never Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 mie mi se pare interesant ca si studiu de caz... ce nu ar face unele pt bani...hmm... as posta un link da' crek mi-as lua warn imens sau ban pe cont...btw mai exista emisiunea aia pe b1tv?park am mai vazut-o pe monicuta da' nush unde, e cumva din Bacau fata?
Yves Larock Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 hmm... as posta un link da' crek mi-as lua warn imens sau ban pe cont...btw mai exista emisiunea aia pe b1tv?park am mai vazut-o pe monicuta da' nush unde, e cumva din Bacau fata?stiu ce link vrei sa postezi tu :whistle: lam vz si yo :>
vudu Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 aia cand e monica pe imash cu colegi si incearca ala sa isi bage .... da nu i se .... ?
never Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 aia cand e monica pe imash cu colegi si incearca ala sa isi bage .... da nu i se .... ? nu... am dat accidenta l peste ceva cu un cal si o blonda (si acum ma simt scarbit de acea imagine ... incerc cu disperare sa uit ce am vazut) @ xstefuxp nu stii nici pe departe la ce ma refer
Yves Larock Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 @ xstefuxp nu stii nici pe departe la ce ma refer yo credeam ca despre aia cand e monica pe imash cu colegi si incearca ala sa isi bage .... da nu i se .... ? :D
spa®ky Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 dati si mie ceva linkuri sa vad :D la ce vorbiti voi mai sus
Lancelot Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 nu... am dat accidenta l peste ceva cu un cal si o blonda (si acum ma simt scarbit de acea imagine ... incerc cu disperare sa uit ce am vazut) @ xstefuxp nu stii nici pe departe la ce ma refer da e din Bacau :) destul de cunoscuta prin orash am auzit..si ea si sorsa :D
1/2 Man 1/2 Amazing Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 multa invidie pe aici... cauzata de un barbat care stie ce vrea si de o femeie care la fel stie ce doreste. se intampla des: banii si faima aduc invidia ( vezi cazurile Michael Jackson, Adi Mutu, etc. ). e usor sa barfim :)
Sabotor78 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 multa invidie pe aici... cauzata de un barbat care stie ce vrea si de o femeie care la fel stie ce doreste. se intampla des: banii si faima aduc invidia ( vezi cazurile Michael Jackson, Adi Mutu, etc. ). e usor sa barfim :)Mda, invidia l-a facut pe Michael Jackson alb si i-au bagat prafuri pe nas lui Mutu. Inseamna ca nimeni nu e invidios pe Michael Schumacher sau pe Bill Gates (de exemplu). Daca acest topic a fost initiat din invidie (datorita faimei si banilor lu' Virinel), de ce nu este un topic despre Bill Gates, unul despre Schumacher, unul despre Tiriac... sau alti oameni care sunt si bogati si faimosi. Eu cred ca topicul a aparut ca rezultat al prostiei celor 2 iar tu nu ai stat prea mult sa te gandesti inainte de a posta. Poate si tu visezi ca la varsta la care ar trebui sa-ti cresti nepotii pe genunchi, de fapt sa "tavalesti" niste pustoaice. Mda, in cazul asta, ai toate motivele sa crezi ca acest topic a fost initiat din invidie.
1/2 Man 1/2 Amazing Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Gates, Schumi si Tiriac nu au emisiuni la TV, motiv pt care cei ce stau toata ziua in fata micilor ecrane nu au despre ce sa deschida topic. Si despre cei enumerati de tine s-au spus barfe (mai mici ce e drept), dar, repet, nu li se face atata reclama. cat despre : Poate si tu visezi ca la varsta la care ar trebui sa-ti cresti nepotii pe genunchi, de fapt sa "tavalesti" niste pustoaice ... speranta moare ultima
Sabotor78 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Gates, Schumi si Tiriac nu au emisiuni la TV, motiv pt care cei ce stau toata ziua in fata micilor ecrane nu au despre ce sa deschida topic. Si despre cei enumerati de tine s-au spus barfe (mai mici ce e drept), dar, repet, nu li se face atata reclama. cat despre : ... speranta moare ultimaMutu nu a fost mai mult timp la TV decat Schumi sau Tiriac. Si totusi.... Daca ai putin respect de sine si ai macar un IQ mediu, nu te dai in stamba ca un mascarici (evident, in cazul asta nu apar nici emisiuni la TV si nici topicuri deschise datorita "invidiei" pe cine stie ce forumuri), iar ceilalti oameni te vor respecta la randul lor si te vor aprecia intotdeauna pentru ceea ce ai realizat. Oricum, vroiam sa subliniez ca nu invidia a dus la deschiderea topicului. Si sa stii ca este o varsta pentru toate, la 60 de ani ar trebui sa le servesti drept exemplu pentru cei tineri, nu sa te culci cu ei. Dar probabil baiatul mosul asta (Virinel) o fi fost frustrat in tinerete, el poate ca experimenteaza acum ce ar fi trebuit sa experimenteze in tinerete. Iar Monicuta e o prostituata, dar de mare clasa. Cum altfel poti numi o femeie care face sex ("in funduletz") pentru bani?
