Frostwolf Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Stapanul clanurilor-o adapatare dupa jocul Warcraft IIILord of the ringsStar Wars
Fane Spoitoru Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Eu am citit: "Cinci saptamani in balon" si "20 000 de leghe sub mari" de la Jules Verne si mi-au placut foarte mult... am toata colectia acasa da imi e cam greu sa ma apuc acum sa o citesc
Guest oberst Hinka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Pai ar fi... Regii blestemati - Druon Maurice Amurgul templierilor - Hanny Alders Victorii pierdute - Erich Lewinsky von Manstein Templierii,istorie si mistere - Cristian Tiberiu Popescu Caderea Constantinopolului - Vintila Corbu Si cele 14 volume ale lu' Sven Hassel
black Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Martin Heidegger - Fiinta si timpImmanuel Kant - Bazele metafizicii moravurilor
Guest anders Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Martin Heidegger - Fiinta si timpImmanuel Kant - Bazele metafizicii moravurilor Wow Iar a treia probabil ca e "L'ecriture et la difference" a lui Derrida Anyway, cartea mea favorita-ptr.forumul asta- ramane "De veghe in lanul de secara" de J.D. Salinger.
Boby Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 cartea preferata hmmmm.....Copii capitanului Grant (Jules Verne)
nwradu Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Chiar, ce misto era Jules Verne. Si 20.000 de leghe sub mari, si Ocolul pamantului, si Muntele de aur, si aia cu calatorie pana la luna, sau sub pamant, o gramada de carti misto...
Boby Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Chiar, ce misto era Jules Verne. Si 20.000 de leghe sub mari, si Ocolul pamantului, si Muntele de aur, si aia cu calatorie pana la luna, sau sub pamant, o gramada de carti misto... le-am citit is inca 2 carti misto: Rapit de pirati si Insula comorii (foc la pupa!arrrrrrr!)
black Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Wow Iar a treia probabil ca e "L'ecriture et la difference" a lui Derrida Anyway, cartea mea favorita-ptr.forumul asta- ramane "De veghe in lanul de secara" de J.D. Salinger. De fapt mai sunt 2 carti preferate care stiu ca-mi plac dar nu le-am citit fenomenologia spiritului si critica ratiunii pure dar nu le-am gasit inca. Alte carti care mi-au placut: Irving Stone - Bucuria vietii Kafka - America / Castelul / Procesul
Isome Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 hmm...stiu ca-i cam copilaros dar toata seria HP si Ryer in the corn(De veghe-n lanul de secara) de J.D Sallinger
Gripatul Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Preferatul meu absolut este seria The Dark Tower de Stephen King, imi lipsesc inca 2 carti din serie, dar celelalte le consider bestiale. Le recomand impatimitilor de Zona Crepusculara. George Orwell - Ferma animalelor, cateva carti de Stan Nicholls, The Orks, (la celelalte nu le stiu titlurile in engleza, unu stiu ca este Quicksilver Zenith..) si inca cateva carti fantasy (The Elfs, The Dwarfs) dar nu-mi aduc aminde de autori.Desigur seria The Lord of the Rings, Silmarillionul, Noutati din Pamantul de Mijloc (cred ca asa se traduce), Hobbitul.Le Miserable de Viktor Hugo.Harry Potter si Camera Secretelor, si The Halfblood Prince (cat de cat interesante).Interviu cu un Vampir de Ann Rice.Astea nu sunt cartile pe care l-am citit in viata mea, astea-s cartile care mi-au placut.P.S.: pe wikisource.org si wikibooks.org gasiti ebooks, sau linkuri spre ebooks gratuite, mai cautati si pe gutenberg.org. Cartile sunt mai vechi, dar sunt clasici adevarati.
Guest MaRRow Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 "Jocul lui Ender" de Orson Scott Card si Ciresarii
never Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 o I forgot Jules Verne 20000 leghe, ocolul pamantului in 80 de zile, un oras plutitor, de la pamant la luna (parca asta-i titlul)jules verna e interesant.... doar (asta-i parerea mea) ca e pentru cei de la gimnaziu ( atunci le-am citit) e lectura usoara si simpla acceptata de majoritatea publicului