uLise Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Prima varianta ! Dar in Biblie spune ca Dumnezeu in 6 zile a facut cat il lumea umana o eternitate ;) Deci intr-o zi la facut pe om dar a durat 360 miliarde ani pt un om ;)
Angevil Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Deci, pana sa fie discutata tema asta la o ora de istorie...as fi ales cu siguranta prima varianta..but now...i'm not quite sure :huh:
uLise Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Deci, pana sa fie discutata tema asta la o ora de istorie...as fi ales cu siguranta prima varianta..but now...i'm not quite sure :huh:Si... anume ?
haze Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 hai ca nu-s eu prea religiosdar cat despre varianta a-2-a oare de ce nu mai evolueaza ?
Guest dumi Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 A mai fost asa un topic in care am ras cu lacrimi , suna cam asa : ce a fost prima data oul sau gaina ? si sau trezit doi sa se certe , unu zicea oul celalant gaina , mai conteaza cum a aparut omu ? bine ca suntem . Eu cred ca la creat Dumnezeu dar pe urma vine intrebarea de baraj : da pe Dumnezeu cine la facut ? oK np , sa zicem ca se trage din maimuta , dar pe maimuta cine a facuto :dontknow: Si totusi este o chestie ciudata , de ce suntem de mai multe feluri : albi , negri , galbeni e.t.c ? lool trebuie sa ai prea mult timp liber ca sa te gandesti si sa te macini cum a aparut omu pe lumea asta , in fine , parerile sunt impartite si tind sa cred ca totul este o cacialma . Cica omul a evoluat in ceea ce suntem astazi ? pai din ce a evoluat ? - eu is ma prost asa de felu meu ca am crescut la tara nu stiu multe si nici nu prea am fost la biserica , dar nu va suparati cand vad pe unii mai prosti ca mine imi dau seama ca nu sunt singur . Si apropo totusi cum a aparut frate oul ala ? sau gaina ? care a fost 1 , hai ca e mai usor de raspuns ....
Soul_Reaver Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 If there is a God, atunci suntem cu totii zei...this is bullshit! Var 2, evolution.
BomB777 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Bine... sa zicem ca a evoluat dar atunci, dc nu mai evolueaza si in zilele noastre maimutele sau din ce or fi evoulat oamenii?Parerea mea: Creat de Dumnezeu :)
Angel of Darkness Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Am votat varianta a doua , deoarece mi se pare prea fictiva povestea cu lutul , o fata , un baiat si ... well ... un sarpe :)
The Connection Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 exista multe argumente ca omul nu a evoluatdar...daca ar fi evoluat....cum?sa luam asa...cik galaxia si etc s-au format din praf cosmic si etcDar de unde a provenit acel praf cosmic?de unde ?cum?de ce?am votat ca a fost creat...nimic nu poate doar..aparea..
Wonderer Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 hai ca nu-s eu prea religiosdar cat despre varianta a-2-a oare de ce nu mai evolueaza ?tu crezi ca omu evolueaza in 2 zile ? pana in momentul actual i-au trebuit 3 miliarde de ani ...pt cei care au votat 1 :blink:voted 2