Jump to content

S16Laurentiu

Tehnician MU S16
 • Content Count

  130
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

S16Laurentiu last won the day on December 18 2020

S16Laurentiu had the most liked content!

Community Reputation

29 likes on posts

About S16Laurentiu

 • Rank
  Membru fidel

Recent Profile Visitors

453 profile views
 1. Salut, In urma numeroaselor atacuri de tip DDoS suntem nevoiti sa renuntam la hostul actual. Pana la finalul saptamani vom muta server-ul de MuOnline pe un Host nou intr-un DataCenter cu capacitate de a sustine atacurile DDoS. In cursul acestei saptamani se va pregati noul host pentru migrarea bazei de date si a gameserver-lor de MuOnline, astfel in cat downtime-ul sa fie cat mai mic posibil. Nu avem un avem o data\ora exacta, deoarece aceasta migrarea necesita colaborarea cu mai multi parteneri externi(IGCN si Hosting). Voi reveni cu mai multe detalii pe parcurs, cand le vo
 2. Nu puteti participa la CS cu caractere mai mici de level 910. Este setat corespunzator pentru server cu reset unde poti avea caracter Level maxim 1300. iar dupa reset pornesti cu level 900 si nu te poate ataca nimeni !
 3. Salut, Va rog sa aveti putina rabdare pana rezolvam problema cu host-ul. Apoi vom returna toate buff-urile pierdute in aceasta perioada. Multumim pentru înțelegere. Cheers.
 4. Salut, @MrRobotTe rog sa imi trimiti pm cu numele caracterului pentru a inlocui buff-urile pierdute. Acest lucru este valabil pentru toti aflati in aceasi situatie. Cheers.
 5. Salut, In jurul orei 10 am terminat de mutat server-ul pe un nou host. GL & HF
 6. Salut, A fost o congestie pe retea la ISP care sa remediat in mai putin de 5 minute. Nu sa pierdut nimic, server-ul a fost UP in permanenta. Multumesc pentru intelegere. TP closed,
 7. No offense, daca te uiti la Ranking ai sa observi ca nu este nimeni in LT, majoritatea sunt in Tarkan, Arena, Kanturu chiar si in Swamp Of Calmness. Ceilalti pot sta pe alte harti, sfatul meu este sa intrebi pe cei din joc cum fac. Noi nu iti putem spune cum sa joci.
 8. Buna, Reward-urile pentru ce care au jucat pe BETA se vor acorda incepand cu data de 8 Ianuarie, pentru a nu afecta gameplay-ul. Limita de 3 conturi pe IP a fost setata pentru a incuraja party intre mai multi playeri. Buffs 28 ore este un bonus oferit caracterelor noi ca sa poata creste mai usor. Dupa ce exipra ele se pot cumpara din xShop. Pentru probleme si reclamatii avem forum si discord ! Eu am fost online permanent, nu am observat pe cineva sa reclame ca are o problema si acea problema sa fie de la server sau setari. Mersi,
 9. Salut, Nu este nici-un bug, skill-urile Bat Flock si Sword Inertia sunt setate cu DMG extrem de mic, pentru a evita Instant Kill ! @luthornu cauta acolo unde nu te pricepi ! @SERIES Nimic relevant de adaugat la acest topic. @Striker™
 10. Salut, In joc ai un folder care se numeste Install_Fonts > ARIALUNI.TTF > click dreapta install Mersi.
 11. Server-ul este ON de la ora 20:00
 12. Sunt de-acord cu tine, mai mult nu pot sa comentez, nu tine de mine. De ce nu ? Ce relevanta are ziua deschideri ?
 13. Salut, Instaleaza: https://download.microsoft.com/download/1/7/1/1718CCC4-6315-4D8E-9543-8E28A4E18C4C/dxwebsetup.exe Si restart PC. Sa imi spui daca a mers, din pacate eu nu pot replica la mine ca sa pot testa. Mersi.
 14. Salut, un print screen este prea mult ? Un sofer suna la mecanic: Sofer: nu merge masina, unde trebuie sa umblu, ce trebuie sa schimb, ce are ? Mecanicul: schimba soferul. Mersi.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...