Jump to content
JustDan

De ce va este frica?

Recommended Posts

Posted

sincer nu prea mi-e frica de ceva, doar putin mai timid :">, atata timp cat am 2 mani, 2 picioare, 1 cap, o inima si o minte nu cred ca ar trebuii sa imi fie frica de ceva... acuma o sa spuneti ceva de genu "da bine, toti zic asa in spatele monitorului".. nu`i asa... toti ziceti ca va e frica de intuneric, @-), geez cred ca aveti mai putin de 14 ani ^_^... sa zic asa mi-ar fi frica de inaltime, dar asta nu ma impiedica sa fac bunjee jumping o data si o data 8->

Posted

toti ziceti ca va e frica de intuneric, @-), geez cred ca aveti mai putin de 14 ani ^_^.

vb in numele tau, si prin ce scrii, vezi ca poate insulti lumea...

Posted

Mie imi e frica de moartea celor dragi mie dar asta e viata toti ne vom duce odata :crybaby:

Asa in general de intuneric,capre,singuratate si fetita din The Ring sau jocul F.E.A.R. i hate fetitele mici care fac ce vor :crybaby:

Posted

de cand ma stiu ma tem de boala sau de spital in general ( operatii, saloanele de spital nothing for moi ) si de inevitabil ..... daca stiu ca ma asteapta ceva cu care nu sunt de acord de exemplu pana acum ceva vreme eram oripilat de ideea ca TREBUIE sa merg in armata si nu puteam evita nici cum treaba asta, cred ca femeile se tem de momentul in care vor da nastere ( eu unu as adopta copil daca as fi femeie :D )

Posted

Mi-e frica de singuratate,de clipa in care Dumnezeu o sa imi i-a cel mai drag suflet ddin lume adik MAMA,mi-e frica de oameni nebuni,mi-e frika de genile Pamantului care vor sa creeze viata pe nuj ce planeta dar nu-s in stare sa conduca propria planeta,sa o scape de boli,saracie etc etc

Posted

Mi-e frica de singuratate,de clipa in care Dumnezeu o sa imi i-a cel mai drag suflet ddin lume adik MAMA,mi-e frica de oameni nebuni,mi-e frika de genile Pamantului care vor sa creeze viata pe nuj ce planeta dar nu-s in stare sa conduca propria planeta,sa o scape de boli,saracie etc etc

Nice,nice words BAD!

Spiders (arachnophobia)!:( si de ce a zis BAD !

Guest 1Razzman
Posted

Heloo, so

Mie frica sa ma mai incred in prieteni deoarece, de multe ori mam increzut in ei si mai lasat balta cand nu ma asteptam :crybaby:

That`s me , just a idiot child with a big heart and i m suffering every time... "Ferestema Doamne de dusmani, ca de prieteni ma feresc singur"

Posted

De moarte nu`mi este frica, Mi-e frica de puscarie, singuratate, boli nu`mi plac spitalele shi nu vreau sa ajung prin ele sa isi bata docotori joc de mine..etc sunt multe :D

Posted

Mie sincer mi-e frica sa nu devin alcoolist :naughty:

Posted

Mi'e cel mai frica de injectii :| ...la toate care le'am facut pana acum (vaccinuri ..erau obligatorii <_<) am plans cate'o zi intreaga inainte ...

Mi'e frica sa iubesc cu adevarat ... mi'e frica ca nu voi nimeri pe cineva care sa merite si care sa aprecieze ...

Mi'e frica de mutantii boaste care sar, din Half Life ... acum cativa ani cand am jucat .. a sarit una pe monitor..si m'am speriat ingrozitor..acum doar cand vad una ma ia cu fiori :crybaby: ...

In schimb , spre deosebire de altii imi plac inaltimile si senzatia de cadere in gol, imi place intunericul ..si singuratatea (dar nu in exces :P ) .. moartea si viitorul mi se par lucruri indiferente ...ce o fi o fi ...vom trai si vom vedea :)

Posted

nu ma refeream la tine :nanana: ....intunericul ..adik chestia aia neagra cand nu poti sa vezi nimic ..si ai toate simturile incordate la maxim ..i like it :lol: .....prefer intunericul in locul luminii :P.... mai mult mister..alea alea

Guest Unkn0wn
Posted

Mi-e frica de boala si de D-zeu...

Posted

Mie imi este frica de moarte in special dupa ce se va intampla dupa,de puscarie,de inaltimi,sh sa ma uit in sus de la inaltime(de ex : knd ma uit in sus de la balcon,stau la et 4,am senzatia k ash kdea de fapt tot deaua am senzatia k ash kndea undeva knd ma uit in sus)poate vi se pare ceva nou da asta e viata

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...