Guest Ghibol Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 stie cineva daca baga la update cu Jupiter temple 12 degree ca drop? sau daca ii mareste level req?sau daca baga elemente si tablete de 12 D???? ms anticipat sper ca o sa putem da si upgrade cu elixire normale... :|
Xriminal Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 stie cineva daca baga la update cu Jupiter temple 12 degree ca drop? sau daca ii mareste level req?sau daca baga elemente si tablete de 12 D???? ms anticipat sper ca o sa putem da si upgrade cu elixire normale... :| spera tu mult si bine :),chestia asta nu o sa se intample nici odata ;)...
amoniaku Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 in august cica intra noul update...deci e pe aproape:P
georgel02 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Pff... e vreun secret cu + astea....? ca de mine nu se lipesc nici cum..... Zicetimi si mie vreu secret... sfat... va rog. Ca nu reusesc sa dau + nici la arma nici iteme.... Daca iese +3 deja e sarbatoare..
BluMann Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Am si eu cateva intrebari pentru cei care au prins loc pe serverul de teste: -Se mai pot transforma armele de 11dg in arme de 12dg -De la ce lvl poti pune armele de 12 dg -La mobi de 106+ pica stone-uri si tablete? -Alechemya se face lafel ? tot cu item de pe item mall?
DaddyYankee Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 (edited) O sa revin imediat cu raspunsuri la intrebarile voastre si poze de pe BETA (pentru poze, urmariti profilul meu de XFire). LE: Pozele incep sa apara :D @BluMann: 1. Probabil ca da, la "Y" sistemul de Upgrade e inca activ. 2. Cele SOM de la 101, deci probabil si celalalte la fel (doar SOM am vazut pana acum, revin cu edit daca gasesc si altceva). 3. N-am testat inca. 4. Nu se poate verifica, Item Mall-ul e blocat. LE2: Alchemy SUX. Din ~10 stone-uri de 0%, n-a prins nici una. LE3: Pauza de pus skill-uri.. booring thing.. Edited July 5, 2011 by DaddyYankee
BluMann Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Din ce vad in pozele postate de tine ... itemele rare le iei de la npc ? :-O
DaddyYankee Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 (edited) Din ce vad in pozele postate de tine ... itemele rare le iei de la npc ? :-O Doar pe perioada BETA. Limited Portal AreaMoving or teleporting to areas not related to Jupiter Temple is constrained. Reverse/return scroll function is limited. NPC Stores12D rare items and magic stones are sold at NPC stores. Item mallWeb item mall is blocked. Cash items are sold by the grocery store NPC LE: Chestia interesanta e ca avem doar 1.000 HP/MP Potions pe toata perioada BETA :)) Edited July 5, 2011 by DaddyYankee
dsK Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 skills ceva? poti face rost de print screens cu skills euro skills chinese.. etc
DaddyYankee Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Skill-urile sunt la fel ca pe iSRO, nu au pus niciun skill nou, niciun up. Cel putin la euro.
cri2032 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Skill-urile sunt la fel ca pe iSRO, nu au pus niciun skill nou, niciun up. Cel putin la euro. Ce nick ai ?
Kiidu Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 im jelly ffs.. :(( stupid joymax si sistemu lor aleatoriu de alegere.. infine. deci alchimia cu poof stones e tot aia? adica bullshit? si hm.. max lvl 118? sau puteti sa faceti 120?
AHIL3 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 http://img717.imageshack.us/img717/9838/sro2011070513063619.jpg ce nume le`au dat si astora:)) mdeah... :whistle: cred k la euro iar nu baga nimic decat niste update-uri dar cred ca atunci cand o sa dea drumu la euro new skills o sa ii termine pe chn la fel ca si atunci cand au bagat euro:)) :violent:
AHIL3 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 http://img717.imageshack.us/img717/9838/sro2011070513063619.jpg ce nume le`au dat si astora:)) mdeah... :whistle: cred k la euro iar nu baga nimic decat niste update-uri dar cred ca atunci cand o sa dea drumu la euro new skills o sa ii termine pe chn la fel ca si atunci cand au bagat euro:)) :violent: nu o sa mai bage skile la euro noi astea o sa ramana... parerea mea e ca o sa bage dar nu acum, mai tarziu, acum le da un avantaj chn`urilor, pana baga Double Prick(450%) :tiphat: la dagger si noi skill`uri la warrior si o sa iti dea astia dmg si crit`uri de :photo: pozat... :hello: LD : bn acum nu zic ca chn`urile ar fi slabe...dar astia de la joymax or fi ei asiatici si tin cu chn dar nici asa:))ca altfel ii omoara ca pe Osama
AHIL3 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Deci lvl 118 o sa fie maxim? :naughty: silkroadonline.net uite`te si o sa vezi, ce parere iti faci tu ca suntem in gaysro-uri??? :dooh: sa fie 103 sau 105 sau cat naiba mai e lv maxim, 110 astia baga mereu din 10 in 10
Utza Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Pai treba e nasoala si iti spun si de ce ... la lvl 120 itemele normale si ma refer la protector au def mai mare decat cele SOM ,un proof de som e 16 silk... pe cand la itemul normal e cu siguranta mai mic asa ca eu , daca e asa cum zici , o sa imi scot som-urile la vanzare de pe acum ...
dsK Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 ea e ca o sa bage dar nu acum, mai tarziu, acum le da un avantaj chn`urilor, pana baga Double Prick(450%) :tiphat: la dagger si noi skill`uri la warrior si o sa iti dea astia dmg si crit`uri de :photo: pozat... :hello: ai gasit pe undeva vreo informatie despre skills noi la euro? sau sunt doar vise de-ale tale? eu zic ca nu or sa mai bage nimic, nu s-a bagat de la lv 80-90... nu se va mai baga nici acum...
dsK Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 da sigur si marmota invelea staniolul in ciocolata nu ? ehh... mi-am incercat si eu norocul :)) nu mi-ar fi prins rau niste new skills
amoniaku Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 double prick w,t,f:))) nu kred ca o sa bage asa ceva....din cate stiu eu pana la 120 nu mai baga nimik la euro.( ma refer la noi skiluri gen "double prick" sau "triple dare devil":))dupa 120 poate poate:)
Chitsu Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 planuiesc sa ma apuc:D? merita? daca da. un guide ceva:D?
dsK Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 planuiesc sa ma apuc:D? merita? daca da. un guide ceva:D? nu merita !
Random Hero Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 planuiesc sa ma apuc:D? merita? daca da. un guide ceva:D? nu merita ! Aprob. :))
amoniaku Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 double prick w,t,f:))) nu kred ca o sa bage asa ceva....din cate stiu eu pana la 120 nu mai baga nimik la euro.( ma refer la noi skiluri gen "double prick" sau "triple dare devil":))dupa 120 poate poate:) 120 este ultimu lvl cap cine o zis?:))) dupaia de unde ishi mai scoate joymax banii?:))
AHIL3 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 double prick w,t,f:))) nu kred ca o sa bage asa ceva....din cate stiu eu pana la 120 nu mai baga nimik la euro.( ma refer la noi skiluri gen "double prick" sau "triple dare devil":))dupa 120 poate poate:) 120 este ultimu lvl cap cine o zis?:))) dupaia de unde ishi mai scoate joymax banii?:)) cand nu o sa mai mearga banii cu proof stone o sa bage altcv si altcv si xcum da drumu la mai mare:P daca vin bani de ce sa nu incerci mai mult?