adyzaha Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 si NU .. cred ca toti sunt la fel de ce?? pentru ca altfel nu aveam SOSUN 64 +5 in mana ... deci 50% din bani sunt luati imprumut de la o echipa de Galateni fata de care am toata stima +5 a fost facut a cu ajutorul unui Bucurestean deci.... Din cate vad tot natia aia de 2 bani as cum ii spui te-a ajutat cu bani si sa faci arma +5 asa ca mai gandeste inainte de a eticheta toata natia.Iar in legatura cu persoana care te-a suparat ce pot spune e doar invidioasa pe tine asa sunt unele persoane !
THEGREENSCORPIO Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Care credeti ca este caracterul(european) cel mai bun(aproximativ) in pvp ?
Guest ~<|The Best Players| Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 unde pot gasi si eu elixireeee ca am avut 2 pana acuma castigate la animale si leam vandut ca prostu si erau si dalea elixire de arma !!!((( abea acum am aflat cum se face la alchimie sa mi se faca arma mai buna cu ele!!!!!Joc pe PACIFIC si am lvl 22!!!
Mehico Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 unde pot gasi si eu elixireeee ca am avut 2 pana acuma castigate la animale si leam vandut ca prostu si erau si dalea elixire de arma !!!((( abea acum am aflat cum se face la alchimie sa mi se faca arma mai buna cu ele!!!!!Joc pe PACIFIC si am lvl 22!!! Ori de la dropuri ori le cumperi de la stall-uri :)
Sephiroth Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Se pare ca s-a dus spiritu silkroad de cand cu , cabal , nu prea mai sunt multi interesati de silkroad. :(
The Dash Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 mai asta am vazut si eu in ultimu timp. Nu prea se mai posteaza pe forum decat foarte putzin si dup ce si cu 2 moons o sa fie si mai dezastru. Ar trebui sa facem o canpanie SilkRoad :D sau ceva sa readucem in jucatori gustul Silkului si sa ne adunam mai multzi la vb nu cu 2-3 max 4 posturi pe zi. bafta all and keep palyng SilkRoad :cool2:
Mehico Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Probabil va reveni activitatea dupa introducerea versiunii Europe pe serverele actuale :) Vor fi multe lucruri noi de discutat si dezbatut :)
Sephiroth Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 probabil ca da dar nu stiu daca cei de lvl mare vor renunta la caracterele lor pentru noua versiune Europeana... :)
Mehico Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Nu e nevoie sa renunte la ele. Trebuie doar, cum spunea si BlackCurse, sa faca o pauza. Daca nu, sunt sigur ca tot vor fi interesati de modul de desfasurare a lucrurilor de pe Europe :)new skills, new mobs, etc.
Mallkor Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Am si eu o nelamurire........ Ca obtii bonus tre sa fii full sos, som or sun.........akuma intrebarea este : full include si accesory+weap+shield .....cazul meu ca s blader?
THEGREENSCORPIO Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Uitati un VIDEO unde sunt prezentate toate costumele,caracterele(wizard,bard,....) si celelalte din european.Si ma intreb oare cum o sa mai faca thief bani? Trebuie sa gaseasca numai trade de cel putin 2 *,cred ca o sa se mai lase player de thiefing.
EvilToileT Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 sau cu ajutorul unui prieten de al tau ...unu se face thief celalalt trader iti lasa marfa undeva o iei si mergi mai departe sati faci treaba :)
Sephiroth Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 full set sos/m/sun = doar hainele de pe tine (arma si scutu facultativ) bonusurile primite sunt viteza mai mare si consumarea MP redusa (ca un fel de garment cu imputerniciri)
THEGREENSCORPIO Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Pai da,dar iei marfa si o duci in orasul thiefilor;ca tie ca thief o sa iti apara hunter si nu poti sa mai distrugi nici un trade.Nu are nici un farmec.
BogdaNzZ Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Nu primesti niciun bonus la set sos/som/sosun.Mai interesesaza-te!
The Dash Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 ba primesti ma......trebuie sa ai ori full sos la tot inafara de acc la fel si la som si sosun. La full sos primesti 10% movemenr speed si si itzi adauga 5 str si 5 int la char, full som itzi da 15% mouvement speed si 10 int si 10 str si full sosun itzi da 20% mouvement speed si 15 int si 15 str. http://www.techarmy.ro/index.htmmai intereseaza te u BogdaNzZ.
BogdaNzZ Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Ok, crezi ce vrei.Am avut prieten cu full sos si n-a primit niciun bonus.Tu cunosti pe cineva care are full set si are vreun bonus??
The Dash Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 da..e unu din guild de la mine cu full sos si e de 37
Mallkor Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Deci in concluzie daca s ar da bonus de full soX , ar trebui si accesory sa fie soX....weap si shield?
alonehome19 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 nu se da bonus la full sos som sau sun.Singuru bonus e dc esti full protector 10% speed, -10 mp, sau garment 20%speed, -20 mp atat tot.
BogdaNzZ Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 PK2 editor mai mult ca sigur.Ce zice ala acolo cum ca este un item care face asta e minciuna.Nici nu foloseste skilluri sa nu se dea de gol, ca daca le foloseste o sa fie animatia aiurea.Uita-te in stanga sus langa bara aia de rage ca e capul caracterului si e female.LE: sau cine stie, o fi vreun item, desi ma indoiesc.
FINE Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Hello. This is Silkroad Online.Silkroad's 21st server, Hercules, will open on June 29th 2007 Silkroad Standard Time.Server Name: HerculesOpen Date: 6/29/2007 Silkroad Standard Time Salut all again :tiphat: BlackCurse ce zici ne bagam? si toti ceilalti ce au apus ca o vor face? :beer: