The Connection Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 ziceti-mi si mie care carte v-a placut . Mie imi place Haryy Potter , Star wars , Lord of the rings . Cartile de la star wars is mult . ex : LA rascruce ,Labirintul intunericului. Toate iti explica mai bine ca sa intelegi filmele . tari cartile alea . si mici PS: nu chiar mici .
Qui-Gon Jinn Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 in sfarsit un topic placut de-al tau, acuma aflu si eu de unde pana unde cu avatarul ala la tine, La Rascruce in fine...ca sa fiu ontopic cartile mele preferate sunt cele din seria Harry Potter \:D/ cartile cu sw au cam 300 de pagini...pe cand cele cu harry potter au cate 700
zetulescu Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Dostoievski ----- Amintiri din casa mortilorLev Tolstoi ----- Razboi si pace
MontBlank Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 The Great Gatsby...desigur asta nu e singura carte citita...dar asta mi-a placut cel mai mult.
The Connection Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 va rog sa vorbiti serios . asa zic si eu ca imi place Bambi
Edelweiss Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Hermann Hesse - "Lupul de stepa"si, linux.. apropo... numele complet e 'tinerete fara batranete si viata fara de moarte' si daca stai sa te gandesti putin la basmul ala, e de-a dreptul superb.
Guest Blaidy Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Capra cu trei iezi lool de unde timp sa mai si citesc o carte poate imi imprumuti si mie ceva timp
nwradu Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Din cele numite pe aici, Stapanul Inelelor si Silmarillion (tot de Tolkien) ruleaza, mai ales citite in engleza. Si Harry Potter sunt misto, le-am citit pe toate, nu sunt cum ma asteptam (adica le consideram carti de copii, in afara de prima sunt carti normale toate). Alte carti SF sau Fantasy care mi-au placut: Rama si Odiseea Spatiala de Arthur C Clarke, Contact de Carl Sagan, cam toate cartile de Roger Zelazny, in special seria Amber care incepe cu Noua Printi in Amber, plus Lord of Light (tradusa in romana ca Domn al Luminii, poate cea mai buna carte pe care am citit-o si recitit-o de multe ori din acest gen). Am citit si Jocul lui Ender, caut urmarile. Am mai citit o gramada dar nu-mi vin in minte, trebuie sa ma uit pe lista.
The Connection Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 thx nrwundu . acum stiu ce carti misto sa mai i-au . sa le citesc . oricum preferata mea ramana lotr in engleza
Burne Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 ingeri si demoni - Dan Brown <<<----< mi-a placut foarte mult, astept sa primesc mult mai celebra "Codul lui DaVinci" sper sa nu ma dezamageasca
maddogg Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 de ce sa mai citesti nustu ce carte cand sunt atatea filme de vazut.
The Connection Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 de ce sa mai citesti nustu ce carte cand sunt atatea filme de vazut. pai pentru ca filmele nu sunt la fel de frumoase decat cartile . toata lumea stie ca ,(virgula) cartile sunt mai complexe , frumoase , interesante decat filmele . ele explica mai bien filmele . iar sunt convins ca daca nu as fi citit cartea Haryy POtter adn the Goblit of Fire nu as fi inteles filmul .
THuG-Radu Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 in primul rand : URASC SA CITESC. Am citit 1 sg carte in viata mea, si aia e baltagu, ca era obligatoriu pt. bac. ! Si nu mi`a placut. Deci n`am o carte preferata Benzile desenate se pun ?
Qui-Gon Jinn Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 in primul rand : URASC SA CITESC.Am citit 1 sg carte in viata mea, si aia e baltagu, ca era obligatoriu pt. bac. ! Si nu mi`a placut. Deci n`am o carte preferata Benzile desenate se pun ? vorba unui amic de-al meu...cartea mea prefeata este cartea de credit
The Connection Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 tare gluma qui gon . dar va rog sa ramaneti ONtopic
ImDrunk Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 OnTopic : Biblia OffTopic: Ce topic P.S. Si mie imi plac cartile de credit da astea nu cred ca se pun )
eqinox Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 1. Faust - Ghoete2. Seria Dune - Frank Herbert3. Cercul Mataresse - Robert Ludlum4. Domn al luminii - Roger Zelanzy5. Misterele noptii - Alexandre Dumas - fiul6. Thais - Anatole France