Jump to content

LowAngel

LinkManiac
  • Posts

    1,325
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by LowAngel

  1. Acum 22 ore, Sevraj a spus:

    Va simtiti jigniti cand vi se spune adevarul? Sunteti toti niste oameni cu caracter infect, in special tu, talentatu si heineken, care stiti sa lingeti unde scuipati. Nu ai cum sa ii dai vre-o replica in viata ta, pentru ca esti mic. Tot ce ai stiut sa spui in acel pm a fost grasule si te-ai atacat legat de chestia cu porcii in curte. Esti un moderator penal, la fel de penal ca restul moderatorilor pe care i-a pus conducerea. Atat de penali incat nu stiti sa construiti ceva pentru voi, va scuzati in stanga si in dreapta cu "fosta conducere a luat banii, a dat functii pe pile si ban-uri aiurea", cand tu ai vrut sa-i dai admin lu prietenu megu pentru "promovare". Asta nu e functie pe pile, e functie pentru ajutor, este?

    Nu am de ce sa te pun prost cu baietii pentru ca nu mai prezentati interes pentru nimeni, poate doar pentru aind si inca cativa manageri ,care nu vor sa ramana cu comunitatea goala. Comunitatea o sa ajunga zero in momentul in care si proiectul asta al vostru o sa ajunga unde ti-a ajuns si tie serverul bottles (in maxim o luna) pentru ca tu nu esti in stare sa recunosti adevarul. Tu visezi bani, esti un copil care nu are nici macar buletin de 18 ani dar visezi bani si spui vorbe mari pe forum. 

    Scuze man, am uitat ca am fost cel mai slab admin. Scuze ca te-am banat si ti-am distrus viata, iar cu banii aia de donatii, mai am din ei, vrei sa-ti dau si tie din ei sa faci ceva cu acneea? 

    Prima poza cu Corlea aparuta pe linkmania

    As vrea sa postez si din ala, dar iar imi da cu hidden. Degeaba o dati in stanga si in dreapta, se vede clar ca va e frica sa vada lumea adevarul.

    O intrebare, care este problema ta ca actualul staff a ales sa scoata restrictia unor playeri ? Ai ramas acelasi ipocrit pe care-l stiam, niciodata nu o sa stii sa apreciezi micile lucruri facute de anumite oameni, daca stau bine si ma gandesc cam acum 2/3 ani in urma nu stiu cine milita sa ti bage n cap donatiile, ca poate asa ridicai si tu serveru din 30 playeri pe tot serveru, dintre care 3 conturi ale lui Sergiu, 2 ale mele si inca cateva care erau afk. Evident, ai uitat aceea perioada. Pacat ca unii nu le uita.
    Cat despre ironia ta asupra masinii mele sau a persoanei mele, nu are rost sa ma injosesc cum am facut-o pana acum ca sa-ti dau replica. 
    Imi pare bine ca s-a ajuns aici, in sfarsit lumea a vazut ce persoana esti, si ca venii vorba de masina, eu muncesc pt ceea ce am, atat in tara cat si inafara tarii. Si nu frec duda de pe o zi pe alta, cu un cavou din 2004. Unii mai isi traiesc viata si nu stau 24/24  cu ochii intr-un rahat de pc.
    Cam atat am avut de spus, o sa ne vedem mai mult ca sigur peste 3/4 ani la sectiunea poze, tu evident acelasi ipocrit si invidios, iar restu ca @Messi mine etc pe picioare si cu durere inghinala mare de parerea ta vis-a-vis de noi si de viata noastra. Mult succes, 'papuse'. 

    • Upvote 3
  2. Buna seara.
    Un lucru vreau sa stiu, de ce crezi tu ca am fost nemultumit prin aceea propozitie ? Comentase Osiris(Lazoe), de fapt copiase 3 ban-uri de pe panel, dintre care si pe al meu
    I-am raspuns cu 'Mda, am lamurit o'. Un simplu. 'Mda, am lamurit-o' Putea sa insemne N treburi. Cred ca ai fost prea sensibil la faza asta, daca pot spune asa. Dupa discutia din pm-uri, sa mi dai warn asa dintr o data doar ca am spus propozitia aia, si cu motiv Free chat cam frustrant. Acum daca vorbesc cu altcineva in sectiunea 'FREE CHAT' si ii spun, 'Da, am lamurit-o' imi dai warn ? Cred ca da, tu pretinzand ca iar arunc 'cu sageti' in stafful vostru, dar eu doar i am dat un simplu raspuns prin care tu ai venit cu o sanctiune degajata de treaba la care m-am exprimat eu.
    Bineinteles astept celebrele vorbe, nu mai acceptam sa te iei de niciun voluntar, dar noi nu stim sa face diferenta intre scandal si o discutie on topic intr-un chat pe un joc legat de un subiect strict pe wanted si intervale orare.
    Asta e, acum mi-am invatat lectia, o sa trec iar la romane in sectiunea de sugestii si taguri, poate in al12lea ceas o sa se uite cineva si pe acolo, inafara de spoker bineinteles, si sa se dea un raspuns clar si de la alti membrii din staff, nu doar el.
    Comentariul nu il mai gasesc la free chat, si nici pe al lui.
    Banuiesc ca au fost sterse tot de Sergiu.

    • Downvote 1
  3. Clash of clans am jucat si eu timp de 2 ani, pot spune ca sunt veteran :)) Mi-am rootat si un telefon pe care il tineam expree pt acest joc, si am regretat.
    Dar m-am lasat de jocu asta, e mai buna socializarea :grin-min:
    Iar ca proiect pt acesti voluntari de aici, mi s-ar parea un + fata de restu' comunitatilor(daca mai sunt), pro la treaba asta :) 

  4. Acum 26 minute, sTyler a spus:

    invatati... sa ambalam motorul...

    ca lumea tipa doar cand trece-nvingatorul...

    educati... la fel ca pradatorul...

    ca nu poti fi decat supravietuitorul...

    motivati... ca-ntr-o finala jucatorul...

    cupa mai mare o ia mereu castigatorul...

    programati... sa spargem difuzorul...

    ridica tot la maxim sa trezim ascultatorul...

    acuzati... c-am colorat decorul...

    si ca stim numai cum sa poluam sonorul...

    judecati... ca nu mai dam onorul...

    cand pe covorul rosu sta conducatorul...

    aranjati... sa moara mancatorul...

    sa-nceapa sa vorbeasca singur turnatorul...

    obligati... sa scriem viitorul...

    istoria mai vrea un pas noi suntem urmatorul.

     

    @d4ni @ExTrEm @Emil @Alezander @Zergyu @LaZoE @Otz3larul @Mr.Dexter @Corazzo @filtzeR @Rothschild @Sevraj @MaRyUsS. @Maryus si pentru toti "golanii" care au jucat pe aici.

    Numai pace!

    Ho mai rambo :))
    Ia ca a scos fratele Dany hit nou :))

     

    • Upvote 1
    • Love 1
    • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...