Sp4wN`19 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Eu tot timpul traiesc cu frica ca nu voi reusi sa rezolv ceea ce-mi propun. + frica de ridicol.
|logikal| Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 nu prea mie frica decat k o sa MOR mie frica de ...Qui-Gon Jinn :-ss
Guest lil_green_eyez Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Nu pot sa zic ca de intuneric,dar mie frica de ex sa merg pe intunerci pe o alee mai intunecata,nah probabil la voi baietii nu vi dar nah sa stii ca sare unu de nush unde si vrea sa te.... nah mi frica :PSi de altceva nu stiu ..oricum pt cei ce zic ca nu au frica sigur exista ceva de care ti frica,mai devreme sau mai tarziu o sa dai de lucru ala daca zici asa si daca esti prea cu "big cohones" poate o sa faci pe tine atunci:D
Valek Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Mi-e frica de scoala. :)Si, mai mi-e frica de rockerita satanista din clasa.Se da la mine.
RaifalM3n Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 mie frica de...profa de tehno e nebuna :( :crybaby:
SweetCat Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Teoretic.. de God.Practic.. de nebunii din ziua de azi :( :crybaby:
AlinRoscat Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Mie imi este frica de momentul cand voi ajunge inutil celor de langa mine si imi e tare frica sa nu ajung un chin pentru cei dragi ( aici ma refer la batranete...mos senil.... )
M0rtix Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 mie frica de momentul cand o sa imi fie frica de ceva :rofl1:
-meSSi- Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Mi-e frica doar de D-zeu me2 si de unele fete sunt ciudate rau se comporta de parca ar fi parinti :wub: in rest de nimic
Guest =-|SyGey|-= Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Frica sa fiu bannat la orice Frica de D-Zeu Frica de Padure (sa fiu singur intr-o padure noaptea) Frica de Satul meu (e veche din epoca medievala si pe muntele Giros inca e o spanzuratoare--se zice ca acolo sa fazut o femeie intr-o zii--noaptea) Frica de extracterestri Frica ca nu o sa am niciodata o Pisica (abia astept a-8-a) Mie frica sa nu imi moara bunici Frica sa nu fiu respins la primul sarut Frica de Sida,Ebola ect Frica de serpi Frica de Via aia din sat ca o sa ma sugrume in somn Sa nu mai am demnitate Sa imi pierd un picor/mana Nu mie frica de: Intuneric Batausi Fete Drogati Criminali Politisti Profi Diriginta Soramea Sa vorbesc in public Sa bat pe cineva Sa pierd Sa fiu facut de rusine De moarte De Animale De BoogieMan
MontBlank Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 De cazutul netului mie fricaNu imi mai este frica de picarea netului ^_^ Al meu pica in fiece zi.
Kargoth. Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Mi-e frica sa nu interzica vreun idiot alcoolul si tigarile in Romania...atunci va trebui sa emigrez :D(lucru foarte posibil)...
Raul Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Nu imi mai este frica de picarea netului ^_^ Al meu pica in fiece zi.al meu a fost picat 4 zile ^_^
MontBlank Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 al meu a fost picat 4 zile ^_^Al meu, anu trecut 1 sapt ^^ si luna sept, vreo 15 zile ^^
john™ Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 sa se ia curentu noaptea si sa fie bezna in casa :( si sa nu am somn atuncea ca ii naspa
rat Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 mie frica de: 1. Scoala 2. Moarte 3. Singuratate 4. De faptul ca o sa ajung un gunoi in viata 5. Ca o sa ajung un Mosh paralizat de al 50 de ani pana 6. Reumatizm 7. De faptul ca o sa iasa NUNTA prost 8. De o amputatie 9. De o recrutare si un razboi (3WW) 10. De rockery betivi 11. Ca intro zi o sa cada blocu pe mine ( ii senila da mno) 12. Intuneric BEZNA 13. De neputinta de a le oferii copiilor mei un viitor calumea 14. De a ramane fara PC :P 15. Mie frica sa stau noaptea cu CORTU AND THE LIST GOES ON.................. B)