Jump to content

Babur

LinkManiac
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    18

Posts posted by Babur

  1. @41nd wow, chiar raman surprins, se ofera subdomeniu, nu cred asa ceva, eu am cerut 2 luni un subdomeniu pentru panel si am primit raspuns de la managerul GTA freezer ca nu poti face subdomeniu, nici dns nu am primit....

    @Erica salut, iti spune cateva propuneri/pareri, etc.

    1. Daca te astepti sa vina jucatori din comunitate, din pacate nu te gandesti bine, iti vor veni maxim 5-10, dar maxim.

    2. Daca vrei un server in comunitatea Linkmania, nu veni cu gamemode bhood man, lumea aici vrea gamemodeul Linkmania, altceva nu vrea.

    3. Eu nu zic cu rautate, nici lu 41nd, dar nu are rost sa te complici, plus de asta nu vad nimic special in acest mod de joc, eu iti zic de script pentru ca imi permit sa imi dau cu parerea, este foarte basic si nu vine cu nimic wow. Succes!

    • Upvote 2
  2. Va salut dragilor!

    @Aka imi pare super bine ca ai abordat acest subiect, care pentru unii este unul sensibil..
    Te inteleg perfect cu serverul de sa:mp, numai eu stiu cati bani si cat timp am alocat serverului trecut sa l fac si sa ne jucam cu totii, dar din pacate suportul din partea comunitatii a fost aproape egal cu 0.  Stiu si recunosc ca nu am mai intrat de mult timp si am abandonat proiectul, dar pe langa aceste probleme cu suportul oferit de comunitate, am avut niste probleme in viata si nu am mai avut timp absolut deloc de PC. Revenind la comunitate, ce am primit? Mi a oferit freezer 20e pentru promovari, care i am dat pe toti pe promovari(cine nu crede pot oferi dovezi) si o categorie pe forum pe care nici nu s au obosit sa mi o faca dupa bunul plac, subdomeniu pentru panel ciuciu, am cumpar eu un domeniu si am pus panel-ul pe el, fiindca vezi doamne forumul este al celor de la rcs-rds(in totalitate si fondatori nu mai au acces), acest raspuns il am de la freezer + ca aceasta comunitate a intrat in patrimoniul rcs-rds si din aceasta cauza nimeni nu mai are acces ftp/cpanel, etc.. DNS, nu am primit, de ce as fii primit, vorba aia nu era serverul oficial al comunitatii, m am rugat de freezer 2 luni sa imi faca un amarat de DNS (samp.linkmania.ro), ciuciu, la deschidere am intrat pe ip-ul serverului....

    Si mai sunt multe de spus, lasand rautatea eu sunt fericit deoarece a ajuns @Aka in functie de Manager si chiar o merita! Prin acest post vreau sa imi cer scuze fata de acei jucatori care au avut incredere ca voi deschide un server de sa:mp, sa stiti ca eu chiar mi am dat silinta pentru acel server.

    • Like 11
  3. Acum 9 ore, Frank a spus:

    Dar trebuie implicare din partea persoanelor capabile, care stiu sa ghideze Linkmania, serverul asta niciodata nu o sa mearga inainte fara persoanele lui. O conducere noua niciodata nu o sa faca nimic. E ca si cum ai lua un copil si i-ai da o alta mama.

    Asta e problema la majoritatea de pe linkmania, toti va ganditi la trecut.Ce a fost, a fost, acum urmeaza ceva nou si cum am mai spus, eu chiar imi dau tot interesul sa fac acest server, care sa aiba jucatori si sa fie placut jucatorilor.

    Vreau mai multa implicare din partea jucatorilor dar si a staff ului linkmania, daca ne imobilizam macar 10% din comunitate tot reusim sa facem ceva frumos, dar observ ca mai bine spuneti ceva negativ legat de server(ca nu merge, ca nu va mai merge), de ce sa gandim asa?

    Eu zic mai bine sa dati un sfat constructiv pentru server si sa va imiplicati cat puteti si cat va permite timpul dacat sa va exprimati niste frustrari din trecut.

    Nu stiu ce administratori a avut serverul in trecut dar eu nu sunt ca acele persoane, sa dau inapoi pentru niste motive proaste, toti din trecut(cum va place), doar s au folosit de numele linkmania ca sa isi deschida dupa o comunitate de sa:mp, asta ca tot laudati unele persoane din trecut..

    Multumesc 😁

  4. Acum 28 minute, Rothschild a spus:

    Dacă am face o mobilizare generală toată “brigada veche” pentru 2-3 luni cred ca ar ieși o distracție ca pe vremuri 😈😎

    Asta ar fii cea mai buna idee, sa nu ne bazam doar pe staff ul linkmania, jucatorii de pe linkmania trebuie sa se implice si ei.

    Eu imi doresc sa aduc acest server macar la un nivel de minim 50 online si chiar imi dau interesul.

  5. Nu prea au fost playeri, dar nu ma dau batut, serverul continua si va fii online pentru voi!

    Acum 14 ore, SpexHERE. a spus:

    luni de munca pentru ce ? gm burned modificat putin ?

    n am o problema cu asta si nu vreau sa il jignesc pe babur, dar nu prea i a iesit gm ul

    Este un gamemode foarte modificat, daca nu pare, te asigur. Multe functii, sisteme din gm au fost modificate sau chiar refacute, plus multe alte sisteme si protectii adaugate.

