Jump to content
JustDan

De ce va este frica?

Recommended Posts

Posted

Ello pt toata lumea!Ei ce sa vezi...Din vorba in vorba despre lucruri paranormale,ciudate si chiar uneori amuzante(desigur nu dak o patesti tu) , m-am gandit sa vad de ce se teme lumea(nu din ce cauza;de ce anume).

Bun sa incep eu...

1)Darkness(si nu numai cel asemanator luminii stinse).

2)Faptul k o sa raman singur(no friends,no family).

Randul vostru,desigur dak doriti...

Posted

ma speri cel mai mult singuratatea (mie frica sa stau singur, sa mananc singur, sa merg pe strada singur...) toate astea dispar cand sunt cu cineva

Posted

geez la toti va este frica de singuratate?

mie chiar imi place

stiu persoane carora le este frica de cer, cand se uita in sus se sperie :>

Posted

imi e frica de faptul ca intr-o buna zi ma voi trezi intr-un loc pe care nu-l voi mai recunoaste, cu toti prietenii mei departe sau uitati. mi-e frica ca in acea dimineata nu voi mai avea puterea sa-mi fac bagajele si sa plec.

mi-e frica ca ma voi casatori cu persoana gresita, mi-e frica ca intr-o buna zi voi uita sa scriu, mi-e frica de mine cateodata, mi-e frica ca intr-o zi viitorul meu copil imi va urla in fata ca sunt cea mai ingrozitoare mama de pe pamant si ca ar vrea sa mor. mi-e frica de momentele in care vor muri ai mei.

mi-e frica de paianjeni si de gongile din garsoniera prietenului meu. mi-e frica atunci cand masina in care sunt depaseste la vizibilitate redusa un tir, intrand pe contrasens. mi-e frica de caini. mi-e frica de moarte.

emil cioran zicea - "fiecare trebuie sa ne distrugem viata. dar dupa felul in care o facem, ne numim invingatori sau ratati". nu vreau sa ma privesc intr-o zi in oglinda si sa ma numesc ratata. de asta mi-e cel mai frica.

PS: stiu, sunt tare fricoasa.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...