Andrey_George Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Depinde de circumstante .:D :nanana:
CrisTiaNnO17 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Nu, deoarece nu sunt salbatic ca multi altii.
DeejayR8 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Sincer da, numai pentru a uitiliza o arma puternica, chiar imi place sa trag cu arma si nu am incercat decat 3 arme : pistol nonletal, pusca cu alice si shotgun (arma de vanatoare)
MrYouKnowMe Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Nu ma priveste .. adk de ce as lupta pt interesele altora ?
DoN_ Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Depinde de circumstante, dar in niciun caz nu as lupta pentru tara -_- Din cate vad sunt foarte multi luptatori pe Linkmania ...
Guest Mihai Razvan Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 (edited) Eu recunosc ca nu as` avea curaj. Nicio` data nu mi`au placut luptele, nu sunt un adept al violentei + acuma 1 An am tras la Revelion cu Pusca` de Vanatoare, era sa`mi vina in fata. @ Am Votat " Nu ". Edited October 23, 2010 by Mihai Razvan
Loc_Dogg Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Sunt 3 motive pentru care merg(mai bine zis mergeau) oamenii la razboi 1.Patriotism orbesc 2.Frica de a dezamagii parintii/familia/prieteni 3.Daca vorbim de tari ca Germania nazista e evident.. Acum se merge pentru bani,dar eu nu ma pot gandi la o suma destul de mare sa-mi risc viata Deci nu..
Mfoch Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 cu siguranta as merge la razboi de dragul de a omora pe cineva
Guest spanky Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 da ... nu am tras niciodata cu arma :D totusi mi-ar place mai mult intr-un razboi d-ala din antichitate/evul mediu, cu sabii, sulite, scuturi, chestii :D @ alin_thax da-ti o palma pentru reply-ul lasat si pentru acel avatar
DoN_ Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 spanky, cu riscul de a lua warn iti zic ca dragostea de tara naste prosti -_-
Loc_Dogg Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 da ... nu am tras niciodata cu arma :D totusi mi-ar place mai mult intr-un razboi d-ala din antichitate/evul mediu, cu sabii, sulite, scuturi, chestii :D @ alin_thax da-ti o palma pentru reply-ul lasat si pentru acel avatar Doamne,tu gandesti ma?Ti-e usor sa vorbesti de pe scaunu` tau comfortabil dar cand stai fata in fata cu moartea ce faci?Sunteti mari zmei in fata pc-ului dar nu realizati ca lucrurile se schimba radical cand chiar incerci sa le faci Si normal ca mai este alternativa ca tu sa fii un patriot inrait,dupa cate vad la avatar(in cazu asta chiar nu inteleg)Si totusi, vorbesti de razboi ca de o sesiune la dota sau un cs
StefanScb Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Voted 3,as avea curaj dar sa fie pentru un anumit motiv.Nu ma duc de dragu de a merge la razboi
Crys. Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Dac? ar fi un razboi contra ?iganilor da , dac? nu , nici gând ! Am votat 3 .
Guest mzQ1 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Eu , unu as avea curaj sa lupt , cand vine vorba de razboi orice ar fi .