Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

mda... am fost banati foarte multi :)

Cand m-am apucat si eu sa fac botting, eram lvl 42, si am facut 2 lvl, pana m-am lasat de sro. Foloseam bot platit (cu credite). Am caracterul din vara trecuta, m-am lasat de cateva ori de sro. Sunt multe probleme pe care nu le poti face fata, jucand sro.

Ultima data cand m-am apucat iar de sro, ziua jucam manual, iar noaptea faceam botting. Majoritatea playerilor erau mari, mai ales cei pe care ii cunosteam si imi parea rau ca a trebuit sa ma las mai demult. Cand am aflat si eu de botul free, cel de la deepblue, eram lvl 45, si de atuncea am inceput adevaratul botting. Sunt 62 acuma.

Am intalnit multi playeri, care pe vremea aia aveau in jur de lvl 50+, si spuneau la fel ce ziceti si voi acuma despre botteri, dar au ajuns lvl mare si cred ca pot spune ca toti fac botting. (cunosc multa lume)

Da, si eu consider anumiti botteri destul de enervanti, si nu pentru ca nu am loc de ei, ci pentru felul lor de a face botting. De exemplu acele caractere folosite pentru dropuri, gold... etc., nukerii si cei care dau la ks.

Sunt sigur ca daca nu ar exista botul, foarte multa lume ar juca, deci nu ai de ce sa te plangi ca nu ai loc de "playeri".

E o mare diferenta intre MMO-uri si celelalte genuri de jocuri: shooter, rts... etc.

Daca vrei sa faci o asemanare intre "hack-ul" de la CS, si cel de la Silkroad, ai putea zice de unul care iti mareste dmg-ul in sro. Doar ca nu exista asa ceva.

Sunt multi care vor sa joace silkroad-ul, dar nu prea pot (si da... iti zic de viata personala), sau cum spune si dracusoru, in mare parte, jocul ar deveni o obsesie daca stai si-l tot joci, pentru a face lvl maxim, sa fi cel mai tare, deoarece exista o competitie intre playeri.

mai aud unii ca m am plictisit la lvl 43 si mi am pus boot ca era booring, pai tata lasa te de el daca nu ti place si e booring, ca si scoala nu e tata obligatorie, nu te ia nimeni cu arcanul sa te baga sa joci silk........

Nu cred ca spune nimeni ca nu-i place, doar ca e destul de plictisitor. (mai ales farmatul) Dureaza mult pana ajungi lvl maxim. [iar Intervine Competitia]

A nu se confunda viata personala cu "viata" din jocuri.

Nu este o pierdere de timp sau probabil de bani, sa iei ban in sro. A fost, sau va fi in continuare, o exeperienta de joc. Inca mai raman cu ceva din el. Cel putin eu, am jucat si pe alte servere, si nu faceam botting.

LA URMA URMEI, TOTUL ESTE COMPETITIA. "Daca el are bot, si creste repede, eu de ce nu as avea?"

- "Poate din cauza ca is prea mandru de mine, sau am prea mult timp liber"

Nu "noi" am facut initial botul, ci, a fost facut de "experti", pentru a face mai multi bani, deci :

Don`t hate the Playa`, hate the game.

ps: vreau sa pun accentul pe faptul ca si daca nu ar exista bot, si ai luat disconnect, tot ti-ai pierde repede locul, din cauza ca sunt multi playeri. Iti spun din experienta.

Posted

1. Oare are valoare ce ti zice un boot? Adik daca un boot te face noob oare chiar e grav :violent:

2. Man daca tu crezi ca ai drop doar de la unici vai de kuru tau, care nu ai avut nicodata drop macar sos de la

un moob normal....... mah pune bootul ala 30 din 24 10 din 7 zile poate poate scoate si el ceva drop......

3. am avut doar 4 droape pana akuma toate sos: glavie lvl 16 de pe black tiger, blade si sper lvl 24 nu mai sthiu cum se cheama mobii ca ti as zice, si pantaloni de lvl 68 in cave.

Sper ca te am lamurit. daca nu asta e...........si som urile sun urile tot in general de la mobi pica si mai rar de la unici........rar da nu imposibil...

Bafta all si droape de la som in sus :right:

Posted

1. Oare are valoare ce ti zice un boot? Adik daca un boot te face noob oare chiar e grav :violent:

2. Man daca tu crezi ca ai drop doar de la unici vai de kuru tau, care nu ai avut nicodata drop macar sos de la

un moob normal....... mah pune bootul ala 30 din 24 10 din 7 zile poate poate scoate si el ceva drop......

3. am avut doar 4 droape pana akuma toate sos: glavie lvl 16 de pe black tiger, blade si sper lvl 24 nu mai sthiu cum se cheama mobii ca ti as zice, si pantaloni de lvl 68 in cave.

