Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest cristiname
Posted

pe ce server jucati ?

@silknoob sa stii k nici eu nu eram de acord cu folosirea botului ... si pana la lvl 43 am jucat fara boot ... dar nu am mai rezistat ,... deja devenise mult prea boring ,,.... si la un mom dat am ajuns sa nu pot sa mai joc fara bot ;)

Posted

Sper sa ma limitez la acest replay ca mai am si de munca :

1. "Nu sthiu altii cum sunt dar eu cand...." cand vin de la serv halesc ceva repede si ma bag pe silk:

a) daca nu am luat disconnect, caci dimineatza tot cu silk ma trezesc si fac stall pana ma intorc de la serv, atunci sunt in kulmea fericii ma duc sa mai farmez 2-3 ore....

b)daca am luat diconnect, ba ca a picat serverul lor ba ca mi a picat mie netul cumva, atunci incep sa jnjur de mama focului toti bootii, ca nu am loc de ei sa intru si mi ia poate o ora sa prind loc, poate sa fie el si frate miu si tot ma leg de viata lui da booteza, ma dau cu capul de pereti si intr un final intru...... ma duc farmez 1-2 ore si gata silkul........

2. In tot tp ul cand sunt pe server vb cu prietenii, cu amicii radem, dikutam preturile de prin staluri, cine ce cat mai farmeaza, cine/ce imi imrumuta sau ce/cui mai imprumut, bancuri, povesti de pe la serv sau de prin copilarie, cate si mai cate .... etc. etc. etc......nu sthiu altii kum sunt dar astea pt mine sunt o viata personala (ca i viata mea :P ) si una foarte sociabila......... Indoim as eu ca unul cu boot poate sa zica asa ceva, el booteaza si booteaza si la urma vezi doamne el e cel mai tare din parcare si tre respectat si trebe ovationat pt ce are el, ce build mistho are la char, kum el arkas face orice jucator etc.......... astea s parti secundare intr un joc, foamea de lvl si de impreii.........

3. Sthii kum imi explic ca la 5 min dupa ce silkul face un up date apare o noua versiune de boot cu bani?

La 10 secunde dupa ce s a dat drumul noii versiuni de silk, cei care fac programele de boot (o legiune intreaga poate de omuleti cu 2 perechi de ochelari) se agita ca niste albinutze ce sunt, fac in urmatoarele 2 min n spe mii de brainstorming uri, iar in urm min apare solutia......si inca 1 min programarea lor si scoaterea lor pe piata..........

ASa imi explic eu kum apar si de ce tre sa le platesti, ca nu sta nimeni dupa kuru tau sa ti faca tie ceva gratis si updatat la ultima versiune...............

4. Logica de 2 bani: Daca as fie eu Joimax si as face programe de boot, nu le as scoate dupa 5 min dupa ce lansez ultima versiune de silk........in bani as pierde poate 5-10 mil de dolareii..........As scoate programul in acelasi timp cu up date ul, ca sa tai fata concurentei, nu asa s ar proceda? da ce zic eu care nu am decat un cap.............si aia de la Joimax au cu miile in departamente de marketing si advertaising, aia gandesc n spe mii de variante posibile numai sa mai scoata cateva milioane de dolari........

5. Daca as fi Joimax as oficializa faza cu bootul , si as zice asa: toti cei care platesc pt boot 25$ (a sta degeaba si a urca in lvl fara sa misti un pai ar kosta ) de la noi nu vor pati nik, in schimb ceilalti ban tata ca nu aveti nici un drept, iar cei care nu si permit boot sa joace nene si sa se chinuie ca asa e in viata banii conduc orice ........

Spor la droape si la exp si la farming si la ce mai vreti voi sa obtineti in silk :D

Guest cristiname
Posted

btw mehico nu e banat

Guest cristiname
Posted

WTF .... de cand e lista Oo

Guest cristiname
Posted

pffff .. sa vad daca am luat si eu

uita;te si de AngelD3s pls k eu nu gasesc ...

pfffffff mi'am luat s eu ban .....

Posted

Oare de ce nu luati toti mah astia cu boot....Cred ca as face 3 zile si 3 nopti :bananadance2: :banana:

Dar viatza tre sa aiba si parti nasoale ...........si cand ma mai gandesc ce vi9ata stresanta mai e si aia de booter, sa fereasca Dz sa ajungi unul dintre ei cai vai de kurul tau :hair:

SI dupa ce ai bootat si ai fost banat tragi linie si ce iese:

- tp pierdut

- bani pierduti

Cat mai multe som uri si sun uri pt playerii adevarati care nu au parte de stres cand vine lista

buclucasha... =))

Guest cristiname
Posted

mai mult de jumate de guilda a luat ban ... :| aja ceva nu e posibil....

Posted

nu e contu meu deci nustiu ce sa iti raspund am jucat cam sa zic 3 zile pe el doar la pvp ma duceam continu deci nu am fost la lvl............... in ce guilda erai el era in SuperStar

Guest cristiname
Posted

tot in super star ... tu ce nick aveai ? hellsword ?

Guest cristiname
Posted

gm era WisiAssasin si nu e banat ,....

eu oricum ma lasasem .. dar pana mea am muncit atat la charu ala ....

Posted

gm era WisiAssasin si nu e banat ,....

eu oricum ma lasasem .. dar pana mea am muncit atat la charu ala ....

da de unde botu a muncit era prost farmat avea la imbue gap aproape de 20 la ice avea primele cuburi aproape ca i mai trebuia 100 sp la fier era 45 litning 43.............. au fost multi banati LovePlus Natalent pe care i stiam eu ma apuc de cabal nu te apuci si tu mai bine vb in prv ca se evite alte discuti :beer: :beer:

Guest cristiname
Posted

si eu ii stiu pe loveplus pe lemon.... nu ma mai apuc ....

am muncit pana la lvl 43 fara bot... si cand aveam bot stateam in fatza pc'ului ....

Posted

pt @Mallkor o :beer: din partea mea...tot respectul mah...tzineo tot asa.......mai zile cateva botarilor...si app de prog tau....e aproape la indigo cu al meu

Bafta all :cool2:

Guest cristiname
Posted

pe cel de la deep blue adiq cel crackuit ....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...