Jump to content

Striker™

Inactive
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 likes on posts

About Striker™

 • Rank
  Nou venit în comunitate
 • Age 27

Recent Profile Visitors

1,943 profile views
 1. @S15Laurentiu Nu o sa mai fie Angel, Imp si Demon in xShop?
 2. Da, m-am dus in Event Square si a disparut imediat. RIP Posibil sa fie la fel si in celelalte harti mentionate.
 3. Inca o problema, mi-a disparut Ring of Block din senin. L-am echipat pe partea stanga dupa ce i-ai facut update si totul parea in regula pana acum cand am gasit casuta goala. Am cumparat altul si nu a disparut momentan.
 4. @S15Laurentiu Am incercat shop de pe website si optiunile la Errtel sunt scrise gresit: Pentru Rank 4 nu exista acele 2 optiuni (ranged sau melee) la primele 4 Errtel. Ranged (prima optiune) e PVP, Melee (a doua optiune) e Raids, iar descrierile corecte sunt urmatoarele: Anger: Elemental Damage Blessing: Elemental Damage Absorb Integrity: Elemental Attack Success Rate Divinity: Elemental Defense Success Rate Tot pentru primele 4 Errtel, Rank 5 e gresit. Doar prima optiune functioneaza, a 2-a nu exista si apare cu eroare in joc
 5. Majoritatea functioneaza si da ai dreptate, nu vad rostul sa fie modificate toate. Totusi cele care nu pot sa fie folosite deloc poate ar merita putina atentie sa fie macar viabile. Oricum asta e doar parerea mea, decizia iti apartine. Ce am mai gasit: Am omorat Medusa de 2 ori de cand a fost reparat dropul, dar nu am vazut sa pice iteme ancient. De fiecare data a picat doar zen din Medusa si 1-2 jewels din minioni. E un bug cand cumperi Elemental Talisman of Luck si Elemental Talisman of Chaos din xShop. Ai optiunea sa cumperi x1 (pentru 100 WC) sau x10 (pentru 750 WC), d
 6. @S15Laurentiu Multam! Nu am reusit sa gasesc o lista cu sansele default de la WebZen, aparent nu sunt publice si de aia am fost nevoit sa intreb.
 7. Nu uita asta. Deci singura modalitate sa faci rost de optiunile astea mov e prin noroc in timp ce le craftezi?
 8. Nu exista Mysterious Stone pentru Mastery Set in xShop (sau nu o vad eu).
 9. Am cumparat Ring of Block din xShop si nu il pot pune pe caracter. De fiecare data cand incerc se reseteaza inapoi pe pozitia din inventory si nu apare nici un mesaj de eroare.
 10. @S15Laurentiu Poti vedea sansa de success pentru Errtel level up? In joc nu apare, dar ar fi destul de folositor sa le avem in postul cu server settings.
 11. 2 Nov. 2020: Primesti un fel de disconnect cand folosesti Detection skill de la Slayer in timpul unei invazii de golden in Lorencia. Nu apare mesajul ca ai fost deconectat dar jocul se comporta ca si cum asta s-ar fi intamplat. Nu poti face nimic pana nu dai Alt + F4 si repornesti jocul. Se reproduce 100% in dimineata asta si nu pot sa folosesc skillul, dar tin minte ca l-am mai folosit in trecut fara problema de acum in timpul invaziei. Bufful Demolish de la Slayer nu pare sa fie folositor pe server cu reseturi. Sacrifici 3% din skill attack power pentru un numar foarte mic de i
 12. Nu m-am informat mai bine inainte, aparent a venit cu update la Episode 2. Presupun ca serverul e Episode 1? Totusi vad materialul in Ruud Shop, cel pentru upgrade la Silverheart. Shopul e la fel pentru fiecare caracter si daca il cumpar o fac degeaba ca nu pot sa il folosesc?
 13. @Fury Tot ce e pe website la Account Panel, Market si presupun Shop (daca si cand va fi disponibil de pe site, e diferit de cel din joc). Personal eu doar le schimb pentru WCoins, pentru ca majoritatea celorlalte functii nu sunt configurate pe website.
 14. 29 Oct. 2020: Nu cad iteme Silverheart pentru Slayer (nici in Abyss 3 si nici in Scorched Canyon).
 15. @kiki(elf) Crywolf 28 Oct. 2020: Respawn time la Kundun e posibil mai mare decat cel mentionat pe forum (6 ore). In Abyss 1 si 2 pica Blue Eye in loc de Silver Heart cum e mentionat la setari, in Abyss 3 e corect. Greseala la numele hartii in meniul de pe M: Abyss of "Atlas" Drop de la Lord of Ferea (2 Errtel) mai slab decat la Lord Silvester (4 Errtel), desi Silvester e mai usor de omorat. Aici poate am avut eu ghinion mare la drop de data asta, dar totusi Silvester da mereu 4 si Ferea avand posibilitatea sa dea doar 2 e destul de dezamagitor. Asta nu e bu
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...