1/2 Man 1/2 Amazing Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Nu vreau eu sa caut nod in papura nimanui. Doream doar sa subliniez ca banii atrag invidia. Un exemplu care imi vine acuma in minte fara sa ma gandesc prea mult: Tiriac cu domnisoara Marin. Nu-mi zi ca da bine la public ca un om la varsta lui, si cu un baiat (care ar trebui sa umble el cu Andreea), sa o arda cu domnisoara surprize surprize. Si sunt sigur ca si despre Schumi s-au zis unele chestii, dar nu li se face asa reclama. Eu sincer nu am vazut O SINGURA emisiune cu "amorezii" astia 2, deoarece nu prea ma uit la TV (am alte activitati). Dar vad ca prinde, deoarece discuta lumea de ei :).toate cele bune :tiphat:
Beethoven Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Ilie Nastase e un pic :D mai in varsta decat sotia. A fost o stire de moment cand s-au casatorit si atat. Tiriac si Andrea Marin ... O stire de moment cand s-au (ce-or fi facut :P ) si atat. Nici chestia cu zana surprizelor cantand la flautul cu bile nu a tinut atata vreme publicul in priza. Dar aceasta pereche-minune acapareaza emisiunile de televiziune intr-un mod grotesc pentru ca le face o placere perversa sa-si etaleze toate rufele murdare (de marca :banana: ) in public, iar acest public (usor indobitocit) eja.....ups lesina de placere in fata televizorului cand vede celebra pereche - altfel zis, se vinde emisiunea. :right: Eu ii urmaresc doar cand schimb posturile de televizor, dar chiar si asa ma doare capul de cate tampenii am auzit de la ei.
Kyre1 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 hmm, nimic interesant in ceea ce-i priveste pe astia doi. doar "poporul" roman care abia asteapta o picanterie. am incercat sa ma uit o data la emisiunea lor si dupa 5 min am schimbat instinctiv.
magdaa Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 sper sa functioneze ,acest site,sunt tare noua pe aici acum plec sa vad emisiunea monicai si promoit sa revin cu cateve cuvinte in apararea ei
magdaa Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 vreau sa-mi atasez o paoza si nu vrea deloc ce trebe sa fac?
Sabotor78 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 vreau sa-mi atasez o paoza si nu vrea deloc ce trebe sa fac? Pui poza pe un site in genul lui ****.us si aici pui doar link-ul catre acea poza.
magdaa Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Pui poza pe un site in .us si aici pui doar link-ul catre acea poza. Nu prea ma pricep (genul lui ****) spune inca o data mai clar.Multumesc. X-(
IceMan Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 magdaa, văd că eşti nou/ă pe forum. În primul rând aici click_me ai Regulamentul forumului. În al 2-lea rând ce faci tu se numeşte "offtopic", adică postezi ceva fără să aibă legătură cu subiectul discutat. Dacă vrei mai mult ajutor foloseşte opţiunea PM (o ai în stânga jos a profilului. pm = private message). În acest topic se discută despre Irinel Columbeanu şi Monica Gabor - te rog să te conformezi.
magdaa Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 magdaa, văd că eşti nou/ă pe forum. În primul rând aici click_me ai Regulamentul forumului. În al 2-lea rând ce faci tu se numeşte "offtopic", adică postezi ceva fără să aibă legătură cu subiectul discutat. Dacă vrei mai mult ajutor foloseşte opţiunea PM (o ai în stânga jos a profilului. pm = private message). În acest topic se discută despre Irinel Columbeanu şi Monica Gabor - te rog să te conformezi. Da va rog sa ma scuzati dar m-am enervat fiidca nu-mi iese faza cu poza este totul mai complicat trebe sa faci mai multe kestii decat de obicei :error:
magdaa Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 nu stiu daca ati vazut faza de la concertul Depeche Mode cu Iri si Moni poate o gasesc si pun un link Pai hai mai nene caut-o si aratane-o si noua.Eu sunt fan Monica si as vrea sa vad ce e asa de oripilant. :cool2: L a ultima emisiune Monicuta noastra cea mica si firava parea tare infipta si hotarata deja mergea inaintea lui Iri.O sa vedeti voi sa mai treaca vremea ce-o sa puna piciorul in prag Moni mama mama . :dance: Orice s-ar spune da-o dracu ca-i frumoasa de rupe. AHAHAHHAAHHHAAHAAHHAAAAHHHAH daca e adevarat ..... da-i nota .... daca nu e tot e o gluma buna :rofl1: mai teoretic ea e desteapta ... practic el e prost :P oricum singurele persoane care le urmaresc "idila" sunt femeile insetate dupa prea multe telenovele ... Asta-i mai degraba un banc prost decat ceva real,pai ar fi vuit toate ziarele si televiziunile mai terminati cu prostiile.