martafoy Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Parada "GayFest", desfasurata sambata in Bucuresti, a dat batai de cap autoritatilor. Peste o suta de persoane apartinand minoritatilor sexuale au luat parte la marsul a carui lozinca a fost: "Fara prejudecati. Iubesc pe cine vreau!" De cealalta parte a "baricadei", un grup de 30 de studenti si enoriasi de la lacasul Sfantul Sava a inceput sa strige: "Nu homosexualitatii!", cand parada a trecut prin zona Bisericii Sfantul Spiridon.In ciuda eforturilor politistilor de a domoli spiritele, cele doua tabere au inceput sa se loveasca.Sursa GardianulAs dori sa vad si parerile voastre...sunteti Pro sau Contra acestei asa zise parade/mars?
Dark-Boy Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Gays?Sunt impotriva acestei parade.Hai sa facem si noi o partida ca nu suntem gay/les.Avem de invatat de la ei(noi copii mai mici).Uaaaa gay'i
THuG-Radu Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Sincer, sunt impotriva homosexualitatii ! Recent, eram in bucatarie (e pe balcon, stau la etaju 1), seara, la bustu gol (asa stau de obicei in casa), si imi faceam de mancare. Afara, in fatza blocului, 1 Matiz parcat, cu 2 barbati inauntru. Se uitau NON-STOP IN SUS la mine. Deja ma enervau, le faceam semne, ca ce vreti .. si de alea, dar nimic, ei se tot uitau. Intr`un final, vine un vecin, care se duce la ei la masina (ii cunostea), se uita in sus, ma vede, ma saluta, intra in masina, si aia din fatza, incep sa imi faca cu mana ! Dupa 2 zile, ma intalnesc cu respectivul vecin, si il intreb cine erau aia. Imi zice ca era un poponar de la lucru de la el, si cand a ajuns langa masina, i`a zis : " BHa uita`te`n sus, cine`i ala ? Uai ce l`ash f**e in c*r! Nu`mi faci lipeala?" ! Sincer, daca stiam, ca`i poponar, coboram cu tata, si le spargeam masina. Azi, intra fratele vecinului respectiv pe mine pe mess ... si imi arata o discutie intre poponarul, si el ( VREAU_SUS e poponarul, celalalt vecinul) : 14:03) <vecin-> Mi`o zis un prieten ca i`ai facut cu mana de Jos : -))14:04) <VREAU_SUS> )) 14:04) <VREAU_SUS> cine? 14:04) <VREAU_SUS> ala de la etajul unu? 14:04) <vecin-> da 14:04) <vecin-> ) 14:04) <vecin-> Era in Bustu' gol 14:04) <VREAU_SUS> la apartamentul cu termopane? 14:04) <vecin-> da 14:04) <vecin-> )))))) 14:04) <VREAU_SUS> da,da 14:04) <VREAU_SUS> misto tipul Acuma ma intelegeti de ce urasc poponarii ? Sincer, daca`l mai prind la bloc, nush ce fac cu el !
frankie Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Mie imi vine rau cand vad doi barbati sarutandu-se sau atingandu-se :puke:E dezgustator...Lozinca : "Fara prejudecati. Iubesc pe cine vreau!"Intr-adevar, iubesti pe cine vrei, dar cand iubesti pe cineva de sexul tau, nu o faci in fata tuturor avand in vedere ca nu este normal. Copii care probabil ca au vazut din greseala parada, ce si-or fi zis cand i-au vazut ? :puke again harder:
Danny Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 lammers @_@ impotriva lor i hate`em Radu , oricand ..te ajut
GReedy Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 pentru homosexuali(si tigani), pe mine nu m-ar deranja un holocaust#2^^. La lagare cu ei! SIEG HEIL!
Frostwolf Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 gays.................ihhhhhhhhhhhhhhhhh.............i hate gays........Ia-s impusca pe toti unu cate unu, la cati am batut cred ca sunt inamicul nr.1 ptr ei.........si sincer as face un atentat,sa fim serios cat de ment sa fiii....hai femeile le mai inteleg(sunt blonde)dar gay......neahI Hate GAYS
netics Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Nu am nimic cu gay, pur si simplu ii ignor. Mi se rupe mie de sentimentalismele lor intre ei.
