Jump to content
iGARFiELD

666

Recommended Posts

Posted

pe mine nu ma deranjeaza cu nimic pozele alea tongue.gif si cu o minima recuzita as putea face si eu asa ceva tongue.gif daca sunt adevarate...gg lui smile.gif

edit: stiu site-ul asta de aproape 3 luni si am vazut toate pozele tongue.gif

Posted

pe mine nu ma deranjeaza cu nimic pozele alea tongue.gif si cu o minima recuzita as putea face si eu asa ceva tongue.gif daca sunt adevarate...gg lui smile.gif

pfoa nu stiu cum nu poate sa deranjeze pe tine sad.gif umpic macar :|eusa_doh.gif

Posted

pfoa nu stiu cum nu poate sa deranjeze pe tine sad.gif umpic macar :|  eusa_doh.gif

Dk vrei poze adevarate cu morti, tell me icon_thumright.gif sa vezi acolo, reale, nu ce fac aia.

Sunt bolnave unele...da cum ai ajuns acolo smile.gif ?

PS: unpic tongue.gif

Posted

Hai bwa sa fim seriosi...pozele sunt trucate....stiam de site de mai multa vreme...puneti si voi un site in care pozele sa fie de la accidente...oameni taiati de tren etc etc... occasion14.gif

Posted

lol......nu sunt adevarate....sunt regizate alea sunt machiate daca vreti un site hardcore pm me, nu il postez aici ca e prea dur

ps. am primit de al cineva un link cu o autopsie facuta pe o gagica aia e scarbos sa vedeti cand ii taie pielea si se vede stratul de grasime dedesupt bleacs

Posted

dap...asa e

alea sunt trucate ! in orice caz ..chiar exista site-uri cu hardcore urate rau blink.gifcrybaby2.gif

imi pare rau sa va spun dar nu sunt deloc trucate.nici nu stiti ce vorbiti

Posted

imi pare rau sa va spun dar nu sunt deloc trucate.nici nu stiti ce vorbiti

cauta si tu o executie in care se trage cu pusca de vanatoare in capu celui executat vezi e mica gaurica pe unde intra glontul, vezi mai are capul intreg in partea pe unde iese glontzul.......nu cred ca are nimeni curajul sa isi faca poze in timp ce violeaza si omoara pe cineva or fi ei "satanisti" dar fac pariu daca le pune cineva cutitu la gat is mielusei

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...