CIPO Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 ITALIA 1 FRANTA 2SAU IN TARILE D JOS DOAR CALD SA FIE SI CIVILIZATIE NU C ESTE IN TARA NOASTRA =P
kosy Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 ''Deutschland ist uber alles'' Logic GERMANIA, este printre cele mai dezvoltate tari europene
infinitY <vLaD> Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 in franta .. defapt chiar plec anul acesta :D
-SS- Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 UK--- civilizatie in tarile latine gen italia, spania am fost si e o mare dif. intre ele si germany, suedia de ex... adica oamenii seamana mai mult cu roamanii = suxxx big time parerea mea
Guest dumi Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Dintre tarile enumerate mai sus nu am fost in "Rusia" si "Maria Britanie" in rest am colindat pe tot locul si as prefera ca tara"Olanda" ca oras Amsterdam va intrebati de ce ? pentru ca este singura tara din europa unde poti fuma "iarba" linisitit si o cumperi direct din magazin
Galford Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Eu unu am fost in Turcia si sincer m-am indragostit de oameni si traditile lor sa numai zic de SHAORMA LOR
bLaT Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Cea mai tare este si va fi Italia...Sunt acuma in ea...La Roma ... Coloseum...Pantheon...Fontana Di Trevi ... si alte pietroaie )
InGeLiTzA*LeA Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 am ales alta varianta :) .... ash vrea sa ajung in Rusia ... imi place limba lor :wub: ..traditii .. Moscova ... e totul fascinant :X
ak2000 Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 In Suedia ca au acolo niste fete wai wai. Blonde cu ochi albastri :DAm fost eu. Nu te baga nici una in seama acolo si nu sunt nici foarte frumoase. E mit cel cu suedezele. Ele se *** doar cand se duc in vacanta odata pe an, in alte tari. Iti recomand Danemarca, din tarile nordice. Mult mai frumoase. Daca te plac, te *** ele.As vrea in Franta, pentru muzee. La fel ca si un user celebru, as vrea la New York. :)
black Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Norvegia sau Elvetia.. tari dezvoltate si occidentale
Guest lil_green_eyez Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Anglia respectiv Londra i love the brits :D
Super Muci Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Great Britain rulles :)motivele nu le mai enumar pentru k nu este nevoie , am fost in spania dar tot england rullz ;)
HighLander Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Mie imi place aici; it's kind of nice :P. So nu as vrea sa ajung in nici o alta tara din europa :P