Deian69 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 mie frica sa mor uitat de lume............si de modul in care am sa mor
Lord^Kani Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 hmm.. imi e frica de insecte in general stiu suna ciudat dar..chiar imi e frica...
ANdy5 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Mi-e frica de singuratate,de clipa in care Dumnezeu o sa imi i-a cel mai drag suflet ddin lume adik MAMApe mine mah mai inspaimanta faptul ca nu stiu ce se va intampla dupa ce mor ? ... partea ca oamenii buni merg in rai si oamenii rai merg in iad ok da ce se intampla... murim si gata uita lumea de noi noi nu mai existam si gata ? :blink: cam de asta mi`e frica ... a am uitat mie frica de aragaz... adik mnoah umblu la el dar acuma 2 ani a sarit in aer un apartament si de atunci ....
Cloud Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 mie mi-e frica de chestia aia ciudata fara cap care sta si bantuie pe ala de sub buticul magazinului verde de vizavi de blocul cu funda rosie care sta langa el de unde a plecat tipu ala sa ia inghetata peste 2 zile de cand s-a dus la fraierul din casa verde de langa vila lu nea jiji care i-o murit vaca din cauza ca nu avea tampeniile alea care se gasesc la supermarketul de langa parcarea cu www.cimitir.ro unde nu exista mancare. :PWarnUP pt spam
Ayana Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 mi`e frica de intuneric... si mi`e frica de faptul ca as putea pierde controlul lucrurilor din jurul meu...
uLise Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 de intuneric dar nu foarte mult doar cand am vizionat un film de groaza si fobie de locuri stranse si inaltime ( cred ca pot sa cad )
alexandru-test1 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 imi este frica de insecte in special de tantari , paianjeni si gandaci
Adi Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 mi`e frica de intuneric... si mi`e frica de faptul ca as putea pierde controlul lucrurilor din jurul meu...asa...si imi este frica si de serpi...
punisheru Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Am observat ca mai multi va temeti de moarte... Nu aveti de ce... La toti ne vine timpu o data si-o data.... Mie unu, sincer, nu mi-e frica de moarte... Mai tare mi-e frica de faptul cum se vor simti cei dragi cand se va-ntampla chestia asta... oricum.... sa n-o luam in damblageala si sa ne gandim la chestii frumoase... de trait mai avem destul....
Burne Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 ma mai tem de astia cu norma de posturi / zi :help: :help:http://img247.imageshack.us/my.php?image=spamon2.jpg
Daedalus Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Ma tem sa mor in cand sunt PK in L2. :DOT: Mi-e foarte frica de gandaci. :( Si de inaltimi mai recent. Cand ma urc intr-o scara a blocului care are spatiu mare intre scari (nu stiu daca intelegeti, ma refer la balustrade daca sunt departate), incremenesc, nu mai pot sa ma misc. :blink:
Extrem One Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 In general nu mi-e frica...decat :1. de Dumnezeu, de care mereu am sa fiu alaturi !2. sa raman singur fara prieteni....sa fiu un om singuratic....
m4x Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Mi`e frica de inaltimi si de insecte...i hate them ! :sef:
Smok3 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Mi`e frica de mine la ce ganduri am ! si insecte !
Frostwolf Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Mie frica mama...................e sg fiinta din univers care baga spaima in mine si cred k imi mai este frica de ganduri care ma pot influenta si ma pot face sa iau decizii aiurea!!PS:Mie frica sa nu cada netu iar............ :D
Smok3 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Mie frica mama...................e sg fiinta din univers care baga spaima in mine si cred k imi mai este frica de ganduri care ma pot influenta si ma pot face sa iau decizii aiurea!! :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: tu 100% nu esti normal :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
Krypton Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Mi-e frica de injectii, singuratate, intuneric si de "smecherii din alte cartiere" (asta cand umblu singur) :)
Lord^Kani Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 de lilieci...tot timpul am avut o problema cu liliecii... :(
seletchi Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 mie frica de noobi,buti ... mie frica de helldevourer ca o sa ma bata iarasi la starcraft de nici nu o sa stiu ce mia spart dronele frica ca o sa primesc 10 headshoturi la cs in 10 min ... -urasc noobi,butii,prostii s.a. -frica de Dumnezeu, -frica ca o sa ma trezesc intr'o zii si nu o sa mai pot vedea cu ochii nimica, etc:D Have fun and be nice !(asta e cel mai important lucru) Mie frica mama...................e sg fiinta din univers care baga spaima in mine si cred k imi mai este frica de ganduri care ma pot influenta si ma pot face sa iau decizii aiurea!! nu stiu ce ai vrut sa scrii , dar totusi sa zicem ca inteleg 1% din ce ai vrut sa zici ;) hf and be nice
CrashOver Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 imi e frica de copii mici in special fetite blonde imbracate in alb :)PS : imi e frica si de femeile paroase :D