Jump to content

Velasquez

Inactive
  • Posts

    723
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Velasquez

  1. Foarte folositoare astfel de ambulante cu 2-3 ambulante de astea , inlocuiesc multe ambulante normale , eu zic ca sunt mult mai practice ca restul in care intra maxim 2 pacienti pe targa . Ar trebui sa ne achizitionam si noi romanii astfel de ambulante la accidente in ''masa'' sau la cutremure . (doamne fereste)

  2. Ahile' date='Nov 5 2009, 21:48' post='4382768']

    ~Ma uit si ma minunez ce prostii scrieti...cautati un forum de specialitate..decat sa vorbiti prostii si sa imprastiati "miturile" (neadevarurile) mai bine stati cuminti in banca voastra si va dau un nume "Cristian Margarit" (cautati'l) si o sa va lamuriti.

    Da , intri pe el pe messenger si vrei sa-l intrebi ceva in privat, iti spune ''citeste pe forum'' sau iti da adresa blog-ului lui . :-j Pai nu e asa de mare chit ca e printre culturistii naturali , sunt altii mult mai mari si care arata MULT mai bine decat el . Eu sincer l-as prefera pe Iana Ionut sa-mi explice anumite lucruri sau pe Florin Uceanu , decat pe el .

  3. Ma numesc Edi , am 16 ani , locuiesc in jud. Arad . Sunt o fire mai rebela de felul meu , nu prea sunt sociabil cu toata lumea ( in ultimul timp ) . Hobby-urile mele : sa fac culturism , sa imi petrec niste ore bune la biliard , sa fumez la narghilea . Jocuri pe care activez : Cod , Ja . Cya there ! :P

  4. Eu zic ca in topicul asta sa poata vorbii doar cei care consuma sau au consumat steroizi . Nu toata lumea cauta pe net : ''efecte negative ale steroiziilor'' si sfatuieste lumea cand ei nu au vazut o fiola de asa ceva sau macar niste pastile .

    Trebuie sa ai ceva la mansarda sa te gandesti sa iei steroizi pana in 20 ani , cand testosteronul este foarte ridicat .

    Depinde de la om la om , adica de organism , dar cand testosteronul ''lucra'' e intre anii 16-18 ani , atunci isi arata fata cu ''putere'' . (la orice om)

  5. Asa a fost tot timpul , cum credeti ca plin de rromi care nu stiu sa citeasca, sa scrie au carnetul de soferi luat cu numere de ungaria pe masini ? (sper sa nu fie luat ca rasism , dar alt exemplu nu aveam in minte)

    Credeti voi ca politistii astia iarta asa de ''ochi frumosi'' ? Ehhhh isi primesc si ei ''partea lor'' . :>

  6. Nu stiu de ce am impresia ca aceasta gripa porcina are de a face cu americanii . Atatea gripe dintr-odata, si cu gripa aviara , am auzit ca cica multe gaini nu au avut nimica . Ce gripa va urma sa apara ? Gripa rechiniana ? elefantana ? Care ? Deja in cateva licee de la mine din oras (respectiv Arad) au fost depistate cazuri in scoli .

  7. Ei ne dau afara pe noi ( 150k romani ) pentru ca au datorii la FMI. :|

    De ce nu dau afara din parlamentari si reprezentati din instutiile de administratie publica ca si asa daca faci datorie o plateti tu , sa-si dea afara primari corupti , membri de partid.

    30 miliarde de USD datorii la FMI

    Cum zice si Vadim "Unde-s bani dom'le ?" ce cacat cu 30 miliarde de USD eram barosan , aveam drumuri europene , dar un cacat... 30 miliarde s-au dus pe proiectele de pe foaie , in practica bani au fost aruncati

    La ce dracu nu-i da afara daca dorm in guvern si voteaza colegu pentru ei.

    Parlamentarii vor si cate 25 milioane pe luna de la stat pentru a-si plati seriviciile ( apa , lumina , gaz etc ) , da' ce dracu , el pentru ce are salar sa se intretina nu sa primeasca salar + bani de uz casnic :|

    Degeaba ulise spune si intre noi ca parlamentarii sunt corupti , toata lumea stie asta , in orele mele de engleza catre sfarsitul orei vorbim despre parlamentari . (cat de hoti sunt) Dar degeaba , daca ne plangeam doar , ar trebui sa luam masuri , nu doar sa ne plangem unul si altul , eu zic ca e si vina noastra ca ne complacem in aceasta situatie , nu dom'le , ar trebui sa protestam fiecare cum putem .

  8. hai sa nu incepem sa facem chat pe topicul omului

    el doar a cerut niste sfaturi, atata tot.

    eu mi-am spus parerea, adica sunt contra steroizilor sau altor substante.

    i-am dat si cateva sfaturi, bune cred eu, deoarece am facut sala si stiu ce zic.

    Cred ca i-am raspuns eu la ce vroia sa auda , i-am pus si combinatii de anabolizante . ( sa nu zica ca sunt rau :P )

    Daca folosesti steroizi e pe riscul tau , pielea ta , organele tale ... va sugerez mai bine proteine + creatina si cresteti atat in masa musculara cat si in forta .

  9. eu stiu ca atunci cand este vorba de o astfel de operatie te pune sa semnezi o hartie deci doctorii nu cred ca sunt vinovatii....e resposabilitatea lui

    Aia in caz ca mori ma gandesc , nu ca iti grasesc ei operatiile sau boala ce o ai tu si te trezesti cu '' o gaura falsa'' :blink: . Oricum urat si foarte nasol pentru om !

  10. vreau sa vad si eu o poza cu tine, asta doar daca faci sala.

    Fac sala, doar ca a trebuit sa ma las timp de 4 luni de zile , am avut probleme medicale , am fost operat,bla,bla .. o sa pun cat de curand .

  11. Desi am dat search, nu am gasit nici un topic despre asa ceva. Deci, ce efecte negative apar de la steroizi ? Daca se iau in cantitati moderate, mai apar aceste efecte ? Fac si sala de 3 luni. Am inteles ca 2 luni maxim dureaza "cura" cu steroizi. Voi recomandati ?

    Depinde ce vrei sa iei , pastile sau fiole (injectii) .

    Cura de cat vrei sa fie ? Ce vrei sa iei ?

    Pentru masa ti-as recomanda de inceput pastile : dianabol sau metando

    Pentru masa ti-as recomanda de inceput fiole : omnadren si decadurabolin sau decabolan .

    Iar cand ajungi la o performanta mare poti incerca urmatoarea combinatie : winstrol + sustanol ( pentru definire )

    Nu te prostii sa iei steroizi , iti spun din propria experienta , m-am lasat de sala aproape 4 luni din motive medicale (am fost operat) si am slabit 9 kg . Daca organismul o i-a ''razna'' poti sa te ''duci'' spre drumul spre obezitate , apar cosuri (de care nu mai scapi) , atat pe piept,spate , etc .. etc ...

    Consumul de steroizi nu e recomandat , dar daca stii sa-l iei nu patesti nimica . Un singur sfat iti dau , sa nu iei naposim , nu e bun de nimica , am plin de prieteni care au luat si arata ca niste gaini cu varicela , toti sunt umflati si plini de cosuri pe tot corpul . Sau mai pot aparea la piept , sa tii se faca pieptul ca si 2 sani , si vorbesc foarte serios , uite un ex : Imagine IPB

    Ai vrea sa ai pieptul asa ? Sincer eu nu cred ca ar vrea cineva ...

    Referitor la cel cu ''bratul mare'' , e insusi Grec Valentino , el a luat Synthol Oil . El in sinea lui este un ulei . Cautati pe www.youtube.com , Synthol oil , sa vedeti oameni care au folosit synthol si la ce ''performante'' i-au adus . (bleacs :-j)

  12. Salut , nu am mai dat demult pe aici dar mi`am amintit si am venit sa va mai cer parerea in legatura cu niste antrenamente ...