Dani Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 faza cu gay.. mai demult.. cu un prieten..pe strada.. mergeam sa ne cumparam ceva de mancat..seara..la care 2 .. 2 baietzi mergeau vizavi cu noi..la un moment dat.. il ia unul pe cel .. pe dupa ceafa .. shi incepe shi`l mozoleshte.. deci n`am mai avut pofta de mancare pana dimineatza.. asta .. pr meu o inceput sa`i injure de Dumnezo .. o vai.. ce scarbos..
Frostwolf Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Hmm........pai nu vad inca sa fi postat vreun Gay,nu isi apara nimeni orientarea sexuala? Doar nu vreti sa va apar yo Nici in visele voastre! Asa ca postati aci dak vreti sa scapati dak nu dau peste voi si va stric parada Cine e cu mine? bft all
Kasabian Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 nu am nimic personal cu homesexualii si sper sa nu am daca se iubesc, sa se iubeasca, atat timp cat nu este in fata mea si a copiilor mei
Qui-Gon Jinn Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Nu am nimic cu gay, pur si simplu ii ignor. Mi se rupe mie de sentimentalismele lor intre ei. Idem...
The Connection Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 cum a zis si gigi beeeecali . se duce lumea de rapa . nu accept sa aud de asa ceva
Fane Spoitoru Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Nu imi plac homosexuali da imi plac lesbiencele la nebunie :X
Abraxas Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 omfg i-as pune pe toti pe o insula si le-as arunca bomba cu hidrogen(la fel as face si cu tiganii)
Qui-Gon Jinn Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 incuiati mai sunt unii oameni adica...cu lesbienele nu aveti nimic dar cu doi barbati gay aveti nu sunt gay, sa nu se creada asta...dar eu sunt deschis mai multor variante/posibilitati,
PrinceOfPersia Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Sunt impotriva gayilor Pur si simplu ma dezgusta . Daca`s putea , i`as baga pe toti intr`o inchisoare , izolati de restul lumii , sa faca acolo ce vor ei.
Abraxas Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 incuiati mai sunt unii oameni adica...cu lesbienele nu aveti nimic dar cu doi barbaty gay aveti nu sunt gay, sa nu se creada asta...dar eu sunt deschis mai multor variante/posibilitati, lesbians rulz
1/2 Man 1/2 Amazing Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Nu am nimic cu ei ... ma ghidez dupa deviza: " Nu ai nimic cu mine, nu am nimic cu tine! " Daca 2 tipi gay se "iubesc" sa se "iubeasca" in liniste ( aici exclud fazele in care ei te molesteaza stiind ca nu esti gay - se ajunge la bataie )
netspy Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Sunt IMPOTRIVA acestor gunoaie de oameni!! Trebuie pusi intr-un lagar de concentrare si executati alaturi de psihopati si alte gunoaie ale societatii contemporane.
netics Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Nu dati dovada de prostie jignindu-i, dorindu-le rau.. pur si simplu fiti inteligenti..(ma puteti lua ca exemplu ) Imi plac fetele bi.
Ghiba Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 hodoronk tronk ! ..... va plac lesbienele dar nu va plac homosexuali ..... ce mentalitate pur si simplu unii baieti nu sunt atrasi de sexul opus...... Asta e problema lor... sa faca ce vor ... Nu am nimic cu ei si NU ! nu sunt gay dar dupa cum a zis qui-gon .... sunt deschis mai multor variante/posibilitati Nu m-ar deranja daca doi baieti s-ar linge langa mine, atata vreme cat am gagica in brate si am ce face La dusuri pe vremea cand faceam box, cineva a zis ca m-ar da odata Eu nu m-am atacat, l-am luat ca pe un compliment, deoarece chiar am un fund frumos ( mi-au confirmat fetele din clasa ) Totusi..... fiecare om are dreptul sa isi aleaga ce vrea soooo.... Let Them Be !
GReedy Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 incuiati mai sunt unii oameni adica...cu lesbienele nu aveti nimic dar cu doi barbaty gay aveti like.. D'OH!!1 this or that? Nu dati dovada de prostie jignindu-i, dorindu-le rau.. pur si simplu fiti inteligenti.. screw intelligence. burn'em.