Buugy Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 habar n-am nu am stat sa calculez. Cred ca peste 50 de ore.
NoNamed Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 este deja un topic oficial cred ca stiti, si cum linkmania nu are server de wow si nici nu o sa aibe nu ii vad rostul, nu s-a facut nici pentru L2 nici pentru silkroad, nu vad de ce s-ar face pentru wow... topicul ala ''oficial'' a fost deschis tot de mine ,si probabil ca stii(ai mai multa experienta) ca intr-un joc ca astea sunt multe de vb,si nu putem sa vb toti in acelasi topic.Da ma rog,astept adminul sa decida.personal cred ca se merita.ce daca nu are server? .Blizzard este singurul care are serverele oficale,deci nu are nici o legatura cu asta. Si ca sa nu fiu total off-topic,cred ca as atinge mai multe ore
zetulescu Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 In jur de 50 de ore saptamanal (asta in ultima perioada)....aflu multe chestii interesante despre care nu stiam..pot spune ca ma "educ"
Qui-Gon Jinn Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 ce-i drept e adevarat, wow este un fenomen si sunt multe de discutat despre el, dar nu te poti astepta acuma de la linkmania forum, care este facut strict pentru serverele pe care le ofera linkmania si diverse discutii despre alte jocuri, filme, muzica...ca sa faca o sectiune special pentru wow...iti zic de pe acuma desi nu sunt oficial link ca nu o sa se faca...iar daca o sa se faca nu o sa mai dau pe forum in viata mea (imi dau cuvantul de onoare , il vad acuma pe devil cum o sa incerce sa convinga clasa superioara sa faca o sectiune ) of cat de offtopic suntem @sesshomaru...credeam ca-s singurul
The Connection Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 11-20 da cred ca stau mai mult . imi place link mania
InGeLiTzA*LeA Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 cred ca in jur de 50 ... imi place sa citesc ce e p'aci ..multe chestii interesante .... si chiar si cand ma joc..sau fac altceva...tzin forumul deschis ...mai dau un alt+tab..ceva..mai vad ce e p'aci ...i it
Coser Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 I jur de 60, dar nu sunt sigur. In ultima vreme nu prea am mai intrat
> W1p3R < Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 cam 20-30 de ore, acum depinde daca sunt la scoala sau vacanta