Jump to content

S16Laurentiu

LinkManiac
 • Content Count

  162
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

S16Laurentiu last won the day on February 9

S16Laurentiu had the most liked content!

Community Reputation

31 likes on posts

About S16Laurentiu

 • Rank
  Membru fidel

Recent Profile Visitors

751 profile views
 1. Salut, Selupan are teleport skill. NO BUG. TC.
 2. Salut, Am avut probleme de natura comerciala cu firma de hosting, Problema a fost soluționata iar server-ul este din nou accesibil. Imi cer scuze pentru inconvenientele create si va mulțumesc pentru răbdare si înțelegere., TC
 3. @Hades. Corect, Incorect, DL nu bate tot. 1hit de la DL este absurd, BK-ul are aproximativ 180k HP(peste 200k HP cu full gear si xShop buffs). Pe server-ul oficial au fost niciodata spoturi de 8 mobi in Kubera. Nu facem teste cu jucatori din joc, testele se fac de catre staf, daca este nevoie putem replica caracter-ul pentru a face teste. TC.
 4. Salut, Nu este BUG. Descrierea din xShop este gresita, O voi rectifica la urmatorul update. Jewel of Kondar, adauga intre 3-8 optiuni excelent pe item, optiunile sunt random(in functie de item) de fiecare data cand se aplica jwl of Kondar. TC.
 5. Salut, CS-ul este pornit de pe data de 15 Februarie. TC
 6. Salut, Talisman of Ascension III a fost adaugat pe fiecare cont creat pana in data de 15 Ianuarie. Din motive tehnice nu a funcționat adăugarea in K. Va rog sa închideți toate conexiunile(pentru cei care au mai mult de 1 client deschis). Folosiți LinkMania.exe pentru a porni jocul si face update. Apoi sa verificați in xShop (apăsați X in joc). Atentie: daca aveți deja Talisman of Ascension III nu îl activați si pe cel din xShop, ele nu se cumulează iar timpul se va consuma pentru ambele talismane !!! Mersi.
 7. Salut, Talisman of Ascension III a fost adaugat pe fiecare cont creat pana in data de 15 Ianuarie. Din motive tehnice nu a funcționat adăugarea in K. Va rog sa închideți toate conexiunile(pentru cei care au mai mult de 1 client deschis). Folosiți LinkMania.exe pentru a porni jocul si face update. Apoi sa verificați in xShop (apăsați X in joc). Atentie: daca aveți deja Talisman of Ascension III nu îl activați si pe cel din xShop, ele nu se cumulează iar timpul se va consuma pentru ambele talismane !!! TC. Mersi.
 8. Salut, Am inceput sa adaug pe fiecare cont TCA III asa cum am scris mai sus. Pana la sfarsitul zilei, toate conturile create pana in data de 15 Ianuarie vor avea rewardul in K. Mersi.
 9. Salut, @luthorSe pare ca trebuie sa ma repet: Daca testul meu este 0, atunci te rog deschide un topic si demonstrează ceea-ce spui. Ai postat ultimul video in care am demonstrat ca eventul se poate face si singur la max level. In acel topic am mai postat 2 video in care am demonstrat ca se poate face la level 799 cu set de pe jos si cu W3. Daca cele doua video anterioare nu au fost suficiente ca sa înțelegi cum si in cel fel se poate face eventul de Gaion, atunci eu nu mai am cum sa te ajut. Atentie Gaion event nu se face singur, este event de party ! Nu voi mai
 10. Salut, Va rog sa deschideți cate un topic nou pentru fiecare problema tehnica, pentru a analiza fiecare problema separat. Atenție toate comentariile OffTopic care nu au legătură cu problema raportata vor fi șterse ! Mulțumesc.
 11. Brown Panda Ring are un bug si a fost desactivat din xShop. Va rugam folositi regular Panda Ring, acela functioneaza in continuare.
 12. Offtopic, nu am audio pornit la PC, pe fundal se auzea un random video de pe youtube... Sunt bufurile care le primesti cand creezi un caracter nou. Daca testul meu este 0, atunci te rog deschide un topic si demonstrează ceea-ce spui . http://www.youtube.com/watch?v=_6A0aMtPcHk Gaion facut cu un sigur caracter Max Level, Wing lvl 4, si iteme excelente(nu masteri). TC.
 13. @mircea_dbv http://www.youtube.com/watch?v=6Kh7Q__A0O4 Cu un singur caracter si cu gear slab. Cum am specificat Gaion event se face usor. Atentie este event de party nu se face singur ! La max level si max gear se poate face si singur. @demonudaca ai alte probleme tehnice te rog sa deschizi un topic separat si iti voi raspunde acolo.
 14. offtopic, discutia a plecat de la eventul de Gaion, nu de la ce optiuni sunt pe item ! am postat acele iteme ca si exemplu. Testeaza cu helper-ul pornit timp de 10 minute, cat XP/s ai pe fiecare harta si ai sa vezi ca este diferenta. http://www.youtube.com/watch?v=byU4iGbm2Yo Video Gation Elf level 798 fara nici un punct la master. Revin cu un video in care are si punctele la master!
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...