Jump to content

Andu.

LinkManiac
  • Posts

    124
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Posts posted by Andu.

  1. La 30.04.2023 la 19:02, FuK a spus:

    Salut,

    O sa va tinem la curent in legatura cu progresul nostru, nu o sa facem nici o cerere de proiect pe forum pana cand nu avem GM-ul si panelul puse la punct, nu cum s-a intamplat pana acum... cereri de proiecte pe forum, galagie mare aici pe forum si pe partea de scripting nimic..

    Salut, Suna bine ideia si voi fi si eu alaturi de voi !

    • LinkMania 1
  2. aiZwaWQ9QXBp

    Minunatele noptii ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de oaspetii cei dragi. Va doresc tot binele, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu alaturi!

    mesaje de craciun - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - merry-christmas-2953721_1920
    • Like 3
  3. Seara buna, cât tine de linkmania mai durează 2 ani și se desființează  de tot, asta tine de brigada veche cât mai ținem topicurile active și mai ales de prietenul meu @Frank care a decis sa mai ajute cumva comunitatea linkmania cu toate ca am fost și eu linkmaster dar am decis sa îmi asum tăcerea sa vad cum evaluează lucrurile dar păcat de oameni vechi  care  au depus foarte mult efort de ani de zile si au  tot respectul meu pentru  ca sa inplicat in comunitatea linkmania îmi este și mie greu sa renunț la comunitatea linkmania !

    Dar cu timpul o voi face.

  4. Acum 42 minute, TheGodfather1339 a spus:

    @DadSpikese poate, daca eu am sv de peste 3 ani fara playeri, lucrez continuu la el si platesc host da. 100% se merita. Cum spuneam mai sus, daca ar veni jucatori, as intra cu sv in comunitate dar nu mi-a dat nimeni niciun mesaj

    salut, poate lucrezi tu ca programare pawno dar  daca nu ai niciun proient  prezentat de tine pe vre-o platforma de Sa:mp.
    acum nu stiu ce sa zic am observat ca erai si  pe vremea lui @axelutz3 cand era propriu lui proiect si ai castigat 3 euro pentru gasirea unor bug-uri.

  5. Salut, eu sunt de părere  ca încă se mai poate face ceva dacă și vrem bine înțeles și ne dăm și voința fiecare în parte.

    Cat tine de Manager  sunt mulți care nu mai au activitate pe linkmania acum nu știu cine trebuie dat afara și cine sa  rămână doar @41nd poate sa ia o astfel de decizie

    Cat ține de un proiect sa:mp vreau și eu sa fie un proiect bine organizat cum se făcea odată sau poate și mai bine ca voința este numai ca mai  trebuie și implicare

    • Like 1
  6. Acum 12 ore, Rothschild a spus:

    Dacă am face o mobilizare generală toată “brigada veche” pentru 2-3 luni cred ca ar ieși o distracție ca pe vremuri 😈😎

    cu siguranta ajungem la un succes  de lunga durata   si mereu a fost o experienta placuta pentru toata lumea si pentru mine personal!

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...