haze Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 check this out bny an old newspaperhttp://img251.imageshack.us/img251/9701/77b1d366d5nj2.jpgmi-a fost lene sa-l scanez tot
Thora! Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 @Visanity : faptul ca ma jignesti pe mine nu ma afecteaza... problema este alta, ca prin postul ala jignesti cateva mii de oameni de cultura fata de care nu cred ca ai citit cat a scris fiecare, luat in parte.De altfel, este comportamentul specific ateilor, atunci cand le ceri lor argumente in favoarea propriei religii : "crezi in Dumnezeu, deci esti prea retard, retrograd si prea redus pentru a intelege ceva".Apropos, Visanity, ceea ce tot va chinuiti voi, ateii, sa combateti este hilar... Spuneai pe undeva ca uneori citesti Biblia ca sa te amuzi de ce aberatii sunt acolo... :1. Toate referirile pe care le vad pe aici sunt din Vechiul Testament. Ei bine, afla ca vechiul testament este scrierea pe care se bazeaza religia iudaica, practicata de cca 30 milioane de pamanteni, adica de ~ 0,4% din populatia globului.2. Pe de alta parte, daca o sa ii spui unui hindus ca Dumnezeu nu exista pentru ca [insert here randomly bullshits about Adam, Eva, Noe, etc.], se va uita la tine cam asa :blink: @black : faptul ca Dumnezeu se poate autocrea nu exclude - teoretic - faptul ca si materia se poate autocrea, numai ca apare o problema... pe care toti, dar absolut toti adeptii teoriei evolutioniste o ocolesc.Negandu-si propria inexistenta, materia se autocreaza. Ok. Dar, in aceste conditii, ulterior autocrearii, materia ar trebui sa isi constientizeze propria existenta, ceea ce nu prea se intampla (cel putin la nivelul perceptiei noastre).Extrapoland la teoria evolutionista, undeva pe traseul euglena verde - maimuta - om, undeva a aparut ceea ce se cheama contiinta, faptul ca omul, spre deosebire de tot restul regnului animal - cel putin aparent - isi constientizeaza propria existenta.Dat fiind ca nici o euglena verde nu a postat aici, tind sa cred ca numai noi oamenii suntem capabili sa constientizam propria existenta, prin ceea ce se cheama spiritualitate. Daca dpdv strict material, sa zicem ca e ok (desi nu este), constiinta nu a prea avut din ce sa evolueze. A aparut pur si simplu?Cat despre "link or doesn't exist", ma repet, nu tot ce este pe net este si conform cu realitatea (uita-te pe wikipedia si ai sa te crucesti cate aberatii pe acolo) si nu tot ce nu exista pe net inseamna ca nu exista
blk Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 uiti ce inseamna evolutia. nu e nevoie de constiinta pentru a avea instinctul de supravietuire. asta face evolutia prin ea insasi. isi apara existenta. poate sa se "auto-creeze" aparandu-se pe sine insasi de non-existenta, nu din constiinta ci din instinctul de a-si apara existenta :)p.s. stiu ca nu e adevarat tot ce e pe net. dar in lumea asta orice grup de 4-5 (sau mai multe persoane) care au acelasi idei au un nume si un site :)vroiam sa aflu de unde ai tu acea informatie, atata tot.
Guest dumi Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 uiti ce inseamna evolutia. nu e nevoie de constiinta pentru a avea instinctul de supravietuire. asta face evolutia prin ea insasi. isi apara existenta. poate sa se "auto-creeze" aparandu-se pe sine insasi de non-existenta, nu din constiinta ci din instinctul de a-si apara existenta :)p.s. stiu ca nu e adevarat tot ce e pe net. dar in lumea asta orice grup de 4-5 (sau mai multe persoane) care au acelasi idei au un nume si un site :)vroiam sa aflu de unde ai tu acea informatie, atata tot.http://www.creationism-stiintific.ro/index.php?id=64#more - poti face si un rezumat daca te ostenesti sa citesti ce scrie acolo si sa ne zici si noua ca toti aia sunt prosti si nu stiu ce vorbesc, sau sa ramai neutru caci contra ....nu prea vad sa ai argumente decat afirmatii nefondate :right: .
haze Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 blk intra pe linku de mai sus shi fa-tzi o parere :)nu alui dumi
uLise Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Nu sa demonstrat nimik , te inseli amarnic .Acuma nu am sa stau sa-ti demo. tie sa-ti fac schite.
