Kargoth. Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 ceva nu e in regula cu tine..te sfatuiesc sa consulti un psiholog sau un psihiatru..depinde..Haha ce amuzant esti...nu ma cunosti deloc...asa ca poti sa-ti pastrezi sfaturile pentru tine ;)asta deja e pe pamant :blink:ai fost cumva dumnezeu pentru o zi si nu stim noi?Ai dreptate..."God" a avut deja grija sa fie haos...damn mi-a stricat toata distractia :violent:
#spoitoru# Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 as vrea sanatate :) si as vrea sa fiu ca spiderman sa ma catzar pe pereti :)
Shush Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 pai pt inceput as face sa fiu Dumnezeu pt vreo 2-3 saptamani :) Dupa in modul tipic romanesc as face tot ce as putea sa-mi fie mie bine si la alti rau :D
Potyike Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 in primul rand zic ca as face ca sa traim in armonie familia mea (sa nu ma cert cu mama, bunika , buniq) :) mai multzi bani (sa ma lase buni sa stau la calc cat vreau ca striga ca copile ne vine factura de lumina multa) si dupa aceea m-as gandii la restul oameniilor!!
vudu Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 nu va ganditi mai la bani ! nu va pot intelege e vorba doar de o zi!!!ce rezolvi ca ai o zi toti bani de pe pamant?eu le as da foc la toti mi se rupe!ganditziva si voi la altceva......eu as vizita cele mai frumoase locuri de pe pamantul (alaturi de ubi meu :D )asta pe care cine stie daca voi avea vreodata placerea sa le vad....in cazul in care nu folosesc google earth ...... a si repet i as pune o la j alba :D asta ar fi prima
robert03 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Hai ca deja l-au transformat unii pe Dumnezeu in "pestisorul de aur"... Auzi la ei.. bani, vile, masini.. ... Altii l-au transformat in aducatorul Apocalipsei pe pamant... Mdeah..Sincer n-as vrea sa fiu Dumnezeu nici pt o 1 secunda. De ce? Pt ca nu posed calitatiile necesare. Nu sunt/sunteti perfecti.. Filmul are o morala.. Asta si vrea sa demonstreze..P.S. Si acum tre' sa apara si codaudan cu o replica demna de tot respectul .. relativ de tot respectul... :lol:
iGARFiELD Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 i`as pune o la jessica alba O DA!!! :D aprob :wub: as vrea sa indeplinesc 3 dorintze la toata lumea care sa tina toata viatza :D ( vreau flori :rofl1: ) 1. sanatate 2. minte 3. bani
Qui-Gon Jinn Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 nu sunt potrivit pentru acest rol pentru ca de obicei ma gandesc doar la mine...dar de as fi Dumnezeu pentru o zi, DOAR o zi...iar apoi sa raman cu ce mi-am facut mie in dar si ce am facut pentru altii...as face urmatoarele lucruri:-mi-as da in dar un talent muzical deosebit, sa stiu sa cant la chitara.-mi-as "regla" emotiile-as vrea sa simt cand oamenii ma mint sau imi spun adevarul-voie buna, sanatate si noroc la toata lumea :mellow:cam atat imi trece prin cap la momentul asta.
menthol Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 i`as pune o la jessica alba O DA!!! :D )))))))))))))))))))))))))))))))))) cred ca mi-as gasi o fata f frumoasa care sa ma iubeasca si mi-as face o casa,sa am un baiat si restu ar veni de la noi :D
blk Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 lance tu nu vrei sa raspunzi la propria ta intrebare?
MontBlank Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Unu la mana, filmul se numeste "Bruce Almighty". In traducerea nostru de omi cu creiere multi, a iesit "Dumnezeu pentru o zi". Eu nu vad in titlu' nici God, nici for, nici a day. "Bruce Atotputernicul" nu mergea ? Doi la mana, el in film este "Dumnezeu Pentru mai multe zile".Trei la mana, nimeni nu i'o pune nimanui. You cant "b"uck with Free Will.Sa revin la topic. Ce as face daca as fi Dumenzeu pentru o zi ? As face ceea ce face Dumnezeu.
