Jump to content
silversky

Piercing/tatuaje

Piercing/tatuaje  

312 members have voted

1. 1. V-aţi face un piercing /tatuaj ?

• Da
      189
    • Nu
      88
    • Nu ştiu
      35

Recommended Posts

Posted

am 2 tatuaje , o bratara la mana cea din imaginea de mai jos , e in limba flamanda (olandeza) semnifica

"Nu conteaza lungimea bagetei , ce magia din ea " E o chestie legata de statura si mai multe etc . Si unu pe gamba piciorului reprezentand zodia mea in Chineza .

http://img221.imageshack.us/i/tatuajcococopy.jpg/

Posted

Nu am tatuaje, piercing-uri, nu am de gand sa fac dar nu sunt deloc impotriva lor, departe de mine gandul asta. Dimpotriva sunt foarte de acord cu tatuajele, poate cu pierce-urile am ceva retineri dar cu tatuaje, nu. In cazul meu pur si simplu nu doresc sa imprim pe piele ceva. Daca ar fi sa-mi fac un tatuaj, mi-as tatua pe spate pe Baphomet, iar coarnele sale de-a lungul mainilor ca atunci cand le ridic in sus sa apara in toata splendoarea sa.

Guest LiveLifeToTheFull
Posted

am 8 pierce`uri si un tatuaj pe glezna .. urmeaza sa`mi fac inca 5 pierce`uri peste 2 saptamani, luna viitoare am programat un tatuaj care imi va acoperi tot spatele si peste 2luni urmeaza si alte tatuaje :D

Posted

piercing nu

tatuaje in romania nici atat :))

P.S. nu am incredere in saloanele si tatuajele facute la noi, nu mi inspira incredere cei care le fac, nu stiu cat de buni sunt..

Spunea Roxelly despre încrederea în saloanele de tatuaje din ţară , nici mie nu-mi inspira încredere aceste saloane de aici .

De ce nu va inspira incredere? Pentru ca ati vazut cazuri in care s-au inbolnavit? S-au inbolnavit pentru ca si-au facut cu aparate si tushuri improvizate. Duceti-va la orice salon autorizat din romania si veti gasi artisti iar pe pereti numai diplome , certificate si autorizatii. Pentru cunostinta voastra saloanele de tatuaje si pierce din Romania sunt printre cele mai controlate din punct de vedere al igienei, si asta pentru ca tot romanul traieste cu impresia ca doh...e facut in Romania deci e murdar, infect, insa sa stiti ca e chiar contrariul.

Pentru cei din Bucuresti, daca vreti un tatuaj deosebit puteti sa incercati la Next Level Tattoos , e putin mai scump dar e printre cei mai buni din tara.

P.s. : Eu mi-am cumparat aparatura si tusuri profesionale in urma cu 3 luni si mi-am facut singur tatuaj, si a dracu ca nu am avut nici un fel de probleme, si am mai facut si la altii, si de asemenea nici ei nu au avut probleme.

Posted

Vreau sami fac un tatuaj pe brat..dar mai astept vreo 1-2 ani sa ma mai dezvolt ...totusi 16 ani...nui recomandata sa-ti faci tatuaj :right:

Posted

Eu sunt pentru tatuaje,dar piercing-urile nu-mi plac ...bleah...sunt de parere ca un tatuaj de bun gust,ceva simbolic sau o capodopera de tatuaj pe un brat intreg sau pe spate arata super,atat timp cat e facut de cineva care cunoaste meserie.Si multumiri lui Mr. Linky pentru site-ul acela :),majoritatea tatuajelor sunt facute ca la carte :)chiar daca is mai scumpe...stiti vorba:dai un ban da' stai in fata :beer:

Guest Sadi022002
Posted

ambele :bananadance2:

Posted

Piercing - Nu

Tatuaj - Da

Am un "mic" sleeve in cap pe care vreau sa il fac pe mana stanga cu un samurai + o katana si pe lama sa scrie "Ronin" in japoneza. Ehh, mai are de asteptat un timp pentru ca o sa fie destul de scump si acum am alte prioritati.

Inainte de sleeve va veni o mica bratara tribala.

Posted

Piercing : NU

Tattoo : Am 2 tatuaje , o femeie tatuata pe piept in partea dreapta si un semn chinezesc ce semnifica "Strenght Steel"

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...