Jump to content
silversky

Ati avea curaj sa luptati intr-un razboi?

Ati avea curaj sa luptati intr-un razboi?  

361 members have voted

1. 1. Ati avea curaj sa luptati intr-un razboi?

• Da
      154
    • Nu
      65
    • Nu stiu,depinde de circumstante
      142

Recommended Posts

Posted

curajul depinde de circumstante? da, daca ai baut suficienta vodca sau nu :rofl1:

misto, ia uite cati eroi, poate vreti sa luptati si-n locu' meu daca e nevoie, sa vedeti oameni care se tarasc fara picioare sau vreun pusti de 14 ani cu o grenada in mana, sa te gandesti daca sa-l impusti sau nu.

si de ce nu, sa vii acasa fara 3 degete si fara un picior de la genunchi in jos. FUN !!

answer: NU

Posted

Da as avea tupeu sa lupt intr- :gunsfire: :sniper::gun: :starwars: :gun2: un razboi

..::Ador armele::..

Posted

Stiti cum se zice dupa razboi multi viteji se arata. Multi au zis da dar oare toti for lupta??

Pe mine cel putin de mic ma pasionat razboiul si cred ca pana la sfarsitul vieti mele voi lupta in cel putin unu

Posted

depinde foarte mult de circumstante..daca razboiul m-a afecat si pe mine in mare masura..daca n-am nimic de pierdut..daca sunt suficient de batran ptr razboi(am doar 14 ani acu)

Posted

Trebuie sa iti aperi patria asa ca am votat DA.Desigur razboiul nu este la fel ca jocurile pe care le jucam noi acasa pe calculator , pentru ca in realitate este cu totul altceva.

Posted

Ai dreptate [insane MG42]-Andy in joc mori si te da iara dar in realitate mori si nu te mai da a doua wara mori pentru tot deauna.

Posted

pai depinde pt ce lupt, nu ma bag asa aiurea "ca e marfa" sau pt tara asta de *****...

m-as baga doar intr-un razboi "Oamenii Normali vs. Rapperii/Manelistii" de partea oamenilor normali :lol:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...