Sper ca te am lamurit. daca nu asta e...........si som urile sun urile tot in general de la mobi pica si mai rar de la unici........rar da nu imposibil...

Bafta all si droape de la som in sus :right:

esti prea p***t dropu cel mai mare il ai la death kara adica la pesti adica aide kuru tau ma mir ca mai traesti

Posted

E adevarat ca totul e o concurentza in orice joc aproape....... Plus ca nu poti castiga din prima

fara a face mai intai experienta si dupa treci la competitie cu alti playeri........

o intrebare de baraj : tu ai auzit in viata reala oare de "competitie neloiala" intre firme, cam asta e dif intre mine care nu bootez si tu care bootezi, imi faci mie competitie neloiala si dupa mai zici si ca ce tare esthi tu.......

Daca sunt asa de multe pareri pro booting oare de ce nu se oficializeaza chestia asta? oare de ce cand iti faci cont si citesti la reguli ca nu ai voie sa ti faci boot?

Imi place competitia ea duce la imbunatatirea jocului fiecaruia, asta il face distractiv si non booring.....,

iar daca ar fi cuk zici tu hate the game.....nu as mai juca sincer, eu zic mai binezic : hate players care folosesc programe de boot ( adik aia care triseaza )....... si care sunt ilegale, chiar si alea cu bani sunt ilegale, nu am vazut sa zica nikaieri ca sunt legale si legitime......

Sthii vb "prosthi da multi".......ei eu nu o prefer pe asta, prefer putini da Korecti pe toate serverele ......

Posted

Sa iti zic ceva bootu platit ie oficial daca nu stiai dc crezi ca doar 1000-1500 de pers au luat ban pe fiecare server iti zic eu din cauza ca cei de la JoyMax lucreaza mana in mana cu cei de la bot363 sau stiu eu cu mai cine !Daca nu era oficial botu iti dadea ban cand intrai fara GameGuard

Posted

Mallko cati din guild de la tine sunt botzi? si ce lv au

Imi permit sa iti raspund eu la intrebarea ta !

In guilda suntem numai romani cam 44 de jucatori acum, dintre care nici unul nu foloseste bot.

Nu se accepta botul in guilda.

P.S avem persoane care joaca de 1an si jumatate silk

Posted

Este foarte bine ca nu suntetzi de acord cu bootingu in guilda voastra atunci dc facetzi discriminare cu altzi care nu au rabdare sa joace si baga bot ca le place ca si guilda lor sa faca war,Trading,Huntering etc fara sa fie omoratzi cand iasa din oras !

Posted

Fugicadau mai bine "lasamacasatraiesc"..........adik kum va sa zica.......dropul cel mai mare il ai de la deth\dark KARA.....si vai de mine si de kuru meu? in mom asta ma intreb oare tu cat ai jucat silk fara boot?

Frate a avut un roman (snap) pe troy drop sun shild lvl 64 de la mobi de 76...........ce ziceai tu ?

Nu vreau sa ma laud dar cand ai sa ai tu full set som cu chest sun si blade som+5 toate de D7 vii si mai vb cine\ce\cum\unde si ce sthie despre silk..........

Deaja asta e o non dicutie ce fac eu aici cu tine.....nu duce nicaieri tu perseverezi cu aberatiile tale, eu ma chinui sa te fac sa intelegi lucruri care nu tie dat sa le vezi.....

Am lvl 60, momentan farmez........e booring dar asta e daca vreau sa mi fac un char build bun, iart de la mine din guilda care nu bootat si sunt lvl mare zic asa: titirez lvl 66, X_bishop_X lvl 65, Piciu lvl 73 , temby lvl 76.....pt ei bag mana in foc, iar temby are mai mult de un an de cand joaca silk.......

Posted

Da.. nici noi nu suntem un guild de bots avem un Player care a facut 68 in 2luni si ceva si full farmat juca 14 ore pe zi cand nu juca statea stal a strans in 2 luni aproape 300mil GOLD eu zic ca asta se numeste sa joci cu cap si cu placere !

Posted

E adevarat ca totul e o concurentza in orice joc aproape....... Plus ca nu poti castiga din prima

fara a face mai intai experienta si dupa treci la competitie cu alti playeri........

o intrebare de baraj : tu ai auzit in viata reala oare de "competitie neloiala" intre firme, cam asta e dif intre mine care nu bootez si tu care bootezi, imi faci mie competitie neloiala si dupa mai zici si ca ce tare esthi tu.......

Daca sunt asa de multe pareri pro booting oare de ce nu se oficializeaza chestia asta? oare de ce cand iti faci cont si citesti la reguli ca nu ai voie sa ti faci boot?

Imi place competitia ea duce la imbunatatirea jocului fiecaruia, asta il face distractiv si non booring.....,

iar daca ar fi cuk zici tu hate the game.....nu as mai juca sincer, eu zic mai binezic : hate players care folosesc programe de boot ( adik aia care triseaza )....... si care sunt ilegale, chiar si alea cu bani sunt ilegale, nu am vazut sa zica nikaieri ca sunt legale si legitime......

Sthii vb "prosthi da multi".......ei eu nu o prefer pe asta, prefer putini da Korecti pe toate serverele ......

Daca prin faptul ca eu, de exemplu fac botting si ajung lvl 80 in timp ce tu faci doar 60 fara bot, intelegi tu felul cuiva de a fi tare, atunci logic, ca sunt mai tare, puternic... etc. ca si tine. (exemplu)

Normal ca nu se pune pe site, e ilegal bottingul, fie ca e platit sau free. Fiecare face botting pe riscul sau. Nu ai cum sa-i schimbi mentalitatea cuiva, in materia asta. (probabil)

In timp ce o gramada de playeri fac botting, da, fac si eu, pe riscul meu... Mai ales ca am ramas in urma, de cand mi-am facut characterul. (daca jucam aveam deja, lvl 80, fara bot, cateva luni in urma)

Da, pot spune ca si mie mi-ar fi placut daca nu ar fi aparut botul. Jucam toti foarte frumos (incet dar sigur). Dar atata timp cat exista ideile de a face cat mai multi bani (in cazul celor care au facut botul), si de a ajunge cel mai tare (in cazul playerilor)... te plangi degeaba, ca sunt atatia botteri.

ps: nu cunosc care este faza cu botul free si cel platit.

Posted

undefined

Oare mi se pare korect ca sa aiba loc un guild war? DA

oare mi se pare corect ca sa aiba un guild war intre o guilda non booting si una cel putin 50%

cu playeri care booteaza? NU

oare are dreptul o guilda cu booti sa zica ceva daca au batut o guilda care nu are booti? Nu

oare as zice wow ce guilda tare, mooama cum ia batut ala pe toti........si sa sthiu ca aia sunt booti 80%

din timp?

Posted

Mehico daca vrei sa te apuci din nou , sa stii ca te pot ajuta.... atat cat imi sta in putere cat despre fugicadau iti dedic refrenul de la noua melodie a celor de la cassa loco

hai pa

Posted

Oare mi se pare korect ca sa aiba loc un guild war? DA

oare mi se pare corect ca sa aiba un guild war intre o guilda non booting si una cel putin 50%

cu playeri care booteaza? NU

oare are dreptul o guilda cu booti sa zica ceva daca au batut o guilda care nu are booti? Nu

oare as zice wow ce guilda tare, mooama cum ia batut ala pe toti........si sa sthiu ca aia sunt booti 80%

din timp?

Bine dar tu cu guildul tau la cine potzi tine piept ? Cel mai mare este 76 parca vin 2 de 80 si gata nu avetzi ce la face

Posted

@fugicadau : Unique Monsters nu dau SoS , SoM , SoSuN.

La orice mob e aceeasi sansa sa iti dea Seal of ... , nu exista mob care sa iti dea o sansa mai mare...

Nu ne mai uimi cu toate aberatiile tale...

La noi in guild(ca tot te-ai luat de noi) nu e nimeni care foloseste bot , asta e adevaru....sunt oameni care joaca de 2 ani , eu is mai tanar abia fac 1 an si 2 luni:)

P.S deocamdata sunt 2 lvl 80 , si inca vreo 5 72+

Posted

De ce sa nu fac si eu booting cand toata lumea face, eu de ce sas fiu mai fraier, e ilegal da o

fac pe riscul meu.....

Ceea ce am enuntat eu mai sus se numeste mentalitate de tip comunista, unde toti tre sa fie egali, si daca moare capra mea atunci de ce nu ar muri si a vecinului.........ce numai eu is fraier...........

Posted

1.Si gata inchei discutia despre booting aici.......fiecare cu parerea lui......si in final bootingul ramane ilegal, ilegitem si imoral as aduga eu.....

2.nu cred ca cei de la joimax lucreaza mana in mana cu aia care fac prg ul de booting ........ nu cred ca si permit un asemenea risc la nivelul lor, concurenta pe piata jocurilor e mare si abea astepta sa faci un pas gresit sa te arate cu degetul......... Eu zic ca daca cei de joimax is mana in mana bla bla bla.......si s ar afla cred ca joimax ar da faliment........, programele astea imi aduc aimte de CS 15 fara steam, se upgrada anti chetul la vers 4.2.7 imediat aparea chetul 4.2.8..............asa si aici cu bootul asat pe bani, e pe bani ca e f bun si nu prea poate fi dedectat, si sunt omuleti care lucreaza la up date lui la fiecare up date de la silk, numai pt a produce bani.......

