Jump to content

zReloaD_69

Exmatriculat
  • Posts

    410
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by zReloaD_69

  1. Acum 32 minute, PePe a spus:

    Nu deviati de la subiect, hai sa ramanem in cercul desenat prima data, sevraj.

    Nu deviam, ideea e ca tu imi spui mie ca sevraj e ala rau, cand defapt avem alti oamenii care au daunat comunitatii si care ne au adus in punctul in care sa avem 70 de jucatori online din nou, ti am prezentat in reply ul de mai sus beneficiile lui sevraj pe server, dar si inutilitatea lui Spoker pe server. Asa ca nu arunca cu noroi in sevraj pe nedrept. 

  2. 1 oră în urmă, Claudiuu a spus:

    Donații pe server sunt dar dacă tu ridici economia aia la un nivel unde nu mai poți să te ridici deoarece mașinile, casele, etc sunt prea scumpe iar din joburi nu faci tu banii aia, omul ajunge sa doneze ca să facă ceva, pai și mă gândesc eu acum, chestia aia nu se numește pay to win? Iar chestia cu vândutul de avere pe sub mana ție chiar ti se pare un lucru bun? Fix astfel de lucruri aduce serverul in jos, favorizări și etc, da ok vrei shop pe server nicio problema dar balansează economia cum trebuie, daca omul vrea sa doneze o face de plăcere, nu o face forțat că nu are de ales și nu vinzi afaceri, case, mașini pe bani avand in vedere că nu se afla in shop. 

     

    Tu ai o problema cu economia, job urile sunt scrise de sevraj de aproximativ o luna jumate +/- dar nu stie nimeni chestiile astea, sevraj se chinuie sa readuca economia pe picioare de foarte mult timp, dar cum a spus messi mai sus cand scripter ul nu trage cu tine e putin mai greu, asta sa te lamuresc si pe tine ca vad ca ai un fix cu economia. Si poate haterii vor spune ca ii tin partea lui sevraj. Sunt multii altii pe discord care au vazut sisteme scrise dar pacat ca nu avem scripter =))) de la @BuBu @Buricul Pamantului @Faz @PlasticTube @Liviubaws  @s1mple @Messi  @smokeR. Mereu au fost probleme de genul pe care nu poti sa le rezolvi din parte playeriilor ca agresiv nu stiu cum becali thefrustrare asta care zice domne ca de ce nu da ti wipe si cand se da wipe de ce a ti dat wipe? Tot staff ul trage spre imbunatatirea server ului. Si cei care nu fac parte din el au intrat si au testat “update uri” si au dat o parere pentru jocul vostru mai placut, dar asta a fost mereu problema comunitatii ca nu stiti sa apreciati ce vi se ofera. Va pup! 

  3. Acum 4 minute, Th3Master a spus:

    Are voie sa faca acest lucru atunci cand este la wanted? sa isi gaseasca o pozitie mai buna ca sa ne poate omorÎ, orice alt player normal nu ar putea sa faca una ca asta, deja ne-ati pus si etichete, dc sunt toxic? ca ma exprim liber? nu va convine chestia asta cand cineva are ceva de spus, are si dreptate, voi ce faceti? Nu il luam in seama, il lasam sa vorbeasca de unul singur si asa noi avem destule pe cap, nu ma incurc cu un player micut ca si el. Te stradui sa citesti aparent, pai stai putin eu daca vin cu o idee, ma omiteti intentionat  sau ce vrei sa spui? a e th3master nu-l bagam p'asta in seama nu isi permite sa ne ocupe timpul cu prostiile lui, da sunt anti-staff din cauza asta, limbaj vulgar ,sa nu imi spui ca tu nu injuri sau oricine altcineva, abuzurile? Faceam ceva gresit pe langa ceea ce faceti voi? sa fim seriosi, am vazut la voi cum se fac aceste abuzuri, eu dc sa nu fac? daca owner-ul si ceilalti din staff isi permit chestia asta, nu vad care este problema, faceti gura mare cand altcineva va copiaza si ajunge sa aiba mai multe decat voi? Bun Costin isi rupea din timpul lui personal aici nu zic nu, dar, daca nu se filmeaza, nu face live-uri si asa mai departe, nu cred ca trebuie sa abuzeze de o functie pt a isi teleporta masini elicoptere si asa mai departe, nu ma vad pe mn sa imi dau fly sa ma urc pe star sa imi spawnez un elicopter si sa fug, daca asta ti se pare ceva normal atunci eu sunt ala prostul aici si nu am inteles cum stau lucrurile.

    Puteai sa ma faci GUNOI si fara acel emoji, comentez pt ca am ceva de spus si se pare ca ii irita chestia asta, tu tot pupincurist ai ramas, sunt ultimul pe server si ultimul pe forum, dar macar am respect fata de mine si nu pup in cur pe altcineva.

    Nu trebuie sa te fac eu gunoi, te ai facut singur de la faza in care intrii pe server si incepi sa te legi de nevasta lu sevraj, un gest putin jegos daca ma intrebi pe mine, nu pup pe nimeni in cur, doar ca tu nu stii ce inseamna sa ai un prieten pentru ca nimeni nu te suporta ca esti un copil putin semiparezat. Eu spre deosebire de tine ies afara cu baietii de pe samp si am o relatie foarte buna cu toti, asteptam momentul in care o sa ai si tu tupeu sa iesi in lumea reala si nu o sa fii smecher in spatele tastaturii. Bafta gunoiule 😉

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...