Guest dumi Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Acuma nu am sa stau sa-ti demo. tie sa-ti fac schite.Mie nu ai ce sa-mi demostrezi , fiecare cu parerea lui , ideea era sa demonstrezi nu sa aburesti , in fine .....
blk Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 http://www.creationism-stiintific.ro/index.php?id=64#more - poti face si un rezumat daca te ostenesti sa citesti ce scrie acolo si sa ne zici si noua ca toti aia sunt prosti si nu stiu ce vorbesc, sau sa ramai neutru caci contra ....nu prea vad sa ai argumente decat afirmatii nefondate :right: .citeste ce am scris.oricum nu vorbeam cu tine ci cu thora. daca nu intelegi ce am scris ia un dictionar si da-i bataie.p.s. a zis bunny la un moment dat ca evolutionismul e opusul crestinismului si voi ati ras de el. de fapt VOI, crestinii, sunteti de aceasta parere.traiti sub iluzia ca daca demonstrati ca darwin a gresit ati DEMONSTRAT irefutabil ca dumnezeu exista. de fapt, tot ce demonstrati e ca darwin a gresit :) nimic mai multp.s. 2http://img251.imageshack.us/img251/9701/77b1d366d5nj2.jpgcomunisti prosti.
Guest dumi Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 citeste ce am scris. oricum nu vorbeam cu tine ci cu thora. daca nu intelegi ce am scris ia un dictionar si da-i bataie. p.s. a zis bunny la un moment dat ca evolutionismul e opusul crestinismului si voi ati ras de el. de fapt VOI, crestinii, sunteti de aceasta parere. traiti sub iluzia ca daca demonstrati ca darwin a gresit ati DEMONSTRAT irefutabil ca dumnezeu exista. de fapt, tot ce demonstrati e ca darwin a gresit :) nimic mai mult p.s. 2 comunisti prosti. Rezumat de 0.50 pct + 1 din oficiu 1.50 , crezi ce vrei dar ...... dar acest dar spune multe pentru cei care din respect pentru osteneala mea va citi tot ce scrie acolo nu pe sarite .
Ghiba Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 lolza, noi nu stim tot ce ascunde pamantul si ne gandim la divinitati, sau sa plecam sa exploram alta planeta Daca dumnezeu a facut pamantul, pentru ca doar asta spune in biblie ca a creat, ce este universul ? Locul de joaca al celorlalti zei ? :> Daca noi am fost creati de dumnezeu, dinozaurii de cine au fost creati ? Tind sa cred mai multe din jocul Black&White decat din bibile. In fine fiecare are parerea lui si trebuie respectata. Atata vreme cat nimeni nu incalca legea, impunandu-mi sa cred in al vostru dumnezeu nu ma intereseaza .... OT : ma repet, in momentul asta cea mai plauzibila explicatie mi se pare cea cu maimuta ...
