Thora! Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 _bunny_... incerci sa bati vreun record? Ca usor-usor incepi sa devii mai penibil decat Elena Udrea. In primul rand exista urme de evolutie...i mean..despre Dumnezeu stim doar din Biblie si ce ne 'mint' preotii, in rest bullshit...omul a evoluat si se trage ( ce urat suna ) din maimuta. Maimuta a evoluat...la dracu..nu m-apuc sa-ti dau lectii de istorie si biologie... Mergand pe principiul admisibilitatii, sa admitem ca preotii vorbesc "bullshituri", in condiitile astea profesorii tai de istorie (?!?! ) si biologie nu vorbesc tot "bullshituri"? Si da, incearca sa imi tii mie o lectie de istorie si bilogie... folosind cuvinte si fraze simple, ca la idioti, poate pricep si eu ceva. Oh tu mare creatie a lui Dumnezeu care "este-ti" domnule, ia da-ne tu niste afirmatii concrete ca omul a fost creat de Dumnezeu Himself. Dar tu poti da niste dovezi concrete (desenul ala cu maimuta care se ridica in doua picioare e un desen artistic, nu dovada) ca omul a evoluat din ceva? pentru ca tu crezi ca Becali ar fi presedintele ideal al Romaniei, stii, exista N carti care iti explica concret cum a evoluat omul din maimuta si maimuta din dinozaur, check it out.. Cartile nu explica nimic concret, dar cred ca ai savarsit o eroare... Becali poate fi intre putinele inceputuri de dovezi ca da, este posibil ca omul sa se traga din maimuta. PS : bunny, pe bune astept lectia de istorie si biologie prin care sa ma lamuresti ca omul "s-a tras din ceva".
Fane Spoitoru Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 dumi de unde ai luat mane atatea informatii? p.s cand se va inchide acest topic sa scrieti la sfarsit clar din ce se trage omu :D
Smok3 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 LoL noi incercam sa dezbatem aici un subiect prin "DOVEZI CLARE" ceea ce nici oamenii de stiintza nu au reusit sa dovedeasca CLAR ! :dontknow: :sef: dumi, ce intelegi tu prin dovada? uite eu fac parte din cei 10% ai vreo problema cu asta? Imi infigi cutitul in piept ca NU cred aberatiile tale? fa-o, dont give a damn_bunny_ poate dumi nu ti`a dat o dovada asa clara ! dar tu poti sa ne dai o dovada 100% clara ? :nanana: OMUL A FOST CREEAT DE DUMNEZEU daca nu ar fii fost creeat nu ar mai fii venit Iisus pe pamant si bla bla bla atatea minuni !
Mehico Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Mai intai a aparut filmul "Planeta Maimutelor". Maimutele, vazand filmul, s`au gandit sa evolueze. Dupa ce au vazut ca John Chambers a primit un oscar pentru make`up`ul din acel film, si`au creeat propriile haine si "farduri". Si au tot evoluat, pe baza acelui film...si au devenit uameni :whistle: . Amintindu`si de vremurile bune, au refacut filmul "Planeta Maimutelor", in 2001. :D aku pe bune... Eu zic, ca au evoluat, din maimute, cu ajutorul lui Dumnezeu :)btw... http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...29690&st=50
Angevil Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 OMUL A FOST CREEAT DE DUMNEZEU daca nu ar fii fost creeat nu ar mai fii venit Iisus pe pamant si bla bla bla atatea minuni ! l-ai vazut tu, nu? @smok3, vrei sa-ti dau eu dovezi? Cat de aberant poti fii, eu m-am referit la dovezi...nu ceva in scris..ci ceva real, cum poti crede ca...acest Dumnezeu pe care-l tot veneram...ia venit in minte..sa creeze un sistem solar, cateva planete...niste stele..un soare...un om...tu gandesti? Materia e intr-o continua miscare, nu am cum sa-ti dovedesc concret cum a evoluat maimuta :rofl1: dar sunt urme de evolutie..sau..unii dintre voi nu stiti ce-i aia? :)
Thora! Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 FELICITARI _bunny_ !!!!!!!Ai castigat locul I la "Copiii spun lucruri trasnite"Materia e intr-o continua miscare, nu am cum sa-ti dovedesc concret cum a evoluat maimuta 1. Hai nu ma'nebuni !2. Pai daca tu NU POTI DOVEDI CONCRET, de ce ceri celorlalti sa dovedeasca concret?3. Tu nu poti dovedi concret nimic, eu nu pot dovedi concret nimic, dar tu esti superior pentru ca... lasa-ma sa ghicesc... aham... pentru ca tu nu poti dovedi concret nimic. Bravo _bunny_ !l-ai vazut tu, nu? Sa inteleg ca ai fost de fata cand s-a ridicat prima maimuta in doua picioare? I-ai facut si poza? Uploadeaz-o si tu undeva si arata prostimii inapoiate, te rog.Daca o sa am cheful necesar, poate maine, o sa iti demonstrez draga _bunny_, ca intre Biblie si teoriile moderne despre aparitia vietii si evolutie nu exista decat o diferenta : in Biblie este vorba de Dumnezeu, in teoriile evolutioniste despre "Mama Natura". Dar, fara indoiala ca "Mama Natura" poate fi, nu'i asa, demonstrata stiintific (sic!).
