Jump to content
silversky

Cum a apărut omul ?

Apariţia omului  

565 members have voted

1. 1. Cum a apărut omul ?

• A fost creat de Dumnezeu
      281
    • A evoluat în ceea ce este astăzi
      287

Recommended Posts

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Creat de Dumnezeu.

• Upvote 1
Posted

eu din cate stiu este dovedit ca am evoluat...dovada...dinozaurii au existat mamutii etc...omul preistoric...nu cum se spune in biblie ca boom Dumnezeu i-a creat pe adam si eva... direct...la asta nu exista nici o dovada :-?

Posted

Omul a aparut lafel ca toate vietatile, ca pamantul, ca galaxia......a evoluat.

No God here, God didn't do sh*t! :naughty: (da, da, o sa ajung in iad :P )

Si lasati-ma cu Biblia asta ca m-am saturat de ea.

Peace. :tiphat:

Guest Logitex
Posted

Acest lant de discutii in contradictoriu nu se poate termina ... Dar de dragul conversatiei , votez si eu .

Omul se trage din maimuta.

Guest stefteo21
Posted

Da... Dumnezeu l-a creat... VOTAT

Guest The_KniveS
Posted

eu din cate stiu este dovedit ca am evoluat...dovada...dinozaurii au existat mamutii etc...omul preistoric...nu cum se spune in biblie ca boom Dumnezeu i-a creat pe adam si eva... direct...la asta nu exista nici o dovada :-?

crede si nu cerceta , in fine asta vom afla numa dupa ce vom muri :crazy:

Posted

creat de Dumnezeu, pentru ca mi se pare cel mai logic.

daca ar fi evoluat, din ce? nu tot din ceva creat de Dumnezeu?

Votat #2

ti se pare logic :)) mai bine ziceai ca esti credincios si era ok :))

unicelulare > sisteme celulare "de apa" > pesti > mamifere de apa > mamifere de uscat (maimute) > homo sapiens (apoi in bovine is porcine :)) )

Posted

a 2 varianta....cei care ati votat cu Domnul cum argumentati k sa'u gasit oase,fosile.Potrivit biliei fiintele,lucrurile au fost create in decursul a 6 zile(a 7, duminica fiind libera pt odihna) si acum unele animale au disparut cu milioane de ani in urma:|nu prea inteleg #-o

Posted

Zeitgeist

Zeitgeist 2

vedeti acolo ce si cum...mai multe dovezi , cum ca omul ar fi evoluat.

Insa eu cred ca Dumnezeu este la mijloc.

Posted

crede si nu cerceta , in fine asta vom afla numa dupa ce vom muri :crazy:

in ce sa cred? in ceva care nu a fost vazut niciodata?care nu are nici o dovada ca ar fi existat vreodata?

ce sa aflam dupa ce vom muri? eu cred ca dupa ce murim...it's like an eternal sleep...without dreams or nightmares...just....blankout

a fost creat de maimuta

Dumnezeu e la fel de real ca Mos Craciun

I lol'ed :D

in fine...unii oameni au nevoie sa creada in ceva...in cineva...ca sa mearga mai departe...sa treaca peste anumite momente...and so on....fiecare e liber sa faca ce vrea...eu unul...prefer sa cred in mine :)

Posted

A fost creat de Dumnezeu... ca si daca a evoluat din maimuta si maimuta aceea trebuia creat si daca maimuta e voluat din altceva si el trebuia creat... deci pana la urma tot mana Lui Dumnezeu este in "afacere"

si dumnezeu de unde o aparut ? poate a mai pus cineva intrebarea asta in paginile precedente dar nu le'am citit, sunt curios ce o sa raspundeti care ati ales prima optiune :)

Voted 2

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...