Cipi_Cipi Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Seara buna !Am revenit in localitate, asa ca am aruncat un ochi pe forum.Referitor la discutiile despre cat de greu se creste,pot doar sa spun ca jocul este acceptabil. Eu in prima luna, jucand 3 ore zilnic, in special seara cand ajung acasa de la facultate sau serviciu, am atins lvl 32. De la 25 la 30 se ajunge repede, se face instanta aceea zilnic,plus ca ai suficiente questuri. Intr-adevar in anumite puncte, jocul ar putea sa mai aiba niste questuri, sa nu fii nevoit sa bati mobi de la 29 la 30 de exemplu.Cat despre inkredibil, cu programele lui de botat... Am jucat si eu Silkroad, stiu ce inseamna un bot, dar de asemenea stiu si ce inseamna necesitatea fortata de a folosi un asemenea program (pentru ca Silkroad cere intr-adevar o cantitate ultra excesiva de farming).Dar Aion, e diferit. Cu o jignire de rigoare, esti prea ... daca nu esti in stare sa joci jocul asta legit. Si orice abureli ai replica tu ca vrei sa ai o viata, bla bla, ca tu vreo doar pvp,etc, sunt rasuflate. Toti avem o viata, mai mult decat crezi. Am cumparat jocul, platim lunar, pentru o metoda de divertisment cazual, seara in incinta personala.Cat despre asa-zisul tau progres. Poti sa ai 10 caractere toate lvl 50. Vor fi degeaba. Sa zicem ca ti le echipezi pe toate cu seturi albastre,arme,toate cele,pentru lvl 50 facute din crafting. Vor fi nimic,comparativ cu ceea ce se obtine din instante sau comparativ cu seturile pe puncte de abyss (600-800 k abyss points fiecare piesa sau arma in parte ). Una peste alta, vreau sa ajung la faptul ca tot o sa trebuiasca sa joci tu efectiv.Si ai sa vezi ca nici nu iti trebuie mai mult de 3 ore pe zi in fata calculatorului, suficient pentru o instanta, un fortress, etc. Cam atat...In incheiere, imi reimprospatez apelul catre orice jucatori de pe aici,care ar vrea sa mi se alature pe serverul Castor, rasa Elyos.:tiphat:
inkredibil Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Exact doar acestea merita Dungeoanele ; PvP ; Artefactele de level 50 ceea ce si asta fac , cand joc eu alea 2-3 ore pe zi exact asta fac dar cand eu sunt la munca ...de ce sa nu fac bani...si experienta... ca sa tin pasul cu cei din alianta mea care au mai mult timp de jucat si nu prea mi-ar place eu sa fiu level 30 si ei 50...sa numai pot merge cu ei ...
Aenon Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 cand joc eu alea 2-3 ore pe zi exact asta fac dar cand eu sunt la munca ...de ce sa nu fac bani...si experienta... ca e ilegal? ai un contract cu ei numit "terms of agreement" trebuie sa bagi la cunostiinta ceea ce e acolo ca doar l-ai acceptat.cat despre alianta ta, tind sa te informez ca te referi la legiune. familiarizarea cu jocului trebuie facuta de TINE nu de bot, tocmai daia o sa fi fail in PvP si posibil in multe alte aspecte :) ; exista si posibilitati rapide de a farma in orice joc, dar pentru asta trebuie sa-l cunosti destul, iar levelul si gearul de pe tine nu o sa fie niciodata in concordanta cu " talentul " de a juca. In plus, nu trebuie sa tii pasul cu legiunea, exista unele speciale pentru grow si altele pentru high-level si spun asta nu fiindca joc Aion pe retail in mod curent, ci pentru ca asa e in orice MMO.
inkredibil Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Sunt de acord cu tine asa este dar tu nu stii ca NCSOFT nu se preocupa de BOTI .S-a discutat de atitea ori si pe forumuri la ei ...Si Botii sunt playery care platesc in fiece luna ...NCSOFT inchide ochii ca intotdeauna daca ai jucat lienage2 retail stii foarte bine ca nu se baga ei in a face ceva impotriva la playery care folosesc BOTI
Aenon Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Botii se baneaza. Gold Botii nu.Gold botii posibil au contracte de colaborare (gen impartirea profiturilor) in plus tot din cauza lor se vand carti gen "How to farm" si asa mai departe.
inkredibil Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 In fine pe mine m-a plictisit Aionul astept sa apara Jade 2 Dynasty maine sau Perfect World Expansion
Cipi_Cipi Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Daca se tolereaza botii de gold intr-o oarecare masura in cam orice mmorpg, este pentru a ajuta economia jocului; pentru ca vin multi parliti care au noroc de un drop mai rar si cer preturi astronomice,mult peste puterea de cumparare. In fine,nu iti cer sa intelegi chestiile de genul asta ;)Cat despre actiunile NCSoft impotriva botilor, intr-adevar lasa de dorit momentat, se pare ca ii preocupa mai mult fixarea bugurilor si altor aiureli. Dar daca nu ma insel pana acum cateva luni a fost cam la fel si prin WoW,mergea AutoGlider-ul ala sau cum ii zicea,intr-o veselie. In fine,asta e.In ultimele posturi am deviat cam toti de la subiectul acestui segment din forum. Asa ca hai sa ne rezumam la ceea ce trebuie. Cat despre tine inkredibil, niciodata nu o sa fii la nivelul unui player legit, folosing botii tai. Iar daca renunti, faci un bine comunitatii. Iti urez "adio" si un "du-te tare" :>:tiphat:Acum ca am terminat cu critici,etc. Am o intrebare, careva pe aici lvl 50 ? Ca eu tare lenes am mai fost zilele astea,nu prea m-am jucat :))
inkredibil Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Am facut altceva l-am lasat pe un prieten sa joace AION
Stryke Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Cam favorizati Elyosi la boss drop rate, si items drop rate .. Q_q Asmo is expensive faction ;))
Cipi_Cipi Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Neah,nu e nici o rasa favorizata.E pur si simplu noroc.
2ndAldguth Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Buh bye aion :( a fost frumos cat a durat.
Guest diamondghost Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 eu ma joc pe infiniti aion.despre joc...SUPER GRAFICA NICE QUESTS COOL SKILLS .E SUPER JOCU :cool2:
Florin_LOVE Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 am inteles ca servarul original ii P2Pdar ceva F2P??sa vad si eu cum iips cat ai veni pe luna??
Florin_LOVE Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 si unde as putea sa ma joc??la Wow stiu ca era ceva sa te joci cateva zile free
Stryke Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Buh bye aion :( a fost frumos cat a durat.pai ce te-a suparat asa de rau si atat de repede? :o
Stryke Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 S-a dus chefu :-?? Aha, inteleg, de cand a inceput grind powah de la 44+ ; plus altele mi se cam duce si mie.
Cipi_Cipi Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 eu nu inteleg de ce va obositi sa cresteti cu grind, solo,etc.am aproape lvl 41, si in afara de questuri,nu am 1 lvl facut din grind.doar cu grup,instanta,cat de mult. asta in limita celor 3 ore pe care le joc zilnic,nu mai mult.
Spiky2013 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Daca se tolereaza botii de gold intr-o oarecare masura in cam orice mmorpg, este pentru a ajuta economia jocului; pentru ca vin multi parliti care au noroc de un drop mai rar si cer preturi astronomice,mult peste puterea de cumparare. In fine,nu iti cer sa intelegi chestiile de genul asta ;)Cat despre actiunile NCSoft impotriva botilor, intr-adevar lasa de dorit momentat, se pare ca ii preocupa mai mult fixarea bugurilor si altor aiureli. Dar daca nu ma insel pana acum cateva luni a fost cam la fel si prin WoW,mergea AutoGlider-ul ala sau cum ii zicea,intr-o veselie. In fine,asta e.Nu stii ce zici. Nu joc Aion dar tin sa te anunt ca intr-un MMORPG bine facut (echilibrat) economia merge singura, fara ajutor, exact ca in viata reala. Gold Botii sunt ca si cum cineva s-ar pune si ar fabrica bani buni pentru el in viata reala. Asta e rau.Preturile alea mari la iteme sunt din cauza a ceea ce se numeste inflatie care este un semn RAU in orice economie.In WoW nu prea am vazut gold boti (boti de niciun fel) si oricum tin sa te anunt ca stiu persoane care au fost banate pentru faptul ca au cumparat gold. Poate tu vorbesti de private.In WoW preturile sunt reglate prin diferite mecanisme de catre blizz. De genul daca pretul flask-urilor scad prea mult, sunt f ieftine, atunci se micsoreaza rata de drop la anumite ierburi, se micsoreaza sansa de proc la Elixir Master... asta sa-ti dau un exemplu dintr-un domeniu. Chiar se ingrijesc de asta.Cat despre inteles, nici tu nu prea le intelegi, deci nu te lua de altii ca nu inteleg. Nu mai vorbi in necunostinta de cauza plix.
Cipi_Cipi Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 tu vorbesti din experienta WoW si ATAT am impresia.cate alte mmorpg ai mai jucat ?daca aia de la blizz modifica semnificativ drop rate si succesul producerii anumitor chestii prin profesii, nu inseamna ca in toate jocurile se modifica la fel de mult. avand in vedere ca suntem pe sectiunea Aion,trebuie sa realizam ca nu a zis nimeni ca jocul e usor sau perfect. dar tocmai dificultatea progresului il fac sa fie jucat si dorit de playeri. in wow degeaba regleaza aia si fac si dreg. a ajuns atat de usor sa faci 80 in WoW in ziua de azi incat playerii nu mai gasesc ambitia jocului,motivatia de progres,de aia s-au lasat sute de mii de useri ai blizzard,de la update-ul cu Lich King incoace. la fel a fost si cu Age of Conan, jocul era prea usor, puteai sa obtii aproape tot prea usor (lvl,set,pvp set,etc.)si ca sa inchei,nu vorbesc in necunostinta de cauza, vorbesc din punct de vedere general al mmorpgului si strategiile de marketing ale companiilor ce detin astfel de jocuri,ca sa isi mentina clienti.ziua buna ! :tiphat:
Aenon Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 vai ce-am facut...am ras cinci minute =)) M-am imbracat in craciunitza si am fraierit pe doi sa se arunce in gol http://img709.imageshack.us/i/amrascinciminute.png/