Amian Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Caut baieti/comunitate care sa stie sa faca server de silkroad. ii pot oferii pana chiar si ceva de genu : CPU: Intel Quad-Core I7-2600K - 4x 3.4 GHzMemorie: 16 GB DDR3 Triple Channel Hard Disk: 4x 500 GB SATA II, RAID-10 Uplink 10 Mbps / 100 Mbps Trafic: necontorizat Adrese IP: 5 Control Panel: ISPManager Administrare DNS Banda nu este o problema. Ma intereseaza doar ca bussines eu nu o sa ma joc eu "iti ofer jucaria" tu trebuie sa te joci si sa ai grija de jucatori. Amatorii de asa ceva sa ma contacteze pe : amianzw PS: Ma intereseaza server fara prea multe buguri.
Amian Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Am facut aplicatie la joymax pt hostat server ... avand o baza de date destul de maricica in Craiova ma incadrez in cerintele lor + generatoare in caz de urgentza banda destula si se poate marii si aia ... dar astept momentul cand se vor hotara sa mai deschida 1 in Europa..
Guest Ghibol Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 bucurativa de bug cat mai merge ;)) Answer:Dear xxxxx, color="#008000">Greetings from Joymax Customer Support Team! We have received your email regarding the said bug. We sincerely apologize for the inconvenience this matter may have caused you. We would like to inform you that we are already aware of the problem and we have already forwarded the issue to our development team for investigation. Rest assured that we will do our best to resolve the issue in the soonest possible time. If ever you might find other bugs in Silkroad Online, please do not hesitate to address this concern to us. Thank you very much for your continuous support and have a nice day! * Joymax will NEVER ask players about personal & account information, password, and credit card numbers, nor will they ever ask a player for a trade.< /p> * To prevent the loss of accounts, we strongly recommend our users change password frequently. Thank you for emailing Joymax Customer Support. For further details and support, kindly visit our website at Sincerely yours, ont size="2">Joymax Customer Support Team
dsK Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Staffu lu kidu e+5 xDD 2h lu exo +3 nu vreau mai mult :)) keep trying :bananadance2: nu iti e rusine sa minti ? http://imageshack.us/f/829/sro2011071402110292.jpg/ mersi vyo ca mi-ai facut +5 de pe characterul lui kidu =)) (n-a cam v-am laudat pe aman2 odata) 1
_andrei_ Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 si mere faza sau e vrajeala? :)) merge merge:) eu am facut si la chinese :D mi-am pus botu sa schimbe pe scut sa dea buffu ala de la scut:)
ciupilan Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 bucurativa de bug cat mai merge ;)) Answer:Dear xxxxx, color="#008000">Greetings from Joymax Customer Support Team! We have received your email regarding the said bug. We sincerely apologize for the inconvenience this matter may have caused you. We would like to inform you that we are already aware of the problem and we have already forwarded the issue to our development team for investigation. Rest assured that we will do our best to resolve the issue in the soonest possible time. If ever you might find other bugs in Silkroad Online, please do not hesitate to address this concern to us. Thank you very much for your continuous support and have a nice day! * Joymax will NEVER ask players about personal & account information, password, and credit card numbers, nor will they ever ask a player for a trade.< /p> * To prevent the loss of accounts, we strongly recommend our users change password frequently. Thank you for emailing Joymax Customer Support. For further details and support, kindly visit our website at Sincerely yours, ont size="2">Joymax Customer Support Team cine a fost retardatu care o trimis mail cu bugu nu imi pot da seama ... niste inapti....
ciupilan Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 si mere faza sau e vrajeala? :)) merge merge:) eu am facut si la chinese :D mi-am pus botu sa schimbe pe scut sa dea buffu ala de la scut:) ce bot ai folosit ma tu sa schimbe pe scut ?
amoniaku Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 cu mbot merge faza ??????? si tot nu am primit raspuns ce se intampla daca da failed? o ia de la capat? sau dispare
amoniaku Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 inspectie:)) oare de ce credeti ca face inspectie=))) si parca vad ca da delete la armele plusate cu elix normale:))
dsK Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 inspectie:)) oare de ce credeti ca face inspectie=))) si parca vad ca da delete la armele plusate cu elix normale:)) arma mea e safe... si a lui kidu la fel :) am verificat acum ^^ inainte de a incerca plus m-am intrebat oare cum pot afla cine a dat plus cu elix si cine cu enhancer? nu cred ca se poate afla, deci probabil vor da ban celor care au abuzat de bug, cum a fost si cu celalalt bug cu cei care au facut +30 si asa mai departe. deaia s-a dat roll back atunci. eu am dat la +6 cu enhancer dupa ce a facut-o vyo +5 xD lvl 66? you mad ? lv 66 la ce? btw din cate am inteles s-a fixat buggul
N3vermore™ Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Elite Silkroad are licenta oferinta de JoyMax? BlackRogue a cumparat licenta de la joymax, cei care se ocupa si de joc.