Angevil Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 (edited) FELICITARI _bunny_ !!!!!!! Ai castigat locul I la "Copiii spun lucruri trasnite" 1. Hai nu ma'nebuni ! 2. Pai daca tu NU POTI DOVEDI CONCRET, de ce ceri celorlalti sa dovedeasca concret? 3. Tu nu poti dovedi concret nimic, eu nu pot dovedi concret nimic, dar tu esti superior pentru ca... lasa-ma sa ghicesc... aham... pentru ca tu nu poti dovedi concret nimic. Bravo _bunny_ ! Sa inteleg ca ai fost de fata cand s-a ridicat prima maimuta in doua picioare? I-ai facut si poza? Uploadeaz-o si tu undeva si arata prostimii inapoiate, te rog. Daca o sa am cheful necesar, poate maine, o sa iti demonstrez draga _bunny_, ca intre Biblie si teoriile moderne despre aparitia vietii si evolutie nu exista decat o diferenta : in Biblie este vorba de Dumnezeu, in teoriile evolutioniste despre "Mama Natura". Dar, fara indoiala ca "Mama Natura" poate fi, nu'i asa, demonstrata stiintific (sic!). extraordinar...ia spune-ne tu domnule thora! cum sa treaba cu omul atunci. :rofl1: ps: evolutia este exact opusul crestinismului... (edited the "dude" word ca bate urat la ochi lui dumi ;)) Vorbeste cu cativa oameni de specialitate si iti vor confirma ca asa cum este el structurat fizic (dpdv al mersului biped, al asezarii organelor, a capacitatii regenerative a organelor, etc.) omul este o varza. Pai daca suntem verze, cum putem fi varful evoloutiei? FELICITARI Thora !!!!!!! Ai castigat locul II la "Copiii spun lucruri trasnite" ) Omul este o varza? cine spune lucruri trasnite acum ? Ia sa te-auzim cum e omul structurat fizic. Mai faci si greseli de ortografie, inteligentule. Edited February 28, 2007 by _bunny_
Zym3r Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 din maimuta clar :) ... si maimuta dintr-un albus de ou :rofl1:
Guest dumi Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 extraordinar...ia spune-ne tu domnule thora! cum sa treaba cu omul atunci :rofl1: ps: dude, evolutia este exact opusul crestinismului... omul este o varza? cine spune lucruri trasnite acum ? Mai faci si greseli de ortografie Era un termen de comparatie , dar e prea greu sa-ti dai seama , sau cauti nodul in papaura sau sa-ti zic un citat mai frumos "dude": Invingatorul gaseste un raspuns oricarei probleme, Cel care pierde gaseste o problema fiecarui raspuns; :right:
Beethoven Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 ps: dude, evolutia este exact opusul crestinismului...Te-ai gandit mult? Sau doar ti-a iesit asa pe gura, pardon tastatura.Ops, m-am prins. Asta este explicatia ta cu privire la teoria privind posibila stagnare a evolutiei. Crestinismul e de vina. :right:Am vazut tot felul de teorii, convingeri etc. De un lucru sunt convins: a aparut din greseala :D si va disparea din propria prostie.Evolutia ca termen inseamna transformarea in ceva mai bun, mai bine adaptat conditiilor de viata. Cei mai bine adaptati sunt virusii, iar umanitatea tinde sa-si insuseasca comportamentul acestora: paraziteaza, seaca gazda (in speta Pamantul) apoi? M-asi mira sa isi gaseasca alta gazda in timp util.Din cate am auzit pe aici pe-acolo, rechinul alb si crocodilul de Nil nu a prea evoluat in ultimele sute de mii de ani. De asta nu mai sunt in fruntea lantului trofic (sau totusi?)Referitor la modul in care a aparut omul pe Pamant, toate teoriile au puncte tari si parti neexplicate. Nu voi milita pentru nici o teorie care nu ma convinge minim 95 %. Asa sunt eu, mai evaziv :P Oricum, crezi ce vrei, dar nu incerca sa-ti impui credinta celorlalti. Daca vrei sa convingi, argumenteaza, nu doar cere argumente de la altii. :right:
Angevil Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Te-ai gandit mult? Sau doar ti-a iesit asa pe gura, pardon tastatura.Ops, m-am prins. Asta este explicatia ta cu privire la teoria privind posibila stagnare a evolutiei. Crestinismul e de vina. :right:Hai sa auzim si parerea ta, cum a aparut omul ? :)@dumi, nu caut nod in papura nimanui, atata timp cat nu sunt provocat. :)
Guest dumi Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Hai sa auzim si parerea ta, cum a aparut omul ? :)Tu zi-ne prima oara mai convingator ce a fost inainte de maimuta si apoi intreaba-ne ce nelamuriri ai .P.s. - Eu ti-am spus punctul meu de vedere pana la maimuta , acuma fi baiat bun si fa acelasi lucru . de la maimuta incoace stim toti povestea , ce nu stim asteptam sa ne lamuresti
blk Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Si pe maimuta cine a facut-o ? becali <_< Omul, ca fiind intre ultimile specii aparute pe Pamant ar trebui sa fie un animal perfect adaptat la conditiile Terrei. Pai daca suntem verze, cum putem fi varful evoloutiei? 1. cele mai noi specii sunt cele mai adaptabile. nu sunt specii perfecte ;) specii perfecte sunt cele VECHI care au trait mult. noi de-abia am aparut. (vezi animale perfecte : crocodilul, rechinul.. animale care exista de sute de milioane de ani) 2. nu suntem varful evolutiei de la maimuta incoace stim toti povestea , ce nu stim asteptam sa ne lamuresti si inainte de Dumnezeu ce a fost?
Angevil Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Tu zi-ne prima oara mai convingator ce a fost inainte de maimuta si apoi intreaba-ne ce nelamuriri ai . P.s. - Eu ti-am spus punctul meu de vedere pana la maimuta , acuma fi baiat bun si fa acelasi lucru . de la maimuta incoace stim toti povestea , ce nu stim asteptam sa ne lamuresti Nu, pe mine nu prea ma duce capul...sunt mai noob de fel, astept parerile voastre, voi sunteti cei inteligenti, noi astia mai mici stam si ne holbam la reply-urile voastre kilometrice, si ne gandim...oare asa o fi?
DarkBringer Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Omul numai din maimuta nu se trage, dar cand iesi pe strada si vezi de ce specimene dubioase esti inconjurat realizezi ca, da, unii chiar se trag din maimute :D
noghri Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 pai bunny....toate posturile tale se rezuma la ceva de genul:"baaaai....eu stiu foarte bine de unde ne tragem, sa nu imi cereti sa dovedesc,dar faza e ca eu stiu oricum,ideea e ca voi nu stiti". esti exact ca un copilas la ora de desen care spune ca stie sa picteze, dar cand ii dai pensula incepe sa si-o bage in nas.vad ca stii doar sa ii iei pe toti la misto si sa ii desconsideri, dar totodata incerci si sa eviti faptul ca....habar nu ai despre ce vorbesti ;).ca sa raman totusi on-topic: nu au reusit oamenii de stiinta sa aduca totusi dovezi incotestabile, ma indoiesc ca vom reusi noi, mai ales daca o sa continuam sa postam doar pentru a ne lua la misto. personal cred in teoria evolutionista, ca in miracole nu am crezut niciodata.