    Acum 11 ore, FuK a spus:

    Eu i-am zis inainte sa deschida sv-ul dar nu a vrut sa ma asculte...

    La inceput de proiect am facut un poll pe forum unde am intrebat daca se vrea gamemode ul actual la care lucrez sau cel vechi, majoritatea au votat pe cel care ruleaza acum pe server, spunand ca s au saturat de cel vechi. Le dau dreptate, de fiecare data cand serverul s a deschis, a fost cu gamemode ul vechi, care sincer pare invechit .. Voi posta un nou poll pe forum sa vedem cine vrea gamemode ul vechi sau cel actual si voi face dupa voturi, eu vreau sa le placa tuturor si sa se joace din placere.

    Deschiderea nu a fost una wow, dar voi continua sa lucrez la server si sa fac publicitate singur.. Eu chiar am o speranta ca serverul va merge din nou bine.

    • Upvote 3
  6. La 24.03.2022 la 1:43, Juan a spus:

    Ce se aude, se deschide din nou server-ul?

     

    La 30.03.2022 la 9:46, StrikerM a spus:

    Se mai deschide serverul ?

    In momentul de fata se lucreaza la anticheat si la economie. Serverul este gata aprox. 98%, ramaneti aprope fiindca deschiderea se apropie foarte repede! 
    Puteti intra si pe serverul de discord al serverului pentru a afla mai multe despre server. 

    https://discord.gg/68nBDj9qTz
    Voi posta in seara aceasta mai multe detalii despre deschiderea serverului!

    • Like 1
    • Upvote 1
  7. La 10.03.2022 la 18:03, Sevraj a spus:

    Salutare si multumesc tuturor pentru caldele pe care mi le-ati scris acum cateva pagini. Va pup pe toti si pe prieteni si pe dusmanosi. Daca si acum mai sunt oameni care se gandesc la mine dupa atata timp, putem sa stam de vorba sa clarificam lucrurile oricand, eu nu am dusmanie cu nimeni, ca nu mai am de ce.

    Daca se deschide serverul si sunt 30-40 de oameni care vor sa se joace doar de dragul vremurilor trecute, e o treaba frumoasa. Nu stiu cine se ocupa de server acum, daca este un om capabil care merita functia, eu sunt dispus sa-l ajut, fara nici o pretentie ca mi-am luat covoare versace.

    Salut, eu sunt cel care se ocupa de noul server de sa:mp. Te astept la o vorba pe discord: babur#5616 sa discutam mai multe despre proiect.

     

    • Upvote 1
  8. Acum 35 minute, EmeriCk a spus:

    Salutare !

    Popularea serverului se poate face doar cu ajutorul tuturor jucatorilor din comunitate, stiu ca comunitatea are o pagina de facebook si un cont pe youtube. 

    Evenimente organizate pe youtube (live) participarea jucatorilor, poate un radio special al serverului.

    Organizarea unor eventuri, prin care orice jucator din comunitate poate face reclama mai departe a serverului. (forumuri / site-uri , care accepta reclame ) 

    Strangerea de fonduri (Fond de investitii) in care banii jucatorilor pentru un cont Premium sa mearga direct in Fond. ( fond-ul respectiv sa fie folosit pentru reclame) 

    Eu as face un grup special, unde fiecare sa se ocupe de promovarea comunitatii, problema nu e serverul ci comunitatea, probabil mai sunt jucatori dar multi nu se reapuca si nu raman foarte mult timp pe server, e trist dar asta e adevarul. Trebuie sa stim sa tinem playeri incontinuare pe server si asta doar daca fiecare se implica si ofera suport. 

    Salut!

    Sunt de acord cu tine, trebuie sa ne implicam cu totii, prin reclame pe facebook, youtube si alte site-uri de SA:MP.

    Sunt de acord cu fondul de investitii, unde banii donati de jucatori sa fie investiti in promovarea serverului prin cumpararea unor promovari de la youtuberi mai mari, dupa aceea trebuie sa tinem jucatorii pe server, prin seriozitate si un joc placut alaturi de ceilalti jucatori.

    • Like 1
  9. La 20.11.2021 la 17:24, Claudiu a spus:

    Salut daca poti face un sistem de pariuri cu cai, sa poti paria pe 2 cai odata (locul 1 si locul 2).

     Sunt sase cai 1 2 3 4 5 6 acestia au diferite cote.

    ex: Pariez pe calul 1 suma x cota x

    comanda find /horsebet [ pe cati cai sa pariez 1 sau 2] [suma x] [ Numarul calului sau cailor]

    Cand castigi sa primesti suma pariata x suma cota x.

    Daca pariezi pe doi cai sa castigi doar in momentul in care cai ies 1 dupa celealt. Ex /horsebet 2 10000 1 2. Daca calul 1 este primu si calul 2 pe locul 2 atunci biletul sa fie castigator.

    Sper ca ai inteles ideea.

    Salut, am facut acest lucru, dar daca vei paria pe 2 cai si castigi un pariu vei primi 70% din castig.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...