Jump to content

zReloaD_69

Exmatriculat
 • Content Count

  410
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

zReloaD_69 last won the day on September 16 2019

zReloaD_69 had the most liked content!

Community Reputation

135 likes on posts

3 Followers

About zReloaD_69

 • Rank
  Fan LinkMania

Recent Profile Visitors

2,678 profile views

Mood

 • stealthy.
 • Currently Feeling stealthy.
 1. Nu deviam, ideea e ca tu imi spui mie ca sevraj e ala rau, cand defapt avem alti oamenii care au daunat comunitatii si care ne au adus in punctul in care sa avem 70 de jucatori online din nou, ti am prezentat in reply ul de mai sus beneficiile lui sevraj pe server, dar si inutilitatea lui Spoker pe server. Asa ca nu arunca cu noroi in sevraj pe nedrept.
 2. Tu ai o problema cu economia, job urile sunt scrise de sevraj de aproximativ o luna jumate +/- dar nu stie nimeni chestiile astea, sevraj se chinuie sa readuca economia pe picioare de foarte mult timp, dar cum a spus messi mai sus cand scripter ul nu trage cu tine e putin mai greu, asta sa te lamuresc si pe tine ca vad ca ai un fix cu economia. Si poate haterii vor spune ca ii tin partea lui sevraj. Sunt multii altii pe discord care au vazut sisteme scrise dar pacat ca nu avem scripter =))) de la @BuBu @Buricul Pamantului @Faz @PlasticTube @Liviubaws @s1mple @Messi @smokeR. Mereu au fost pro
 3. Nu trebuie sa te fac eu gunoi, te ai facut singur de la faza in care intrii pe server si incepi sa te legi de nevasta lu sevraj, un gest putin jegos daca ma intrebi pe mine, nu pup pe nimeni in cur, doar ca tu nu stii ce inseamna sa ai un prieten pentru ca nimeni nu te suporta ca esti un copil putin semiparezat. Eu spre deosebire de tine ies afara cu baietii de pe samp si am o relatie foarte buna cu toti, asteptam momentul in care o sa ai si tu tupeu sa iesi in lumea reala si nu o sa fii smecher in spatele tastaturii. Bafta gunoiule
 4. Bai inteleg sa scrie in cearta asta oamenii care chiar conteaza in comunitatea asta, PePe SmokeR Sevraj oamenii care chiar au facut ceva pentru comunitatea asta. Dar aceest Th3Master ce treaba are? Intreb asa pentru un prieten ca e ultimul de pe forum si ultimul de pe server.
 5. Intrebarea mea este ce sens au discutiile de pe discord/youtube? Sanctiuniile se dau pe samp pentru ce se intampla pe samp =)))))))
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...