Angevil Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 (edited) pai bunny....toate posturile tale se rezuma la ceva de genul: "baaaai....eu stiu foarte bine de unde ne tragem, sa nu imi cereti sa dovedesc,dar faza e ca eu stiu oricum,ideea e ca voi nu stiti". esti exact ca un copilas la ora de desen care spune ca stie sa picteze, dar cand ii dai pensula incepe sa si-o bage in nas.vad ca stii doar sa ii iei pe toti la misto si sa ii desconsideri, dar totodata incerci si sa eviti faptul ca....habar nu ai despre ce vorbesti ;). ca sa raman totusi on-topic: nu au reusit oamenii de stiinta sa aduca totusi dovezi incotestabile, ma indoiesc ca vom reusi noi, mai ales daca o sa continuam sa postam doar pentru a ne lua la misto. personal cred in teoria evolutionista, ca in miracole nu am crezut niciodata. va rog sa ma iertati ca mi-am batut joc de aberatiile voastre. edited at request of someone :nanana: Edited February 28, 2007 by _bunny_
uLise Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 "baaaai....eu stiu foarte bine de unde ne tragem, sa nu imi cereti sa dovedesc,dar faza e ca eu stiu oricum,ideea e ca voi nu stiti". esti exact ca un copilas la ora de desen care spune ca stie sa picteze, dar cand ii dai pensula incepe sa si-o bage in nas.vad ca stii doar sa ii iei pe toti la misto si sa ii desconsideri, dar totodata incerci si sa eviti faptul ca....habar nu ai despre ce vorbesti ;). ca sa raman totusi on-topic: nu au reusit oamenii de stiinta sa aduca totusi dovezi incotestabile, ma indoiesc ca vom reusi noi, mai ales daca o sa continuam sa postam doar pentru a ne lua la misto. personal cred in teoria evolutionista, ca in miracole nu am crezut niciodata. :dooh: Mai cultule numai fa spam , ca nu te agreeam , aici e topicul Discutii general > Din ce se trage omul? , nu ti-a cerut parera buny aici trebuie sa postam idei noi. Next time reclam ModeratorulOT: Sa demonstrat ferm ca maimuta 99 % din fizicul si psihicul ei este egal cu al nostru deci .. noi suntem urmasii ei :readthis:
blk Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 nu ti-a cerut parera buny aici trebuie sa postam idei noi. Next time reclam Moderatorul OT: Sa demonstrat ferm ca maimuta 99 % din fizicul si psihicul ei este egal cu al nostru deci .. noi suntem urmasii ei :readthis: Asta numesti tu o idee noua? Si cine ti-a zis tie ca topicul asta e despre idei noi? Eu am inteles ca e o intrebare la care nu s-a raspuns inca si fiecare isi da cu parerea.. i may be wrong. Btw reclami moderatorul? De ce? Ce a facut gresit moderatorul de il reclami?
Guest dumi Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 :dooh: Mai cultule numai fa spam , ca nu te agreeam , aici e topicul , nu ti-a cerut parera buny aici trebuie sa postam idei noi. Next time reclam ModeratorulOT: Sa demonstrat ferm ca maimuta 99 % din fizicul si psihicul ei este egal cu al nostru deci .. noi suntem urmasii ei :readthis:Adu dovezi in cele afirmate de tine , argumente , alea , alea si am sa-ti aduc si eu . ca sa "NU"anunt eu un moderator :whistle:
Fane Spoitoru Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 vai daca pana deseara nu iese scandal din topicul asta io fac rost de 200 de mi
Beethoven Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Sa demonstrat ferm ca maimuta 99 % din fizicul si psihicul ei este egal cu al nostru deci .. noi suntem urmasii ei :readthis: Poate ne spui si cand s-a demonstrat ferm acest lucru? Eu stiam ca nu degeaba se testeaza in faza finala efectele medicamentelor inovatoare pe porci. Asta apropo de similitudini organice. In ceea ce priveste psihicul, unii se regasesc in maimute, altii in alte specii :P In nici un caz nu cred ca s-a vorbit in vreun studiu stiintific de EGALITATEA dintre psihicul si fizicul uman si cel al maimutei.Ca fapt divers, nu am cunoscut inca pa nimeni care sa poata veni cu idei noi (pe bune, nu la misto) privitoare la originea omului.