Atenție: toate conturile de pe forum care nu au adresă de e-mail validă (corectă, actualizată) vor fi șterse !

Papi

MU Lords
 • Content count

  1,231
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Papi last won the day on November 29 2016

Papi had the most liked content!

Community Reputation

734 Fan al Comunității LinkMania

6 Followers

About Papi

 • Rank
  Real Eyes. Realize. Real Lies.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  Single
 • Country
 • Location
  Oradea
 • Internet from
  RDS-RCS

Recent Profile Visitors

1,780 profile views
 1. @Tempester Contribuitor i love Mu lord ceva nu-mi pusca, insa nu stiu nici eu ce :)). Incerci eventual cu ceva glow in jurul border-ului? Eventual sa-i bagi si ceva font ca sa para titlu mai mare, avand in vedere ca e foarte scurt.
 2. Salut @Tempester Am nevoie de 2 icoane pentru grupuri. Primul grup culoarea: Al 2-lea grup culoarea: Ca si design daca ai putea sa pastrezi ierarhia "coolness-ului" in felul urmator, ar fi ideal: 1. Manager avem asa: 2. Overlord/Tehnicieni avem asa: 3. Ar veni grupul cu culoarea mov ( MuLord ) 4. GM avem asa: 5. Ar veni grupul cu portocaliu ( Contributor )
 3. r3 @bunny te alearga ursul?
 4. Intre timp m-am trezit eu. @Definitely not tsubyke ?
 5. In pozele de mai sus apare doar un raspuns "neuman". Tocmai de aceea am specificat sa postezi mai multe printuri in prealabil pentru a usura decizia. Un moderator iti va cere acelasi lucru cand se va trezi.
 6. Salut. In caz ca nu vreti sa asteptati decizia unui moderator, avand in vedere ca e 6 dimineata: MamaOmida, ca preluarea ta sa fie corecta, trebuie sa ai poza cu F4 in care niciunul din membri party-ului de pe spot sa nu-ti raspunda la intrebarile de afk. In cazul de mai sus, Bend a raspuns cu "??". Preluarea ta este valida doar in cazul in care Bend a raspuns de 4 ori cu acelasi raspuns, in cazul de fata cu "??" Asadar, ca plangerea ta sa fie valida iti trebuie urmatoarele poze: 1. Poza cu F4 in care jucatorii pe care vrei sa ii preiei nu iti raspund la intrebarile de afk. 2. Poza cu F4 in care Bend are 4 raspunsuri identice Citat din regulament: Daca mai ai poze, te rog sa le postezi si sa astepti decizia unui moderator.
 7. In regula, rectific: Va rog sa va abtineti de la spam, insulte si teorii ale conspiratiei
 8. Luni cel tarziu se va face publica lista jucatorii care au profitat de problema cu demonii si cate zile vor lua suspend. Mai multe detalii nu pot sa va dau, insa va asigur ca nu "s-a stricat" db-ul din cauza influxului de wcoin. Stim exact cate persoane s-au despagubit si cu cat s-au despagubit, iar 90% din ei au returnat wcoin-urile obtinute pe cale frauduloasa. Va rog sa va abtineti de la spam si insulte.
 9. PAPI NU DOARME @Batusai
 10. Salut. Din pacate eu nu pot lua o decizie, doar un overlord poate. Probabil ca pentru decizie va fi nevoie de poza 0000 si poza 0001 de la escobar, asa ca te rog sa le pui si pe alea. Repet, de la escobar, nu tekman
 11. merge bine, elegant cat di cat Eu is curios ce face @Polestar
 12. La GTA a vrut cred :)
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.