d0b3rm4nn Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 trucate, netrucate oricum is oribile ... Te sperie putin....sa nu exageram
Cor7ez Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 http://www.morgue666.com/ Ce parere aveti ? ps. eu una foarte nasoala edit: inainte sa va uitati sa nu mancati pps. sunt mai multe poze faceti un tur OMG ce site
L!nuX Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 deci loool , cat de fake pot sa fie pozele astea , uitaziva la alea cu suicide , cica e una care si-a taiat venele care are vre-o 20 de poze in diverse poozitii chiar artistice parerea mea e ca este un site de 2 lei , daca vreti un site macabru incercati www.rotten.com
dev Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 @Stargate : E la Diverse ... nu la Funmania @OT : Nu pot sa zic ca is chiar oribile ... dar nici frumoase
Tigressa Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 nu le vad deranjante in niciun fel...i`ve seen worse..tho` nici alea nu erau asa badas qui-gon said..cu o recuzita kt de kt u can do miracles
Sensini Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 nu le vad deranjante in niciun fel...i`ve seen worse..tho` nici alea nu erau asa bad pariu ca daca ai vedea asa ceva in fata ta (real nu trucat) sau daca un om ar fi spulberat de o masina sau un tren chiar sub ochii tai etc nu ai mai avea aceeasi parere? cei care fac asa ceva in timpul liber sunt putin plecati...parerea mea apropos, toate sunt fake
The Connection Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 eu am vazut unele si am crezut ca nu e asa infricosator . oricum primele nu au fost . da acuma SCARBOS . NU MAI VREAU . ps : aia cu suicide a cool . imi place poza aia .
netics Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Ca sa nu fiti speriati, puteti sa credeti ca sunt trucate.Recomand http://www.ogrish.com/ , decapitari, mutilatii etc. toate pe bune
The Connection Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 mai nu inteleg cum poti sa ne ,,recomanzi '' . de parca ne-ai recomanda o carte super misto care a fost citita in toata lumea si pe care a pus mana regina angliei . cum sa ne recomanzi chesstii din astea scarboase . frate da e urat rau . nu ca is trucate dar nu is bune cum sa te uiti la asa ceva si sa zici ca iti place . si dupa aia te mai ulti si la din alea adevarate si te gandesti ca alea pe care le-ai vazut tu inainte puteau si ele sa fie adevarate . unele de acolo sunt adevarate . si este scarbos de tot . de ce se uita oamenii la asa ce va nu stiu . inteleg ca vaezi un film de groaza sa te sperii oleaca sa tipi putin si gata . DA ACOLO STII CA E UN FILM REGIZAT . AICIEA NU E GARANTAT CA E ADEVARAT SAU TRUCAT
netspy Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Toate pozele de pe morgue666 sunt trucate si de toata jena
Guest oberst Hinka Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 E clar ca-s trucate shi chiar de-ar fi fost reale,ce-i asa mare scofala la niste bucati de carne, la o adica nu-i mare diferenta intre un cadavru de om sau unu de porc, viermii nu fac nici o deosebire. Ce vreau sa spun e ca daca sufletul a plecat, ce ramane chiar nu-nseamna nimik. Shi oricum asta nu-i mare lucru,daca ma gandesc la ce-mi povestea bunicu de pe front sau dupa ce treceau americanii pe deasupra,ce ramanea in urma...