BlackAngel Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 vreau sa ma apuc de acest joc dar habarnam cum sa il fac sa imi mearga dupa ce il downloadez ( nu stiu sa il instalez si etc ) ma poate ajuta cnv? 1 Quote
Guest Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Este mai greu de priceput , trebuie sa setezi un realmlist de la un anumit server , depinde ce versiune ai luat poate ca impreuna toti Linkmaniacii te putem ajuta , acum spune-mi ce versiune ai Quote
Luci Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 vreau sa ma apuc de acest joc dar habarnam cum sa il fac sa imi mearga dupa ce il downloadez ( nu stiu sa il instalez si etc ) ma poate ajuta cnv? Dupa ce il cumperi iti faci cont pe battle.net si te loghezi. Have fun ! Quote
Guest Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 vreau sa ma apuc de acest joc dar habarnam cum sa il fac sa imi mearga dupa ce il downloadez ( nu stiu sa il instalez si etc ) ma poate ajuta cnv? Dupa ce il cumperi iti faci cont pe battle.net si te loghezi. Have fun ! Poate ca vrea sa joace pe privat Quote
Luci Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 (edited) Linkmania nu încurajează pirateria. Dacă vreți sa vorbiți despre private faceti-o prin PM, aici se vorbește despre retail. Edited February 8, 2013 by Luci Quote
BlackAngel Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 pai akm joc pe freakz am reusit dar vreau undeva unde jucati si voi ... sa fim mai multi Quote
Luci Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Noi restu jucam pe oficial. (majoritatea) Quote
Joaquin_Guzman Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Interesant jocul dar din cate am inteles trebuie sa platesti ca sa te poti juca. Quote
Guest Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Interesant jocul dar din cate am inteles trebuie sa platesti ca sa te poti juca. Da , trebuie sa platesti ca sa te joci legal si oficial pe serverul original insa nu este singura solutie Quote
Luci Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Interesant jocul dar din cate am inteles trebuie sa platesti ca sa te poti juca. Da , trebuie sa platesti ca sa te joci legal si oficial pe serverul original insa nu este singura solutie Dar dacă vrei să ai parte de cea mai frumoasă experiența, să nu dai peste bug-uri și să joci cu cei mai profesionisti jucători alegi serverul original. Quote
Lasher_ro Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 (edited) Preturi speciale pentru toate jocurile pe Blizzard Store. Battle Chest-ul ( Vanilla + TBC + Wrath ) este 5E, Cataclysm este 8E, iar MoP este 18E. Edit : Oferta de pe Altex mentionata in ultimul meu post a expirat. Edited February 12, 2013 by Lasher_ro Quote
Luci Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 (edited) Asta-i pofta ce-am poftit. Mâine cred că iau si eu Pandaria. Edited February 12, 2013 by Luci Quote
Lasher_ro Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Altex ofera o reducere de 60 lei la Mists of Pandaria. Jocul este disponibil la pretul de 70 lei. 1 Quote
eNNduro. Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Am jucat pana in prezent WoW pe servere private. Oare se merita sa imi cumpar sa joc pe WoW oficial? Quote
Luci Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Da, normal că se merită. E total altă mâncare de pește. Quote
Leonex Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Pe ce realm mai jucati !? ca am luat o pauza si as vrea si eu sa ma reapuc dar din pacate prieteni mei s`au lasat si e chiar plictisitor sa il joci singur :) Quote
Stef Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Am jucat pana in prezent WoW pe servere private. Oare se merita sa imi cumpar sa joc pe WoW oficial? nuuu, cum sa se merite sa joci pe serverele oficiale.....te-ai stricat la cap/ //sarcasm off. Quote
Leonex Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Asta-i pofta ce-am poftit. Mâine cred că iau si eu Pandaria. Pe ce realm vrei sa te apuci sau pe ce realm ai cont !? Quote
Luci Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Am pe 3 realms : Zenedar, Lightning Blade, Outland. De ce ? Quote
Leonex Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Poi mno vreau sa ma reapuc si eu si sunt in cautare de prieteni ... ca e plictisitor sa il joci singur Quote
wizard1 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Este bine sa va luati ramas bun de la prietenii pe care i-ati facut in ghilda si de la cei care v-au ajutat in joc fie cu profesii, fie cu leveling, questuri elite, etc. S-ar putea sa mai aveti nevoie de ei ulterior! Afla cum poti sa iesi dintr-o guilda de WOW doar de aici http://cumfacsa.ro/hobby-timp-liber/jocuri-si-jucarii/cum-sa-iesi-dintr-o-ghilda-in-world-of-warcraft 2 Quote
Luci Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Nu cred că trebuie un ghid pentru asta. Se numește bun simț. Tot timpul trebuie să lași loc de bună ziua. 1 Quote
Andrey. Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Jocul asta si Metin 2 sunt singurele jocuri pe care regret ca le-am jucat. 1 Quote
Alyyn7 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Jocul asta si Metin 2 sunt singurele jocuri pe care regret ca le-am jucat. Sa nu compari niciodata Metin 2 cu WoW. Wow este cu mult superior joculetului ala. Iar despre faptul ca regreti ca ai jucat WoW :)) nu stiu ce sa zic, decat sa rad. Probabil ai jucat pe servere private la leveling, iar chestia asta te plictiseste de moarte. Ajuns la levelul maxim, atunci incepe adevarata distractie. Quote
Andrey. Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Jocul asta si Metin 2 sunt singurele jocuri pe care regret ca le-am jucat. Sa nu compari niciodata Metin 2 cu WoW. Wow este cu mult superior joculetului ala. Iar despre faptul ca regreti ca ai jucat WoW :)) nu stiu ce sa zic, decat sa rad. Probabil ai jucat pe servere private la leveling, iar chestia asta te plictiseste de moarte. Ajuns la levelul maxim, atunci incepe adevarata distractie. Dureaza prea mult,devii dependent de joc.MMORGP :-q sucks Quote