Jump to content
JustDan

De ce va este frica?

Recommended Posts

Ello pt toata lumea!Ei ce sa vezi...Din vorba in vorba despre lucruri paranormale,ciudate si chiar uneori amuzante(desigur nu dak o patesti tu) , m-am gandit sa vad de ce se teme lumea(nu din ce cauza;de ce anume).

Bun sa incep eu...

1)Darkness(si nu numai cel asemanator luminii stinse).

2)Faptul k o sa raman singur(no friends,no family).

Randul vostru,desigur dak doriti...

Link to comment
Share on other sites

imi e frica de faptul ca intr-o buna zi ma voi trezi intr-un loc pe care nu-l voi mai recunoaste, cu toti prietenii mei departe sau uitati. mi-e frica ca in acea dimineata nu voi mai avea puterea sa-mi fac bagajele si sa plec.

mi-e frica ca ma voi casatori cu persoana gresita, mi-e frica ca intr-o buna zi voi uita sa scriu, mi-e frica de mine cateodata, mi-e frica ca intr-o zi viitorul meu copil imi va urla in fata ca sunt cea mai ingrozitoare mama de pe pamant si ca ar vrea sa mor. mi-e frica de momentele in care vor muri ai mei.

mi-e frica de paianjeni si de gongile din garsoniera prietenului meu. mi-e frica atunci cand masina in care sunt depaseste la vizibilitate redusa un tir, intrand pe contrasens. mi-e frica de caini. mi-e frica de moarte.

emil cioran zicea - "fiecare trebuie sa ne distrugem viata. dar dupa felul in care o facem, ne numim invingatori sau ratati". nu vreau sa ma privesc intr-o zi in oglinda si sa ma numesc ratata. de asta mi-e cel mai frica.

PS: stiu, sunt tare fricoasa.

Link to comment
Share on other sites  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...