Random Hero Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Elite Silkroad are licenta oferinta de JoyMax? BlackRogue a cumparat licenta de la joymax, cei care se ocupa si de joc. Oh, interesanta treaba. Atunci n-ar trebui sa fie de mirare chestiile pe care le au ei fata de alte servere private.
dsK Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 http://imageshack.us/f/405/sro2011071502033697.jpg/ STOP !
cri2032 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 http://imageshack.us/f/405/sro2011071502033697.jpg/ STOP ! :o GZZZZZZZZZ !
N3vermore™ Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Elite Silkroad are licenta oferinta de JoyMax? BlackRogue a cumparat licenta de la joymax, cei care se ocupa si de joc. Oh, interesanta treaba. Atunci n-ar trebui sa fie de mirare chestiile pe care le au ei fata de alte servere private. probabil ca sunt singurul care a mentionat asta pe aici, sa nu mai planga exo ca serverul va fi inchis maine poimaine, cry me a river boy. si oricum as putea revenii pe iSRO cu wizul oricand si la orice ora, am party care sa-mi farmeze coins ptr immo nova set, are cine sa ma ajute cu talismane ptr power staff, are cine sa tina 30 chars la battle arena ptr coins, totul e usor daca ma reapuc.
Kiidu Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 si cine il inchide? joymax nu are nici o putere asupra lui si hm chiar crezi ca astia de la blackrogue nu au nici un amestec? inseamna ca e geniu adminu asta daca a reusit sa fure TOATE server files fara nici un bug de la ei..
N3vermore™ Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Elite Silkroad are licenta oferinta de JoyMax? BlackRogue a cumparat licenta de la joymax, cei care se ocupa si de joc. Oh, interesanta treaba. Atunci n-ar trebui sa fie de mirare chestiile pe care le au ei fata de alte servere private. probabil ca sunt singurul care a mentionat asta pe aici, sa nu mai planga exo ca serverul va fi inchis maine poimaine, cry me a river boy. man unu e licienta si una e copyright daca incalca copyright poate fi inchis ai IQ prea mare ca sa existi dragule, judeci ce spui ?
dsK Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Elite Silkroad are licenta oferinta de JoyMax? BlackRogue a cumparat licenta de la joymax, cei care se ocupa si de joc. Oh, interesanta treaba. Atunci n-ar trebui sa fie de mirare chestiile pe care le au ei fata de alte servere private. probabil ca sunt singurul care a mentionat asta pe aici, sa nu mai planga exo ca serverul va fi inchis maine poimaine, cry me a river boy. si oricum as putea revenii pe iSRO cu wizul oricand si la orice ora, am party care sa-mi farmeze coins ptr immo nova set, are cine sa ma ajute cu talismane ptr power staff, are cine sa tina 30 chars la battle arena ptr coins, totul e usor daca ma reapuc. lasa... stai acolo unde iti e locul, cu copiii de 12 ani si cu frustratii care nu au mai putut face +10 si s-au lasat de iSro ;) exo ia casalotu de bulanos tampit. i kidd u man =) still newb. deci sa inteleg ca aseara m-ai pus sa dau +7 ca sa se faca +5 cat stafful tau =))
Kiidu Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 exo ia casalotu de bulanos tampit. i kidd u man =) still newb. cat ar fi un spear +11 nova fb stats 80% tot?
N3vermore™ Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Elite Silkroad are licenta oferinta de JoyMax? BlackRogue a cumparat licenta de la joymax, cei care se ocupa si de joc. Oh, interesanta treaba. Atunci n-ar trebui sa fie de mirare chestiile pe care le au ei fata de alte servere private. probabil ca sunt singurul care a mentionat asta pe aici, sa nu mai planga exo ca serverul va fi inchis maine poimaine, cry me a river boy. si oricum as putea revenii pe iSRO cu wizul oricand si la orice ora, am party care sa-mi farmeze coins ptr immo nova set, are cine sa ma ajute cu talismane ptr power staff, are cine sa tina 30 chars la battle arena ptr coins, totul e usor daca ma reapuc. lasa... stai acolo unde iti e locul, cu copiii de 12 ani si cu frustratii care nu au mai putut face +10 si s-au lasat de iSro ;) exo ia casalotu de bulanos tampit. i kidd u man =) still newb. deci sa inteleg ca aseara m-ai pus sa dau +7 ca sa se faca +5 cat stafful tau =)) mie mi-ar fi rusine sa iau bataie de la oricine acolo ^^ cu tot cu arma ta malefica xD prefer un server CHEAP, cu mult fun, long live, no bots