Jump to content

AngeL

LinkManiac
  • Posts

    11,749
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    33

Posts posted by AngeL

  1.  – Mamă, m-a batut tata de doua ori azi, nu știu ce naiba a avut.

    – De ce?

    – Prima oară cind i-am arătat carnetul de note și a doua oară când i-am spus ca e al lui de când era elev.

  2. Acum 2 minute, minerul a spus:

    De la permanent s-a ajuns la 3 zile ?!?!?! Cumva ai luat decizia initiala de capul tau fara sa folosesti regulamentul ? Cine te crezi ?

    3 zile era doar pentru abuzul de acel (exemplu)”like” ”dislike” - restul motivelor sunt mai sus menționate. Divulgarea de date interne/AS atrage după sine ban permanent, divulgarea de date private atrage după sine o sancțiune minimă 30-60 zile. Fă tu calculul. 

  3. Userul @Kallia este suspendat permanent din comunitate LinkMania.

    Motive:

    1. Inducere în eroare a Staff-ului.
    2. Divulgarea de date private
    3. Abuz de o funcție forumală în scop propriu
    4. Multiple conturi
    5. Jigniri subtile aduse unui Staff-er

    Hai, am răs, am glumit, a fost caterincă, dar toate au un final. Spor în altă comunitate!

    LE:

    Acum 3 minute, Demoniqz a spus:

    Sunt diferite simptome, nu are rost sa intram in detaliu. Pe scurt e destul de grav dar posibil tratabil. 

    3 zile pauză pentru subtilități. Ne pace troll-ul până la un anumit punct.

    • Downvote 1
  4. Acum 3 minute, Kallia a spus:

    Tanti e cine e la menopauza aka pe cine pupi tu si sapi pe altii ca sa ajunga “sus”.

    pana sa mai ai nesimtirea sa ceri alte dovezi si sa o faci pe prostul in continuare... mai bine ai incerca sa te zbati sa deminstrezi ca nu e asa... desi vad cata lume iti ia apararea 😂😂😂 doar rase care nu a primit pm... ca deh... nu e staff mu.

     

    Alo, tanti, te rog mai încet. Ți-am lăsat drept la replică fix pentru a aduce acele dovezi, după aceea vei pleca pe unde ai venit. Asta ca să nu se zică (sau măcar să se întipărească în mintea utilizatorului) căci STAFF-ul are ceva de ascuns. Te rog să-ți continui demersul, adu acele dovezi (din câte înțeleg sunt mai multe).

    • Downvote 2
  5. pericoldeexplozie-1509885496.jpg

    Scurgeri de gaze dintr-o cisternă încărcată cu GPL. Pompierii au intervint cu autospeciale.

    Peste o sută de locuitori din satul Traian, judeţul Galaţi, aflaţi în apropierea cisternei pline cu GPL din care se scurg gaze au fost evacuaţi, întreaga populaţie din zonă fiind anunţată de incident, au anunţat, duminică, reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU). Traficul feroviar a fost oprit, iar cel rutier se desfăşoară pe rute alternative. Pompierii au decis eliberarea gazului în atmosferă.

    Sursă

  6. Mulțumesc pentru print. M-am documentat și testat cu @Testing- vei beneficia de acea opțiune după ce titulatura ți se schimbă în LinkManiac.

    La 25.06.2015 la 20:17, 41nd a spus:

    Grupul LinkManiac reprezintă utilizatorii comunității noastre care au trimis 100 de răspunsuri (reply-uri) ori subiecte (topic-uri) aprobate pe forum:

    Cu altceva te mai pot ajuta?

     

     

  7. Frumoasă muncă, bravo. Dar sunt anumite avatare/poze care sunt prea întunecate artifical ptr gustul meu. Nu mă pricep la grafică...dar aș pune mai mult accent pe naturalețe și simplitate. 