3. Silkul a devenit o mare comunitate de gameri, si o afacere "de milioane" pt cei care l au creat, ideea lor unica etc.......... dar oare ca in orice societate nu trebve sa fie si lichele, "cei care sug sangele neamului" etc............asa ca tre sa ne obisnuim si cu bootii si cu firmele care fac programe de boot.

Pana data viitoare numai dropuri de la som in sus ;;)

Posted

Mehico daca vrei sa te apuci din nou , sa stii ca te pot ajuta.... atat cat imi sta in putere cat despre fugicadau iti dedic refrenul de la noua melodie a celor de la cassa loco

hai pa

ms zamolxis :beer:

Nu stiu daca ma apuc iar pe RedSea. Poate pe Poseidon, nu sunt sigur.

De ce sa nu fac si eu booting cand toata lumea face, eu de ce sas fiu mai fraier, e ilegal da o

fac pe riscul meu.....

Ceea ce am enuntat eu mai sus se numeste mentalitate de tip comunista, unde toti tre sa fie egali, si daca moare capra mea atunci de ce nu ar muri si a vecinului.........ce numai eu is fraier...........

Ceea ce ai enuntat tu mai sus, se poate considera o insulta la adresa mea.

Nu vad unde ar duce discutia asta, de botteri vs non`botteri, din moment ce fiecare e responsabil de propriile actiuni, fiecare face ce vrea, nu poti schimba mentalitatea oamenilor. Nu-mi sta mie in putere sa schimb ceva, dar daca as putea, as scoate botul.

#edit: inchei si eu discutia :)

:tiphat:

Posted

hai pa

app nu ma intereseaza cal ajuti si nu imi pasa poti sa imi dai sosun de ori ce lvl ca de sro ma lasa am zis ca ma las in ainte de a primu ban pt ca mai e 1 saptamana si cabal e free deci silku pt mine e demodat apare si sun si huxlei care is mai tari ca silku deci..... si eu ce mi ai dedicat tu mine

Hai PA daca e sa joc sro am tot ce vreu pe rome chear si daca iau ban sau nu ma cunsc 2 guilde cele mai tari de pe roma si ma ajuta toti pt ca am stiut cum sa ma comport cu ei mi au vb frumos iam vorbit frumos nu cred ca ai mai multe sos som sun ca ToFu2 care are toate seturide de armor cu sos glavie de la lvl 32 pana la 64 sos si seturile de garment de asemenea

tofu2 mi a dat 1200 wind de lvl 2 sa le vand ca nu mai aveam bani dupa ce mi am pierdut swordu cu sos + zeci de iteme mi a dat sos blade de lvl 24 moka........ ca eram sa fiu hacarit pe un alt acc cine ti ar da moaca sos iteme bani ..... si sa nu fie roman

Posted

cu riscul de a incalca regulamentul forumului ....bai fugicaoiei vreau sa-l ajut pe Mehico nu pe tine , tu la scoala analfabetule(def aici )

imi sustin afirmatiile prin toate posturile pe care le-a facut fugicadau .cititi-le si contraziceti-ma daca gresesc

Posted

cu riscul de a incalca regulamentul forumului ....bai fugicaoiei vreau sa-l ajut pe Mehico nu pe tine , tu la scoala analfabetule(def aici )

imi sustin afirmatiile prin toate posturile pe care le-a facut fugicadau .cititi-le si contraziceti-ma daca gresesc

deci lai incalcat sar putea sa ei suspend

daca tu nu te duci pe la scoala sa nu i asemeni pe ceilanti cu tine la nuve vad ca scrie noob ceea ce inseamna incepator

Posted

ar trebui sa incetam cu offtopicul asta si faza cu botul....si eu sunt impotriva(nam folosit si nici no sa folosesc bot si nici item mall)dar gata....au fost scrise 4 pagini numa pe subiectul asta numa AZI asa k HOOOOOOOO....chiar nu stitzi sa va controlatzi :sef:

Posted

@silknoob pentru cultura ta generala pe care nu o ai cand dai comenzi pe linux in cmd nu scri gramatical cu ""-"" , ! sau alte caractere care se pun daca nu sti mai bine ai tace eu imi perec 40% din timp pe conopix daca sti ce e ala macar........

Posted

@silknoob pentru cultura ta generala pe care nu o ai cand dai comenzi pe linux in cmd nu scri gramatical cu ""-"" , ! sau alte caractere care se pun daca nu sti mai bine ai tace eu imi perec 40% din timp pe conopix daca sti ce e ala macar........

mai bine 40 % din timp il petreceai la scoala sa stii sa scrii. gata cu off topicul si micsoreaza avataru ala sa nu se mai vada cu patratele.

pe putin 100 de pagini aici sunt numai pe langa silkroad.

btw de pomana au banat botii ca tot nu e loc pe server...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...