uLise Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 lolza, noi nu stim tot ce ascunde pamantul si ne gandim la divinitati, sau sa plecam sa exploram alta planeta Daca dumnezeu a facut pamantul, pentru ca doar asta spune in biblie ca a creat, ce este universul ? Locul de joaca al celorlalti zei ? :> Daca noi am fost creati de dumnezeu, dinozaurii de cine au fost creati ? Tind sa cred mai multe din jocul Black&White decat din bibile. In fine fiecare are parerea lui si trebuie respectata. Atata vreme cat nimeni nu incalca legea, impunandu-mi sa cred in al vostru dumnezeu nu ma intereseaza .... OT : ma repet, in momentul asta cea mai plauzibila explicatie mi se pare cea cu maimuta ... Ramapitecus Mie nu ai ce sa-mi demostrezi , fiecare cu parerea lui , ideea era sa demonstrezi nu sa aburesti , in fine ..... uite aici Dovada ;) Crazzy Moffo
blk Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Rezumat de 0.50 pct + 1 din oficiu 1.50 , crezi ce vrei dar ...... dar acest dar spune multe pentru cei care din respect pentru osteneala mea va citi tot ce scrie acolo nu pe sarite . lmfao ai pus un LINK !! ce osteneala frate??? te-a durut mana sa dai copy paste? fac pariu ca nici tu nu ai citit tot. puteau sa descrie meciu de aseara ca tu ai citit titlu si te-ai gandit "lasa ca le dau eu alora sa-si bata mintile citindu-l si sa vina cu argumente impotriva lui" uite aici Dovada ;) Crazzy Moffo hai dumi, da-i bice. citeste tot din respect pentru osteneala lui ca iti dau 0.1 + 1 din oficiu de nu.
Guest dumi Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 lmfao ai pus un LINK !! ce osteneala frate??? te-a durut mana sa dai copy paste?fac pariu ca nici tu nu ai citit tot. puteau sa descrie meciu de aseara ca tu ai citit titlu si te-ai gandit "lasa ca le dau eu alora sa-si bata mintile citindu-l si sa vina cu argumente impotriva lui"hai dumi, da-i bice. citeste tot din respect pentru osteneala lui ca iti dau 0.1 + 1 din oficiu de nu.Te inseli , am citit pentru ca ma respect pe mine in primul rand si din curiozitate si din dorinta de stii ceea ce pentru tine "a tot stiutorul" e un nimik , dupa ce vei citi am sa-ti mai raspund pana atunci sa auzim de bine . :right:P.s. - ce a pus el am citit inainte de a pune si nu scrie nimik din ceea ce ne interesa pe noi dealtfel , iar daca citeai ce scria in linkul pus de mine si comparai cu ce a pus el :whistle: diferenta mare "pustiulica".
blk Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 ma repet, nu tot ce este pe net este si conform cu realitatea (uita-te pe wikipedia si ai sa te crucesti cate aberatii pe acolo) si nu tot ce nu exista pe net inseamna ca nu existaread this dumi. sunt si eu de acord cu Thora! cateodata :)
techno Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 check this out bny an old newspaperhttp://img251.imageshack.us/img251/9701/77b1d366d5nj2.jpgmi-a fost lene sa-l scanez totacum ma credeti cu extraterestrii ?
Guest dumi Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 acum ma credeti cu extraterestrii ? Ca si-au tras-o cu maimutele sau ce sa credem :blink: ?
Thora! Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Ramapitecusuite aici Dovada ;) Crazzy Moffo Draga Ulise,Faptul ca ai invatat sa folosesti google nu inseamna ca ai descoperit vreun adevar...Tu macar ai citit rezultatul cautarii tale?Black am eu respect pentru mimarea efortului lui Ulise si am citit ce scrie pe acolo, si... surpriza..."Dar chiar dacă acceptăm modelul evoluţinist de datare a coloanei geologice şi respectiv al fosilelor, nu mai există nici un dubiu să afirmăm că omul nu a putut evolua din strămoşul maimuţelor antropoide, deoarece în primul rând nu s-a găsit nici un strămoş comun om-maimuţă, iar pe de altă parte s-au găsit fosile de "om modern", adică Homo sapiens în perioade geologice mai vechi decât în care au existat aşa-zişii strămoşi ai omului şi anume Australopitecus şi respectiv Homo erectus."Imo, dpdv comportamental suntem muuult mai apropiati de delfini decat de presupusul Ramapitec.Cel mai mult mi-a placut asta...:"Este cunoscut că Omul de Neandertal a admirat florile, folosea unelte elegant, picta şi admira picturile, practica un gen de religia la înmormântare "Am vazut si eu interviul Andreei Esca cu Omul de Neanderthal la ProTV, in care neandertalianul recunostea ca ii plac florile si ii duce ghiocei neandertalienei de Valentine's Day.
blk Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 in 25 minute ai citit TOT? :blink:era tehnica aia de citeai un rand intreg dintr-o privire (am uitat numele) poti si tu sa faci asta? :Danyway eu vreau sa discut cu oamenii in general.. nu sa combat un articol de-al lui dumi cu un articol de-al lui ulise etc.
techno Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 v-am spus ca aici e rost de cearta.. close this..SUNTEM NISTE MAIMUTE SI AM APARUT DIN VOIA DOMNULUI. KAPUT
Guest dumi Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 v-am spus ca aici e rost de cearta.. close this..SUNTEM NISTE MAIMUTE SI AM APARUT DIN VOIA DOMNULUI. KAPUTOk sunt de acord cu tine , las eu de la mine si accept ca sunteti niste maimute , dar pe maimuta cine a facut-o ? :dontknow:P.s. - o rugaminte am sa argumentezi daca vrei sa ne spui ceva !
blk Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Ok sunt de acord cu tine , las eu de la mine si accept ca sunteti niste maimute , dar pe maimuta cine a facut-o ? :dontknow: un dumnezeu-maimuta.
Beethoven Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 p.s. a zis bunny la un moment dat ca evolutionismul e opusul crestinismului si voi ati ras de el. de fapt VOI, crestinii, sunteti de aceasta parere. traiti sub iluzia ca daca demonstrati ca darwin a gresit ati DEMONSTRAT irefutabil ca dumnezeu exista. de fapt, tot ce demonstrati e ca darwin a gresit :) nimic mai mult 1. Daca vrei sa discuti in contradictoriu cu mine, citeste atent ce am scris inainte. EU am ras de acea afirmatie, care vorbea de EVOLUTIE, nu de EVOLUTIONISM. Diferenta e imensa. Apropo, cand vii cu fursecul? 2. @Ulise Mai uitate pe Discovery Chanel ai sa vezi Afirmatiile mele se bazeaza pe cunostinte MULT mai solide decat televiziunea cu stiinta pentru toti. In plus, nu e de ajuns sa vezi, trebuie sa intelegi. Daca tu de acolo ai inteles ca Sa demonstrat ferm ca maimuta 99 % din fizicul si psihicul ei este egal cu al nostru e grav. Iar modul in care iti exprimi parerea lasa de dorit.
Angevil Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 1. Daca vrei sa discuti in contradictoriu cu mine, citeste atent ce am scris inainte. EU am ras de acea afirmatie, care vorbea de EVOLUTIE, nu de EVOLUTIONISM.Si care e diferenta intre evolutie si evolutionism? /:)evolutie = dezvoltare, desfasurare.evolutionism = Concepţie filozofică potrivit căreia Universul, Pământul, fiinţele vii, societatea etc. trec printr-un proces istoric de evoluţie (dezvoltare) şi sunt privite din punctul de vedere al acestei dezvoltări. (sursa dexonline). ps: Nu ti se pare ca aceste doua cuvinte au ceva in comun? Yeah they do, e acelasi lucru. Si ma rog am zis evolutie, si chiar daca as fi zis evolutionism tot ai fi scris ceva in legatura cu acel reply al meu, ca asa sunteti voi inteligenti, si cu scaun la cap, iar noi ceilalti suntem niste copii prosti si voi mari cunoscatori ai lumii. Ce ati demonstrat pana acu? Nimic, spune-ti ca stiti si cunoasteti, cand defapt...doar va laudati. :right:
Beethoven Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Si care e diferenta intre evolutie si evolutionism? /:)Evolutia e un FENOMEN, evolutionismul o TEORIE. Daca spuneai ca evolutionismul este exact opusul crestinismului, macar aveam ce dezbate :D Oricum e gresit, versiunea corecta ar fi ceva de genul "evolutionismul este exact opusul religiilor (fie ele monoteiste sau politeiste)"LE, da asi fi scris ce am scris mai sus - partea a doua. Dar nu asi fi ras de ea. E o diferenta.