    • Upvote 1
  8. La 16.10.2017 la 20:01, petarda a spus:
    • Războiul antiterorist (Irak, Afganistan)-între 893miliarde şi 5400 miliarde euro.

    În urma atacurilor de la 11 septembrie 2001, preşedintele american George W Bush a anunţat declanşarea „războiului contra terorismului” este vorba de operaţiunea „enduring Freedom” lansată de Statele Unite în diferite regiuni ale lumii: Afganistan, Irak, Pakistan, Somalia, Yemen, Indonezia, Filipine. În 2010, serviciul de cercetare al Congresului american a evaluat costurile acestei operaţiuni la 1147 miliarde USD(1000 miliarde euro). Această evaluare nu cuprinde cheltuielile de tratament şi recuperare pentru militarii răniţi, alocaţiile de invaliditate, pensiile şi costurile de creditare ale guvernului american pentru a susţine acest război. Specialiştii de la Harvard Kennedy School of Gouvernement (HKS) au evaluat participarea Statelor Unite în conflictele din Irak şi Afganistan la o sumă situată între 4000 miliarde şi 6000 miliarde USD (3700 miliarde ţi 5400 miliarde euro).

    Ce-mi plac anumite titluri ca ”Război antiterorism” - praf în ochi pentru a masca anumite interese politice. Dar, mna, mulțimea crede, istoria se scrie și se distorsionează după cum vor ”puterile” lumii. Dar au făcut americanii ceva investiții materiale și umane în acel război inutil.. 

    • Like 1
  9. Acum 16 ore, Osiris a spus:

    Stiu ca intre noi au fost anumite divergente pe la GTA, insa sper ca acest comentariu al tau sa nu fie motivat de intamplarile respective.

    Scuze, poftim? Probabil am avut mici conflicte, nu zic nu, dar te rog frumos să nu îmi pui la îndoailă integritatea. Nu toată lumea caută momentul când să se răzbune sau să arunce cu noroi. 

    Acum 16 ore, Osiris a spus:

    Daca stii ca am fost in staff, atunci stii si ca am foarte multe motive sa dau cartile pe fata...exacta asta am facut.

    O spui de parcă toată lumea complotează spre a abuza pe cineva. Cine este abuzatul și cine este abuzatorul? Cine ce ar avea de câștigat din asta? Nimeni nimic! Ce ai tu de câștigat din asta? După părerea mea: Ai fost scos din staff și acum încerci să ataci oamenii care ți-au fost colegi, să te răzbuni pe acele persoane care ți-au acordat încredere.  Avem o vârstă, hai să ne comportăm ca atare. Fie admiți că ai greșit prin exprimare sau atitudine (și nu e șantaj, ci o formă de responsabilizare a ta), fie mergi spre altă comunitate.

    Acum 16 ore, Osiris a spus:

    Atunci cand esti atacat (asa cum spuneti voi)  folosind un limbaj decen fara a fi incalcat in vreun fel regulamentul, raspunzi atacurilor verbal, nu cu sanctiuni.

    Atunci când ești atacat nu vii cu acuze sau jigniri (care încalcă regulamentul comunității), ci cu argumente puternice și dovezi! De-a lungul anilor au fost N ca tine, atacau subtil iar când erau sancționați făceau pe victimile aruncând  cu noroi într-un staff-er sau mai mulți. Treaba e simplă:

    În calitate de user/utilizator, ai de respectat următoarele:

     

    Am să-ți spun sincer: Eu nu văd acest topic ca pe o reevaluare, ci mai mult ca o manieră de a scoate ochii din nou. Păi, ce facem aici? Toată lumea este vinovată numai noi nu. Ți se pare corect? 

    Bun, nu o mai lungim. Când vei decide că poți fi sincer și matur privind greșelile tale, atunci te rog să revii cu o reevaluare (asta cam în 2-3 luni). Până atunci, toate cele bune! 

    :f-thread-closed:

    Reevaluare respinsă!

    • Upvote 3
    • Sad 1
    • Downvote 3
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...