Comisarul Moldovan Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Sa revin la topic. Ce as face daca as fi Dumenzeu pentru o zi ? As face ceea ce face Dumnezeu. m`ai facut curios Mont...ce face D`zeu dupa parerea ta? :P
Lancelot Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 hmm vadca publicul ma cere :DEU daca as fi cu unlimited powers ptr o zi..cred ca as creea o lume in paralel in care lucrurile sa fie exact cum vreau eusi m-as refugia in ea. Ca rege normal :nanana:
Deian69 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 m`ai facut curios Mont...ce face D`zeu dupa parerea ta? :Pcred ca daca ar fii Dumnezeu ar stii :P ......
MontBlank Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Pai inainte sa ma faca Dumnezeu...Dumnezeu, i'as cere un ghid ceva : "Gods Job for Dummies". But i tell you this, nu as profita de putere ca voi.
Deian69 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Cred ca putin nu ne-am inteles pe aiciNu ai putea fii Dumnezeu daca esti omenesc........dorinta de putere etc..Deci nu stiu daca e plauzibila varianta cu mi-as da bani,noroc,femei etc....Daca ati inteles ce am vrut sa zic....daca ai profita de putere nu ai putea fii Dumnezeu.......trebuia format altfel atunci daca as avea puterile sau ma rog........
Comisarul Moldovan Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 oare aceasta intreabare are rost in conditiile in care nu se stie cu siguranta..D`zeu...?
maddogg Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 mas transforma in cel mai iubit om dintre pamanteni, ceva gen X-MEN ;))
Legacy Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 :beer: --- va scutesc de un spot lung deoarece asta spune multe ---> :beer: :beer: :beer: :yum: B) __fetele astea reprz ce as face dac as fii EL . But i tell you this, nu as profita de putere ca voi. Cred ca dac te-ai vedea autoputernic nu cred ca vei profita.....nu te-ai duce la un conert la formatia ta preferata? nu iai pune sa iti cante in fiecare zi? :D sau nu iai face o vizita lu jessica asa in scop profesional :D
MontBlank Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Cred ca dac te-ai vedea autoputernic nu cred ca vei profita.....nu te-ai duce la un conert la formatia ta preferata? nu iai pune sa iti cante in fiecare zi? :D sau nu iai face o vizita lu jessica asa in scop profesional :DChiar nu. Ca eu nu gandesc ca voi. Voi o dati in SF'uri. Si in plus, Dumnezeu e omniprezent.
bunny Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 mas transforma in cel mai iubit om dintre pamanteni, adica..de la o femeie sa treci la alta ? asta se poate si fara puteri "dumnezeiesti" :rofl1: ot: hmm..mi-ar place sa citesc ganduri :whistle: (like that cop in serialul Heroes )
Legacy Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 ot: hmm..mi-ar place sa citesc ganduri :whistle: (like that cop in serialul Heroes ) yo mi-as dori sa citesc gandurile femeilor...ca in filmul cu willis :banana: :bananadance2: .... si nu mai vreau sa fiu EL :D
MarvinTheMartian Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Hmm...m'as face mai special oleak...sa pot zbura sa pot controla timpul sa ma pot face invizibil.Pt lume nu as face nik..really don't give f**k <_<
uLise Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 hmmmm ....... as da solutia pt vindecarea boliilor incurabile ( cancer sida parkinson alzenheimer .... etc )o tehnologie pt reducerea poluarii mondialesi as lasa la mine in pe birou lista cu numerele castigatoare la loto pt viitorii 10 ani :Dasta as vrea si eu dar eu la vaza cu lista castigatoare hmmm... pt viiitori 50 ani :) dar nu la loto din romana ci din tari bogate cum ar fi elvetia , germania ,america etc. :D
bunny Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Hmm...m'as face mai special oleak...sa pot zbura sa pot controla timpul sa ma pot face invizibil.Pt lume nu as face nik..really don't give f**k <_<egoistule :rofl1: pai atunci cine te mai venereaza? :nanana: