HighVoltage Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Account Closure Very rare daca folosesti hackuri primesti permanent? Quote
Stef Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Account Closure Very rare daca folosesti hackuri primesti permanent? Depinde, daca esti prins de warden, iei ban permanent fara optiune de appeal (Cred) Daca iti da un gm mai ai sanse, asta daca nu au dovezi clare (se mai intampla in cazuri de botting). Quote
Sesshomaru Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Si ti-se pare corect sa dai bani pentru un lucru si sa poti fi banat degeaba ? Tu ai dat accept la terms of service cand ti-ai facut contu. Quote
Worer Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Siiii..... A INCEPUT BREWFESTUL !!! Una cu dedicatie de la mine, pentru toti betivanii (si nu ma refer in-game) care se joaca wow! Quote
Aldguth Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Hell yea! Brewfest! Mounturile se obtin tot prin blackrock? Quote
Aldguth Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Mi-am luat trinkurile de 35x :D Pana la 4.3 incerc sa cresc si un warrior pe stormscale. Quote
Sesshomaru Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Salutare. Ghidul meu de JC a ajuns pe . Daca puteti sa lasati un like/comment as fi recunoscator. So far, Khaoru Quote
Stef Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 M-am plictisit de Zenedar/ A, preturile la AH aiurea, populatie scazuta, imi sugereaza cineva un realm mai calumea? poate unde joaca si linkmaniaci ^^? Quote
2dor Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Scrie pe google.ro "wow" si intra pe a doua sugestie de cautare. (Sugestia "wow" fiind prima.) Am jucat si eu acolo si pare ok. Quote
Stef Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Scrie pe google.ro "wow" si intra pe a doua sugestie de cautare. (Sugestia "wow" fiind prima.) Am jucat si eu acolo si pare ok. ce ma? nu m-am referit la servere private in caz ca la asta te gandesti.... Quote
jas2jas Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Scrie pe google.ro "wow" si intra pe a doua sugestie de cautare. (Sugestia "wow" fiind prima.) Am jucat si eu acolo si pare ok. Daca steff joaca pe retail si cauta un realm mai calumea unde joaca linkmaniaci cum ai ajuns la concluzia ca vrea sa joace pe un privat ? Nu prea vad legatura. Quote
HighVoltage Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Scrie pe google.ro "wow" si intra pe a doua sugestie de cautare. (Sugestia "wow" fiind prima.) Am jucat si eu acolo si pare ok. Daca steff joaca pe retail si cauta un realm mai calumea unde joaca linkmaniaci cum ai ajuns la concluzia ca vrea sa joace pe un privat ? Nu prea vad legatura. bad troll maebe? Quote
jas2jas Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Scrie pe google.ro "wow" si intra pe a doua sugestie de cautare. (Sugestia "wow" fiind prima.) Am jucat si eu acolo si pare ok. Daca steff joaca pe retail si cauta un realm mai calumea unde joaca linkmaniaci cum ai ajuns la concluzia ca vrea sa joace pe un privat ? Nu prea vad legatura. bad troll maebe? umm..I bet on fail troll :P Quote
HighVoltage Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Scrie pe google.ro "wow" si intra pe a doua sugestie de cautare. (Sugestia "wow" fiind prima.) Am jucat si eu acolo si pare ok. Daca steff joaca pe retail si cauta un realm mai calumea unde joaca linkmaniaci cum ai ajuns la concluzia ca vrea sa joace pe un privat ? Nu prea vad legatura. bad troll maebe? umm..I bet on fail troll :P porbalby Quote
2dor Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Daca steff joaca pe retail si cauta un realm mai calumea unde joaca linkmaniaci cum ai ajuns la concluzia ca vrea sa joace pe un privat ? Nu prea vad legatura.Globul meu de cristal e la lustruit si n-am avut de unde stii ca nu se referea la private. Quote
HighVoltage Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 M-am plictisit de Zenedar/ A, preturile la AH aiurea, populatie scazuta, imi sugereaza cineva un realm mai calumea? poate unde joaca si linkmaniaci ^^? THIS? Quote
HighVoltage Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 ANYWAY,back to retail vad ca silvermoon are 25k+ playeri, si 95% sunt aliance. [cu toate ca as prefera horde sa-mi fac undead,dar daca e imba aliance nu ma supar sa-mi fac acolo xD ] deci,cum merg treburile pe acolo? ma intereseaza pvp si pve(aici vad ca sta bine,chiar foarte bine) SAAAUU sa raman pe sylvanas :-? ,alliance Quote
Stef Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 ANYWAY,back to retail vad ca silvermoon are 25k+ playeri, si 95% sunt aliance. [cu toate ca as prefera horde sa-mi fac undead,dar daca e imba aliance nu ma supar sa-mi fac acolo xD ] deci,cum merg treburile pe acolo? ma intereseaza pvp si pve(aici vad ca sta bine,chiar foarte bine) SAAAUU sa raman pe sylvanas :-? ,alliance Mi-am facut si eu un char acum 2-3 zile pe silvermoon insa nu prea am avut chef sa fac lvl :P Quote
HighVoltage Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 A sau H ? Ce char :D? ok,silvermoon ma bag cred(ca dk),mai am dk-ul ala pe sylvanas,dar oricum nu-mi place nici numele,si e si muiere :P Quote
Stef Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 A sau H ? Ce char :D? ok,silvermoon ma bag cred(ca dk),mai am dk-ul ala pe sylvanas,dar oricum nu-mi place nici numele,si e si muiere :P A, hunter lvl 8 sau 9 cred :P Quote
HighVoltage Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 e fak this shit,cand am vazut cat am de crescut. back on sylvanas,nu-mi pasa ca e muiere,nici ca numele e "Lumbadumba",eventual o sa-mi dau rename,nu e chiar asa de grav pana la urma xD Quote
Stef Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 e fak this shit,cand am vazut cat am de crescut. back on sylvanas,nu-mi pasa ca e muiere,nici ca numele e "Lumbadumba",eventual o sa-mi dau rename,nu e chiar asa de grav pana la urma xD Cu bani de rename poti sa dai transfer pe un server mult mai populat + rename :P Quote
Stef Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 rename e 8euro,transfer e 20euro. Greseala mea atunci, nu stiu de ce dar aveam in cap pretul pt change faction :P Quote