{Strik3} Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Suuuuper jocu , daca ar fi si ceva mai putin lag ar fi perfect luati-l cu incredere ca merita. Ce muppets de fan sunt la inceput sperietori de ciori
arakanna Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 super jocu .... alunga garantat plictiseala ... io am jucat pe Troy dar am intalnit numa un roman ... cine mai joaca sa posteze va rog server si user sa ne intalnim
Husseinov Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 greedy...eu intrasi in guild la tine zuperrrrr jocu no comment
Dark Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 ok, questions time rase ,skiluri, itemi , faq ceva? se ofera cineva cu un link pls
MainStream Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 acuma il iau si eu... da sa imi ziceti un guild sau ceva... si server
arakanna Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 server Xian .... guildu de romani e full momentan din cate am intzeles ... da poate ne adunam si mai facem unu ps. nicku meu Arakana [momentan lvl 10 pan` ce termin sesiunea ] http://www.silkroadforums.com/viewforum.php?f=5
djagga Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 nu merita s-a facem mai multe guild pe un server , facem una si tare imediat ajungem leve 3 la guild si inca 5 poate s-a intra pm me Taira > Xian server
GReedy Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 n-am mai intrat in silkroad de vreo luna no time....school&shit; ma apuc din nou in cateva sapt merita jucat doar daca gasesti guild, party&other co-op, devine mult prea linear daca joci singur, quest-urile sunt foarte repetitive(l2 still pwnz ) @offt arakanna, lol nu credeam ca o sa folosesca cineva romanian userbar uploadat de mine
Tytus_XS Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 un servar de silkroad pe linkmania se poate macar un raspuns da sau nu
MainStream2 Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 sa ma -edited- in sus am calc varza si imi merge prost tare ( ce sa-i fac?
rhin0BZ Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 @Darkus: Sunt o groaza de fansite-uri de mare ajutor: www.silkroad-oasis.com www.silkroadonline.us www.silkroadtavern.com www.silkroadoffline.com @Tytus: E free si cu o comunitate mare. Pentru ce server privat? @MainStream Detalii la minim. Eu joc la 1024x768 desi am un calc bunicel (PIV 2800, 1Giga ram, placa video scartzaie) nickul in joc e Rhin, ma gasiti tot pe Xian. Arakane, bine ai venit in guild Ti-am zis si in joc dar nu strik sa zic iar
Dark Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 @Darkus:Sunt o groaza de fansite-uri de mare ajutor: www.silkroad-oasis.com www.silkroadonline.us www.silkroadtavern.com www.silkroadoffline.com @Tytus: E free si cu o comunitate mare. Pentru ce server privat? @MainStream Detalii la minim. Eu joc la 1024x768 desi am un calc bunicel (PIV 2800, 1Giga ram, placa video scartzaie) nickul in joc e Rhin, ma gasiti tot pe Xian. Arakane, bine ai venit in guild Ti-am zis si in joc dar nu strik sa zic iar 10x 10x 10x , am vazut filmuletze, screens etc etc ma apuc de el .. ce nu inteleg eu ... de ce e free? e de fapt o ver beta?
Alex86 Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 am jucat si eu un pic ,lvl 4 momentan ...merita incercat...mai greu cu prins loc pe server
MainStream Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 jucam la detalii minime oricumuite aici configuratia meahttp://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=76006
rhin0BZ Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 @Darkus Din cate am inteles (sper ca am dreptate) pe serverul din Coreea exista un Item Mall unde poti cumpara obiecte pe bani reali. In rest jocul este complet gratis, desi cei ce platesc s-ar putea sa aiba un mic avantaj in cazul in care pun obiecte mai bune. Totusi daca ai un prieten care joaca ii poti lua o arma de ziua lui @Alex86 Nu prea ai probleme sa intrii pana pe la 8-10 seara si mai devreme in weekend. In rest eu cel putin ma conectez din prima. Daca este pe Xian lasa nickul si vorbim si in joc @MainStream Ar mai fi update la drivere sau cine stie ce problema software... Depinde daca jocurile cu grafica la fel de solicitanta iti merg bine sau nu. Oricum e inca beta jocul...
Alex86 Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 nu mergea la 8-10....bagam user/pass si imi dadea disconnect.eu joc pe troy.apropo ceva guide?sa stiu cum bag skill-urile
rhin0BZ Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 www.silkroad-oasis.comwww.silkroadonline.uswww.silkroadtavern.comwww.silkroadoffline.comGuide-uri le vezi pe fansite-urile de mai sus.Daca nu esti level mare atunci muta-te si tu pe Xian sa fim toti romanii la un loc.
Mast3rmind Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Arata c00l de tot jocul spuneti si mie daca merge decent pe p3 1 Ghz 383sdram geforce4 daca da poate ma bag si eu
rhin0BZ Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 http://www.silkroadonline.net/guide/sy_setinfo.aspluat de pe silkroadonline.net
Tytus_XS Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 pe babel joca cineva am lvl 28 si deja suntem o guilda de romani
Dark Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 eu , lancelot si alexey suntem pe troy. lagul e infernal ... si in orase si in afara lor ... asta trebuie jucat seara.
Shade Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Arata c00l de tot jocul spuneti si mie daca merge decent pe p3 1 Ghz 383sdram geforce4 daca da poate ma bag si eu merge.
AlinRoscat Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 am lvl 13 si astept sa strang baietii bani sa mai fac un lvl la guild pe Xiannick AlinRoscatdaca tot va apucati acum jucati pe Xian ca sa dezvoltam guilda de romani existenta
The Wizard Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 eu joc pe xian acum. da n-am lvl asa mare. am avut un pers de lvl 19 pe aege.