Jump to content

SpexHERE.

LinkManiac
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SpexHERE.

  1. @41nd E sectiunea unde x vine sa si posteze un viitor proiect, nu unde sunt propuneri pentru server(cel putin asa ar trebuii, proiectul postat si odata acceptat urmand sa deschida un topic special pt propuneri server).Da, daca scria undeva in topicul asta "va rog sa mi lasa ti niste propuneri despre cum sa fie serverul, ce factiuni sa aibe, sa aiba ruleta la casino" sau mai stiu eu ce, da, aveai dreptate.Omu' doar a venit, a postat proiectul si a spus clar ca el nu va modifica gamemodul pentru nimeni.Data trecuta cu Babur cred ca a stat 1 sapt sau 2 gol, poate cu scripterul asta si gamemodul asta minune pe care il ridica in cer va sta 1 luna(dar tot gol, ca din spusele lui nu l intereseaza daca sunt sau nu playeri, un fel de multiplayer dar single player la el)

     

     

    #edit ultimul post, nu de alta, dar deja stiu ca am dreptate

  2. m am uitat la ce ai scris prin topicul asta dar cu postul asta pe mine m ai convis sa ti dau un vot negativ doar pentru felul in care gandesti.

    a zis cineva sa iei gamemod de pe net ? eu ti am spus sa creezi un topic unde sa lumea sa vina cu propuneri si cum sa fie serverul, asta inseamna ca poti modifica si gm ul tau mirific si mirobolant cu care te lauzi.

     

  3. 2. Nu stiu gamemodeul Linkmania, daca oamenilor o sa le placa gamemodeul sunt bineveniti, nu oblig pe nimeni sa joace daca nu o fac cu drag. Iar legat de bhood, nu e bhood, daca te uiti la ce sisteme am si prin lista de updateuri de pe discord sau in joc (/updates) o sa vezi ce am facut la gm.

     

    atunci poti sa renunti de pe acum, babur a avut o tentativa si serverul era online 24/7 cu 0 playeri pe el.Ai spus ca tii serverul chiar si fara playeri, care mai este rostul ?Il deschizi doar sa fie deschis ?

    iti recomand sa faci un topic bazat doar pe asta, jucatorii sa propuna ce si cum vor(factiunile, sistemele etc)

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...