    Sapt care vine schimba antrenamentu din nou si as vrea din partea voastra niste parerei , sa incep cu unu mai bun :)

    Pana acum faceam asa :

    Luni :

    -piept ( inclinat cu bara , plan drept cu bara , declinat cu bara , fluturari ) 4 serii la fiecare

    -triceps ( paralele , fluturari cu bara Z si niste cablu ) tot 4 serii pe fiecare

    Marti :

    - indreptari

    -picioare ( geno , presa , aparatu asta CLICK , biceps femural , gambe )

    Miercuri pauza

    Joi :

    -umeri ( flutarari laterale , imbins cu bara de dupa cap , ramat cu bara Z )

    - trapez ( cu bara dreapta si cu gantere )

    Vineri :

    -spate ( tractiuni , hectometru , ramat , si inca un aparat de tras )

    -biceps ( flexii cu bara dreapta , gantere , cablu )

    Am 66 de kg daca e nevoie pun si niste poze :)

    Antrenamentul pe care l-ai scris , e foarte bun , dar sa stii ca in culturismul cele mai importante lucruri sunt :

    somnul,antrenamentul,mancarea.

    Somnul : daca esti odihnit , ai tonusul muscular mult mai ridicat fata de cum esti cand esti ''molesit,obosit''.

    Antrenamentul : daca iti gasesti antrenamentul pentru corpul tau vei progresa imediat , ''cat ai clipi''

    Mancarea : e foarte important ca in culturism sa consumi multe proteine dar si carbohidrati multi in acelasi timp .

    Poti de exemplu sa pui pauza joia , si miercurea sa faci spate biceps . Iti pui si tu antrenamentul cum crezi tu ca e mai bine si cum ai timp necesar pentru niste ore de petrecut in sala de forta .

    Jay Cutler - Mr Olympia 2009! Il mai tine inima si la anul?

    Cea mai importanta competitie din culturismul mondial si-a desemnat castigatorul pe 2009. Jay Cutler a devenit triplu campion, victoriile sale in finala fiind despartite doar de succesul de anul trecut al lui Dexter Jackson.

    Federatia Internationala de Bodybuilding a avut dintotdeauna o politica permisiva vis-a-vis de substantele ce permit marirea in exces a masei musculare. Privindu-l in acest an pe Jay Cutler, nu poti sa nu te intrebi daca riscul asumat de dragul show-ului nu este unul prea mare.

    Pentru moment, Cutler ramane cu onoarea de fi primul culturist ce reuseste sa isi recastige titlul.

    Jay , a aratat superb la Mr.Olympia 2009 . Dar si Branch Warren a aratat la fel de bine , s-a calificat pe al 2-lea loc .

    ---

    @ Mai sus spunea cineva ca ar vrea sa slabeasca, pai poti sa faci urmatoarele lucruri:

    cumperi l-carnitine , tii regim alimentar , si faci sala si vezi cum stratul adepos se duce si raman doar muschii .

  13. Eu cred ca trebuie sa ai putin probleme cu mintea , incat sa-ti pui capat zilelor . Prin sinucidere nu dovedesti nimica , probabil in randul copiilor sau oameniilor emo , nu stiu cum pot sa le spun , e o traditie de cat de ''cool'' te sinucizi .

    Din partea mea , sa se sinucide toti care au astfel de ganduri .

  14. Flotarile (100) pe zii, ajuta la ingrosarea mainii? Daca da, cati cm? Fac si sala, dar ma las cand incepe scoala si continui vara viitoare.

    Depinde de fiecare , fiecare om are geneticul diferit de celalalt . Spre exemplu mie imi creste repede umerii si spatele . In schimb grupele cele mai greu de crescut sunt gambele si trapezul .

    Nu poate nimeni sa-ti estimeze exact cat cresti de la flotari , exact cati cm , bucura-te daca din flotarile normale pe care le faci acasa cresti 2-3 cm (max) sa fii fericit ! :P

    Eu iti sugerez sa alegi o sala de culturism , mai furi un exercitiu , un antrenament , s.a.m.d.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...