Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

ia sa vad eu cat de bine va dati seama daca poza e fake sau nu 279435_2223078056612_1237549627_2667207_ dsk nu le spune nimic ca ti am zis pe mess

desigur raspunsul s`a auzit dar nu ii voi intelege niciodata pe astia care joaca 800x600....cum pixu' meu puteti sa stati cu pty members p 2 liste #-o s`au inventat placile video, in caz ca jucati pe tv game`uri

Posted

ia sa vad eu cat de bine va dati seama daca poza e fake sau nu 279435_2223078056612_1237549627_2667207_ dsk nu le spune nimic ca ti am zis pe mess

desigur raspunsul s`a auzit dar nu ii voi intelege niciodata pe astia care joaca 800x600....cum pixu' meu puteti sa stati cu pty members p 2 liste #-o s`au inventat placile video, in caz ca jucati pe tv game`uri

nu joaca nimeni de aici cu 800x600 , ala e unul de pe un forum.

aa... sleya juca asa cand aveam 2653012648 goldbots :))

Posted

S-a facut update la BETA si s-au adaugat skill-urile pentru 120. Am pus poze pe XFire, skill-urile pe care nu le vedeti maxim au up doar la 120.

Avem up-uri la: 112, 114, 116, 118 si 120. (difera in functie de skill)

Posted

Tot party-ul e aici :)) Cred ca ne-a bagat pt. ca folosim bot :| am ramas uimit azi dimineata cand am vazut

si poti sa iesi de acolo sau e ca si cum ai fi luat bann?

Posted

daca ar reduce holy ar si super pentru mine CHN force pwnz euro cu sub cleric

nu e man mare chestie nici warlock nici force daca va ganditi la debuffs ca exista special pills, dar macar dati debuffs si adversarul in loc sa va atace pierde timp cu integrity... e si asta o chestie, si eu vreau sa ma mut pe warrior/warlock pt 12d

@alexscugy care e main charul tau pe rome?

bladeul lui little_coco e acount bound?

Posted

care stie daca sparg o arma sun de 9 dg pica adv de 10dg sau tre sa fie de la +5 in sus sa am sanse sa imi pice ... lamuritima si pe mine cu treaba asta :) cheers :beer:

Posted

care stie daca sparg o arma sun de 9 dg pica adv de 10dg sau tre sa fie de la +5 in sus sa am sanse sa imi pice ... lamuritima si pe mine cu treaba asta :) cheers :beer:

100% iti da adv B grad nu conteaza dc e +5 sau fb dc e sun...

Posted

stie cineva daca au bagat pe beta modificarea la holy spell ??? sau daca ar fi sa bage va fi direct in joc cand dau drumul la update???

@dsk blade-ul nu e acount bound.dar nu e a meu

Posted

Am si eu o nelamurire, am cumparat un grab pet pe gold, l-am cumparat prin stall, insa imediat dupa ce l-am cumparat, am luat d/c.Acu ceea ce vreau sa stiu, e daca e bug sau e vre-un nou tip de hack?

bug cate o data

k, mc

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...