Jump to content

Mihnea

LinkManiac
  • Posts

    8,162
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Posts posted by Mihnea

  1. Castigatorul saptamanii acesteia este @Ripper

    Pentru revendicarea premiului, lasa mi un mesaj privat.

     

     

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Astazi incepem a 4-a editie a concursului. Am adaugat o noua regula, minim 10 posturi / saptamana respectiva pentru a fii eligibili pentru premiere.

    Concursul se incheie Joi, 11 Iunie, ora 14. 

  2. lenovo-lanseaza-un-telefon-de-gaming-spe

     

    Lenovo a început să aducă noul său telefon de gaming puțin mai aproape de realitate, cu noile imagini oficiale care au ajuns pe Weibo. 
    Dispozitivul va face parte din gama Legion, specializată până acum în PC-uri, laptopuri și accesorii de gaming. Fotografiile ilustrează un bundle promo (în deja consacratul ambalaj sub forma unui geamantan) care include două controllere ce se conectează în lateralul telefonului, cu ajutorul carcasei incluse, formând un gamepad. Produsul care se poate zări în mijloc, tot cu sigla Legion, pare a fi o husă ce conține o pereche de căști. 

    Despre specificații nu se cunosc încă foarte multe, în afară de existența unui procesor Snapdragon 865 cu sistem de răcire îmbunătățit (compania promite un scor de peste 600.000 pe AnTuTu). De asemenea, smartphone-ul va avea încărcare rapidă la 55 wați, dar și conectivitate 5G.

    Prin acest produs, Lenovo intră în concurență directă cu noul Red Magic, iar acest lucru se vede și din sloganul „No Red, It’s Magic”, alături de tagline-ul cu care ne-au obișnuit deja – „Stronger than strong”.

     

    yoda

    • Upvote 2
  3.  

    prima-imagine-oficiala-pe-care-microsoft

    Xbox Series X va fi prezentat în perioada următoare cu ajutorul producătorilor de jocuri.

    Recent, Microsoft a lansat un teaser video cu ecranul de deschidere pentru viitorul Xbox, urmând ca acesta să fie continuat de un serial special realizat cu ajutorul producătorilor externi.

    Practic, Microsoft vrea să le ofere gamerilor un mic gust al viitoarei console, oferind preview-uri pentru jocuri precum Assassin’s Creed Valhalla, ultimul titlu de la Ubisoft. 

    De asemenea, gigantul american va prezenta în viitorul apropiat și imagini cu titlurile exclusive cu care Xbox va veni, Slashgear.com notând faptul că acest lucru s-ar putea produce în luna iulie a acestui an.

     

     

    yoda.ro

  4. Concurs Top Poster 


    Odata cu achizitionarea noului plugin in care putem vedea saptamanal/lunar/anual cei mai activi useri in numarul de posturi am decis sa facem un concurs cu premii.

    Regulile sunt simple, cand vom da startul, userul cu cele mai multe posturi la sfarsit de saptamana, va castiga un joc pe Steam oferit de @Just

    Trebuie sa aveti minim 10 posturi in saptamana respectiva pentru a fii eligibili pentru premiere.

    Nu faceti postari doar de dragul de a face, respectati regulamentul de postare, fara offtopic si posturi inutile. Incercati sa veniti cu content nou si de calitate.

    Daca primiti warn in saptamana respectiva, nu sunteti eligibili pentru premiere. Se iau in considerare persoanele care apar in top 10, fara manageri si moderatori.
     

    Prima Editie a concursului se incheie Vineri, 15 Mai ora 14:00.

     

     

    • LinkMania 1
  5. La 06.05.2020 la 13:42, Brotherhod a spus:

    Sigur, erau 834 cand am semnat, trebuie 1000 dar poate trece de prag . 

    Salut, te ajut cu cea mai mare placere. Lasa mi un PM cu ce ai nevoie

  6. iPhone SE nu este la fel de performant ca iPhone 11 desi are acelasi procesor

    Apple a introdus pe noul iPhone SE acelasi procesor A13 Bionic ca si in cazul lui iPhone 11 sau 11 Pro. Insa testele ne arata ca desi este acelasi procesor, iPhone SE este mai slab la capitolul procesor. De ce?

    Cel putin AnTuTu asta ne spune. iPhone SE a scos un scor de 492.166 puncte, iar iPhone 11 a atins 517.400, iar 11 Pro Max a ajuns la 537.154 puncte. Cum este posibil ca acelasi procesor sa fie mai slab?

    Raspunsul este unul destul de simplu si de logic. Desi este acelasi procesor si pe iPhone 11 si pe iPhone SE, pe cel din urma a fost limitat pentru a putea oferi o autonomie mai buna. Este foarte posibil sa vedem ca frecventa procesorului a fost scazuta cu cativa MHz doar pentru a putea oferi o autonomie mai buna.

    Si mai mult de atat, iPhone SE are 3GB RAM. 

    arenait

  7. Izolarea sociala si statul acasa ne-a obligat sa stam departe de cei dragi si sa apelam la diverse variante pentru a pastra legatura. Dupa succesul inregistrat de Zoom, Facebook n-a putut inchide ochii si astfel s-a nascut Messenger Rooms.

    Messenger Rooms va suporta un numar maxim de 50 de participanti care pot fi simultan intr-o asa numita camera virtuala, fara un timp limita. Nu este necesar un cont de Facebook pentru a participa si din punctul meu de vedere aceste 3 aspecte ar trebui sa fie punctul forte, daca vor functiona asa cum sunt prezentate. Il vom avea cel mai probabil saptamana viitoare.

    Pe langa Messenger Rooms, Facebook a crescut numarul de participanti intr-un apel video pe Whatsapp la 8, a adus diverse imbunatatiri pentru Facebook Live si Instagram Live.

     

     

    arenait.ro

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...