Lancelot Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Hmm sa presupunem ca te trezesti in locul lui Jim Carrey ( daca mai stiti filmul)Ce ai face cu puterile dobandite peste noapte?Daca ai avea puterea sa faci ptr o zi tot ce iti doresti si fara nici o limita?PS pls nu incepeti cu raspunsuri de miss gen pacea mondiala si bogatie in Somalia....Fiti cat mai originali :readthis:
InGeLiTzA*LeA Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 hmm ..interesant topic .. gg lance :P Ce as face eu probabil (chiar daca nici nu vreau sa ma gandesc la ideea de a fi Dumnezeu nici chiar pt o clipa ...e pacat :( ) :- mi-asi readuce la viatza bunicii ...macar sa pot sa imi iau la revedere de la ei inainte sa se duca :( , sau sa le fiu alaturi.- as gasi un mijloc sa fac fericiti (chiar si decat pentru o zi :( ) copii nevoiasi sau fara familie ...- as pedepsi cei mai crunti criminali/mafioti/teroristi ( nu ca acum nu ar fi pedepsiti in viatza de apoi, dar sa fie ceva vizibil oarecum in viatza aceasta astfel incat ceilalti sa poate lua un exemplu :) ...- :lol: mi-as da minte sa pot invatza pt teza la bio ( /joke :P )...probabil o sa revin cu un edit ...sry daca spun prostii :">
Burne Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 hmmmm ....... as da solutia pt vindecarea boliilor incurabile ( cancer sida parkinson alzenheimer .... etc )o tehnologie pt reducerea poluarii mondialesi as lasa la mine in pe birou lista cu numerele castigatoare la loto pt viitorii 10 ani :D
Tzugui Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 daca ai avea orice putere sincer eu as incerca sa ma fac iar copil(10--12 ani...varsta fara griji,fara necazuri,fara nimic rau),dar cu mentalitatea care o am in acest moment :)cu pacea mondiala si alea....that's crap dude....o sa fie multe razboaie si multe prostii prin lumea asta....pace niciodata :whistle:
blk Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 sincer? nu as face nimic.. m-as duce la munca, m-as intoarce acasa, as manca ceva, mi-as face o ora-doua nervi pe forumul asta si apoi m-as culca.
Ayana Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 eu nu as vrea din start.. prea mare responsabilitatea... si toate vocile alea... nunununu imi ajung ale mele... sunt fericita o biata muritoare...:angelbath:
CrashOver Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 i`as pune o la jessica alba O DA!!! :D WORD :right:
oldman Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 i`as pune o la jessica alba O DA!!! :D Si eu :> Saraca Jessica cum se simte oare cand stie ca jumatate din populatia masculina vrea sa i-o puna :banana: si as lasa la mine in pe birou lista cu numerele castigatoare la loto pt viitorii 10 ani :D Nu cred ca-ti trebuie pentru 10 ani pentru se prind dupa primele 3 castiguri ca ceva nu e in regula :P OT: -as vrea sa zbor -as vrea sa merg pe apa (fara legatura cu religia) -as vre sa calatoresc in timp -as vrea sa fiu nemuritor
Comisarul Moldovan Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Jessica Alba + Angelina Jolie + Me...ca e mai frumos in 3 :)..mi`as lua un Seria 7 :) mi`as face cateva vile pe niste insule exotice...si un cont gras in banca..si gata :)
figgy Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Daca as avea putere...as face ca toate femeile pe care le vreau sa ma placa imediat ce mau vazut(ar fi misto sa vezi bataie intre ele :D)
Kargoth. Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 As creea un haos total pe Pamant ....si multe alte lucruri ce nu sunt indicate sa apara pe un forum public :P
Comisarul Moldovan Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 As creea un haos total pe Pamant ....si multe alte lucruri ce nu sunt indicate sa apara pe un forum public :P ceva nu e in regula cu tine..te sfatuiesc sa consulti un psiholog sau un psihiatru..depinde..
blk Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 As creea un haos total pe Pamant ....si multe alte lucruri ce nu sunt indicate sa apara pe un forum public :P asta deja e pe pamant :blink: ai fost cumva dumnezeu pentru o zi si nu stim noi?
mircea_dbv Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 uhm...mi-as da un dar...si anume sa pot auzi ce gandesc femeile...cred ca tre sa fie tare comic...sau...nush
Deian69 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 sincer :Nu mi`as dori sa fiu Dumnezeu pentru o zii
Raul Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 uhm...mi-as da un dar...si anume sa pot auzi ce gandesc femeile...cred ca tre sa fie tare comic...sau...nush asta + sa fac pace mondiala (You know make sex not war :D)
Christian Verhulst Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 as distruge lumea asta si as face alta "from scratch"...
iReal Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 le'as da tuturor ocazia de a vorbi , macar 5 minute , cu cei dragi :)as sta sa citesc toate dorintele si rugaciuniile pe care si le pune lumea , si as incarca sa le implinesc :)
Alex86 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 desi in film nu era tocmai "bine" sa fii Dumnezeu (daca mai stiti faza cand ii veneau prea multe rugaciuni in legatura cu castigarea loteriei,a zis sa castige toti si asa a fost,doar ca a iesit cam 10$ de om si oamenii s-au rasculat - asta fiind doar una din faze ),as vrea sa pot calatori in timp ("Back to the future" / "The Time Machine" ) @pureweed : uite-te la "What women want" si nu o sa mai vrei asa ceva
de7con Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 As inventa un virus, pe linkmania, sa ma puna non-stop in varful clasamentului la mu online :rofl1:
Krypton Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 As inventa un virus, pe linkmania, sa ma puna non-stop in varful clasamentului la mu online :rofl1: obsedat ? <_< ontopic: I-as face pe toti egali (eu cel mai bogat ) As vrea sa pot citi gandurile femeilor Si sa-i am pe toti cei dragi alaturi
Smok3 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 pentru mine : am vrea sa zbor ( gen Superman ) fara aripi pentru alti : tot binele din lume si fara suferinta ...... ( macar pentru o zi ) :oups: