Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

@ luadyzaha vreu sa i scriu ""La multi ani pe coliva ""

Asta era o injuratora ?? tradu-mi si mie ca eu sunt mai analfabet si nu am inteles ce ai vrut sa scrii tu acolo.

:) Zmeule (Mallkor)ce suparat esti pe boterii astia asa am fost si eu la inceput dar cu timpul mam mbisnuit cu ideea ca nu vom scapa niciodata de ei si nu-mi mai bat capul.

Posted

trebe instalat nu merge mult timp jocu daca nu e instalat la tine adica cum banuesc ca lai luat gata instalat asa nu va merge mult timp

Un pvp 3 vs 1 1Nukar lvl 64 1 Glavier lvl 60 1 Nukar lv 63(dracu sal ia ca nu puteam sal fac neam ) http://youtube.com/watch?v=uZiSQzcDqHY (fara comentari setu de pe mine e cel de la NPC)

daca imi iau ban sa te pregatesti ptr o bataie lol :|||

Guest cristiname
Posted

hai sa va explic cum sta treaba ...

sunt cei cat si care folosesc bot si recunosc si cei care folosesc bot si nu recunosc ...

si cei care nu folosesc bot ... dar la lvl 60 nu exista sa nu folosesti bt mai ales daca farmezi ...

Posted

hai sa va explic cum sta treaba ...

sunt cei cat si care folosesc bot si recunosc si cei care folosesc bot si nu recunosc ...

si cei care nu folosesc bot ... dar la lvl 60 nu exista sa nu folosesti bt mai ales daca farmezi ...

Nu mai spune eu acum farmez Gap 9 am facut in 3 saptamani cam 30k sp-uri cu Premium Ticket si cu pork

Mallkor poate confirma suntem colegi de guilda

Posted

1.pt @The Dash.....as accepta berea ta ku mare placere da sunt in tp programului :( ......orikum nu s ar zice dupa cat scris azi pe forum :P ......e bine ca mai am si zile mai lejere......

2. Titule si eu m am obisnuit cu booterii, i am acceptat ca parte existentiala a silkului.........

dar ce mi a pus capac in ultima vreme e ca acesti booteri nu si mai vad lungul nasului....

am ajuns sa i vad ca scriu si aici pe forum chestia asta ca pe una de mandrie..... :Is mandru ca fac boot....si bla bla bla, si ai luat ala creckuit si de care ai? Adik eu chiar tre sa accept asta fara sa zic nik? :angry1:

E vizta lor faca ce o vrea cu ea, dar zi mi unde sa evadez sa scap de eii? sa nu mai aud de noua versiune de boot? etc. :dontknow:

In rest droape de la som in sus ;;)

Posted

1.pt @The Dash.....as accepta berea ta ku mare placere da sunt in tp programului :( ......orikum nu s ar zice dupa cat scris azi pe forum :P ......e bine ca mai am si zile mai lejere......

2. Titule si eu m am obisnuit cu booterii, i am acceptat ca parte existentiala a silkului.........

dar ce mi a pus capac in ultima vreme e ca acesti booteri nu si mai vad lungul nasului....

am ajuns sa i vad ca scriu si aici pe forum chestia asta ca pe una de mandrie..... :Is mandru ca fac boot....si bla bla bla, si ai luat ala creckuit si de care ai? Adik eu chiar tre sa accept asta fara sa zic nik? :angry1:

E vizta lor faca ce o vrea cu ea, dar zi mi unde sa evadez sa scap de eii? sa nu mai aud de noua versiune de boot? etc. :dontknow:

In rest droape de la som in sus ;;)

nou bot care va esi is fa face singur auto udate pe deep blue lucreaza la el

Posted

deci eu confirm ce a zis titi (adyzaha)......pe langa faptul ca eu confirm vin si mai zic asa :

oare de ce pt un booter e imposibil de imaginat ca se pote face lvl fara boot de la 60 in sus? Cunosc o groaza de oameni care sunt lvl peste 60 si nu au facut boot in viata lor (in silk ca in alta parte nu sthiu)....unde mai pui ca se poate si farma la lvl mai mare de 60.......

Oare ce i cu astel de afirmatii sthiu cei aia sa transpiri ca sa faci un lvl up 59 la 60?

Posted

ce am cu bootii mah? :banghead:

1. pai nu am loc de ei pe servere in primul si in primul rand...

2. ma deranjeaza ca i vad peste tot, caci booterii sunt altceva decat "trishori", ti ti ar placea sa joci korect un joc, de ex CS, si sa vina unul sa ti dea head tot tp sau sa aiba wall, nu te ai enerva, nu ai fi suparat pe el ca triseaza? :hair:

3. ma mandresc prea mult cu faptul ca saunt un gamer de rpg uri adevarat ca sa mi iau boot, si nu ti fa ma prb pt mine ca nu am bani, mi am luat tiket, maimuta etc. ....... nu am ajuns sa mancam din aceeasi oala sa ma iei tu la mistho ca mi dai bani daca nu mi permit. :violent: .............

4. statistic vb cred ca cei care folosec boot sunt cam under 18 si mai tre sa treaca prin viata ca sa inteleaga ce inseamna sa nu ai loc din cauza unui trishor..........mai aud unii ca m am plictisit la lvl 43 si mi am pus boot ca era booring, pai tata lasa te de el daca nu ti place si e booring, ca si scoala nu e tata obligatorie, nu te ia nimeni cu arcanul sa te baga sa joci silk........

In rest droape de la som in sus :right:

Posted

daca vrei un joc online fara booti iti recomand www.cabalonline.com . nu exixta booti am ajuns lvl 34 cu foce blader cel mai mult am avut de strans 10 bucati de""carne"" si avansezi super calumea nus multi playeri pt is 5 servare 4 de avansat si 1 de war cele 4 de avnsat au cate 7 subservare vie care deci....... daca vrei in oras maxim 10 playeri iti faci cruce acu astept sa se refaca f2p ....... cumva spuneai ca lucrezi in domeniu IT ? acu toate servarele de cs care se respecta is obligatriu steam rare servare care nu au steam

Posted

Malkor esti omul meu :D

Vin in B si dau eu berea :beer: doamne ce ma ungi la suflet cand te certi cu astia si ce ma distrez ca vad ca unii dintre ei "stie sa vorbeste romaneste"

sry ptr off topic dar nu ma pot abtine ............. gata am incheiat

Posted

"Deci Mallkor tu ce lv ai de ai ciuda pe botzi ti-am furat noi vreun drop sosun sau sos etc. nu ai bani de bot slbz iti dau eu daca vrei"

Mah u nu te mai baga k Mallkor are perfecta dreptate....poate nu neatzi furat nici un sos som sosun...dar neatzi mancat sufrletul....si nu te mai lauda frate k ai bani.....dutelpe tarlaua ta si laudate castorilor de acolo.......nu e nimica de laudat k ai facut dita lvl cu bot.....ia apucate u si fa un char de lvl 75(k "al tau" dak se poate numi asa)si ai sa vezi k in 1-2 ani nici 40 nu ai facut si te chinui la oleak de farm si spui la toata lumea sa te imprumute cu 50k k tzia mrit potaia........mai toata lumea cu bot e noob.....nu cred eu k ai rezista in lumea asta cruda dak ai juk chiar u...........concluzia este k esti un NOOB

Bafta alll KRE NU FOL BOOT si in special lui Mallkor...macar am si eu unul de partea mea....

Posted

Pot sa zic si eu ceva? Ok In primul rand am jucat pana la lv57 fara bot si am farmat si 30k sp si asta a fost in 2luni eu nu am vrut sa fac o obsesie din jocul asta de aceea am bagat botu !

Posted

Nu lucrez in domeniul IT di pacate sau poate din fericire, din pacate ca astazi orice se leaga de It si din fericire pt am altceva mai bun dpv meu de vedere...... si ca o chestie catzi ani ai mah?

Pe vremea mea cand jucam Cs nu prea exista steam, oare de ce nu se poate juca silk cu steam ? defapt nici nu prea sthiu ce inseamna steam.........

Nu cred ca am apuc de cabalonline sau orice altceva, ce as cauta eu akolo: distractie,

playeri cu care sa am ce vb etc.........tata le am aici in silk, si nu cred ca silkul e chiar asa de ramolit...

si o intrebare de baraj: daca s deabia 10 playeri acolo nu te plictisesti singur? care mai e avantajul ca e online?

Ai mers repede daca ai facut tu lvl 57 in 2 luni.........eu am facut lvl 60 debia in 5 luni cu tikete, iar

faza ca ti ai pus boot de la lvl 57 e naspa tare, daca iei ban nu ai muncit 57 lvl degeaba?

Multumesc tuturor celor care apreciaza ceea ce am de zis iar celor care au o parere diferita respect si pt ei, adik doar pt parere caci pt faptul ca booteaza nu cred ca au sa aiba parte de asa ceva vreodata....

Te ai plictisit la lvl 57, lasa te tata nu boota ........

Si ma mai deranjeaza la nbooti faptul ca ei au bootat si sunt mult mai mare in lvl ca tine si ti fac ks, oare nu e destul de naspa cand tu muncesti pe branci ca sa faci exp sa vina unul sa dea 1 la moob si sa cada, si sa sthii ca ala e unul care foloseste boot?

Posted

nus 3 oras ca in silk jangan dw si hotan is 6-7 erau 6 cand era la inceput pe urma sa bagat 3d grafica mai tare etc etc dati seama daca avansezi repede crezi ca o sa vezi multi playeri in ex bloodi ice sau green disper nu pt is multi mare lvl maxim e 150 ........ fie care joc online are fermecu lui

Steamu e un program care dupa cel instalezi iti faci cont la ei bl bla cdownlodei cs de la ei adica il instalezi e facut in asa fel in cat sa nu poti foli coade am incercat sa joc cu coade din curiozitate sa vad daca e asa si chear asa e nu te lasa sa intri in cs deloc daca e cracuit merg coadele pe steam poti juca ori ce joc mai putin cele online (RPG MMORP) fifa 06 etc blodrayn etc etc costa 10$ parca

Posted

Daca iau ban nu mai joc SilkRoad exista si altele ! nu is maniac la inceput am fost dar acuma ... pur si simplu nu mai sunt asa de passionat acuma "joc" pt 80 si apoi pt sosun drop

Posted

Frate asta la tine deja se chema ca joci din snobism.....

Si daca ajungi lvl 80 si ai drop sun renuntzi? Nu intelg logica ta , orice ar fi renunti doar ca vrei sa fii mandru ca ai ajuns lvl 80 si ai avut drop sun? Du te tu dupa ce obtii astea si zii asta pe site ul oficial la silk zici ca ai bootat si ca ai facut lvl 80 ai avut drop sun sa vad si eu cine zice wow???????

Nu sunt maniac caci nu joc non stop 10-12 ore pe zi, nu sunt dependent DAR sunt dependent si maniac de fun online in grupuri cat mai mari, joc pt farmecul lucrului in echipa si multe alte chestii pe care pe tine te depasesc deocamdata.........

Posted

Sincer nu am inteles ce vrei sa zici.........Poate daca ai vb un pic mai bine romaneste din punc de vedere gramatical poate as intui ce ai vrut sa zici........

Ceea ce am inteles e din msg ul tau e ca nu poti avea sos som sau sun decat de la unici sau ce?

explica te mai clar ca ti explic si mai calr eu tie dupa.........

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...