Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

StefanScb

Admin GTA RPG
 • Content count

  828
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

426 likes on posts

About StefanScb

 • Rank
  No 1 Goalkeeper

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  Single
 • Country
 • Location
  Targu-Neamt

Recent Profile Visitors

13,155 profile views
 1. Mi-a aparut de 2 ori ca ai scris ip-ul, nu inteleg de ce ai scris gresit de 2 ori. Poti primi unban. Edit: Ai primit unban, ai grija data viitoare ce ip-uri mai scrii. Spor la joc !
 2. 08.04.2017: A iesit Kinder - atitudine necorespunzatoare + 20FP
 3. La areadisarm, se elimina armura si armele. Asa e de la inceput. Poti face o sugestie insa prin care la areadisarm sa se ia doar armele.
 4. Factiune: LSV Lider: - Lider secund: scb, Dyakonu, Rothschild
 5. Ce e cu atitudinea asta mizerabilă? De cand iti permiți tu să vorbesti asa unor persoane care chiar se implica in dezvoltarea comunității? Poti sa nu ai nimic, un caracter asa ca al tău nu are ce cauta pe o comunitate serioasa. Majoritatea din staff suntem mult mai mari ca tine si ar trebui sa ai un minim de respect, nu sa spui sa te pupam jos. Asteapta sa ti se raspunda la reevaluare si nu te mai baga in seama, doar daca ai ceva în plus de adus.
 6. In data de 30.03.2017: A intrat AndeiIloica In data de 31.03.2017: A intrat Venom In data de 01.04.2017: A iesit AndreiIloica, ban-AIM
 7. Ai scris un server pe chat, l-am verificat si apartine altei comunitati. Am verificat acel server si in acel moment erai si tu intrat cu acelasi nume (Alecos). Puteai sa-i dai prietenului tau acel server pe fb sau pe pm, nu in joc. Nu este nevoie de poze, o sa le postez la Intern daca sunt nelamuriri. O zi buna ! Asteptam decizia lui @Zergyu .
 8. Demis, succes mai departe.
 9. Neata
 10. Demis, succes pe mai departe.
 11. Demisi, succes pe mai departe.
 12. Nick: scb Perioada : pana luni 27.03 Motiv : plecat la Cluj
 13. I-am dat eu direct atunci Sergiu, a fost anuntat si Rothschild numai ca a uitat sa editeze.
 14. Nume: scb Am fost in mafia: LCN Am avut rank-ul: 6 Doresc in gangul: Los Santos Vagos
 15. Tin sa te contrazic. Esti într-un gang/mafie/pd etc... ai nevoie foarte mare de driving si heli. Hai sa zicem ca de sailing nu ai nevoie si de weapon doar cand vrei să-ți cumperi o arma (deobicei ti-o faci tu) . Dar de licenta de fly si de driving tot timpul vei avea nevoie de ele. Vor exista cumpărători indiferent de pret, poate x15.000 e putin exagerat, un x10.000 ar fi ok, dar per total sunt deacord cu update-ul facut .
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.