zazone- Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 1.wow clasic pana la lvl 60,tbc 70,wotlk 802.Stormscale Quote
M0rtix Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 de la 55 la 61 asa de repede ?ai RaF ?sau ai grinduit ?EDIT: iar primul pe pagina :Dnu, pur si simplu am facut q. tot felwood si tot wpl pana la 59 juma. dupa in hellfire :) Quote
Mamut Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 nu, pur si simplu am facut q. tot felwood si tot wpl pana la 59 juma. dupa in hellfire :)aoleo, nu pot sa sufar wpl si epl...de fapt, nu pot sa sufar ultimele zone din azeroth; doar winterspring'u e marfa.@zazone: pe Stormscale d-abia daca faci vreun level, sunt aliaci/hordaci in orice oras si vezi pe local defense de fiecare data " X is under attack ! " si sunt din aia de 80, te omoara in continuu...nu poti sa zici ca e low lvl pvp...realm de pvp....hmm....orice e pe battlegroupu Misery :D Quote
Sly Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Sal all. Voiam sa ma apuc si eu de wow si am cateva intrebari daca ma puteti lamuri si pe mine.-imi trebuie wotlk+tbc+clasic ca sa pot juca sau merge doar cu clasic+un patch?-ce realm imi recomandati? mie mi-ar place sa fac pvp asa ca ati putea sa imi spuneti un realm intr-un battlegroup echilibrat a-h ratio; daca nu exista asa ceva ce realm recomandati ca sa ma descurc ca un newbie ce sunt?-mai trebuia sa pun si alte intrebari?Va multumesc anticipat pentru orice raspuns dati.Până la 60 nu ai nevoie de T.B.C. şi WOTLK.După cum a spus şi zazone ai nevoie de fiecare addon pentru a merge mai departe, oricum o să ai nevoie de toate trei până la final.Te-aş sfătui să joci pe un realm recomandat, nu alege un realm full pentru că o să ai probleme şi cu facţiunea opusă, si cu lag-ul.Pe Kazzak cel puţin...unde joc eu, am probleme foarte mari în Dalaran şi Wintergrasp.Un battlegroup poate fi conectat la mai multe realm-uri, eu sunt pe Misery şi marea majoritate celor de pe Linkmania cam pe acelaşi battlegroup sunt şi ei.Nu fi complexat că esti newbie, toţi suntem, mai ales că Blizzard oferă material nou de fiecare dată.Încearcă să foloseşti www.wowhead.com si nu uita de addonuri.Apropo de material nou, văzusem ieri asta:In the past few weeks, we?ve made several announcements concerning the changes coming up in the next major content patch, Call of the Crusade. In case you?ve missed any, here?s what we have in store for you: * Crusaders? Coliseum * Isle of Conquest * Argent Tournament Updates * New druid cat and bear skins * Mage and Shaman Class Q&As * Battlegrounds Q&A with Cory StocktonCheck out the Forum Watch below for more information! Quote
mmc Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 In niciun caz pe un real recomandat pentru ca au low population.Full is the way to go. In Wintergrasp e lag pentru ca serverele Blizzard nu pot tine mai mult de 60 jucatori pe metru patrat. Dar o sa se rezolve in urmatorul patch cand o sa faca WG-ul 100 vs 100.Dalaran e alta poveste, eu n-am lag am doar 1fps, dar asta se datoreaza calculatorului meu in procen de 80% si restul de 20% o zona mica cum multi NPC/Players.Joc pe server full si de cate ori am crescut un caracter nu am avut probleme cu factiunea opusa. Quote
Shuriken Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Te-aş sfătui să joci pe un realm recomandat, nu fa greseala sa mergi pe realmuri recomandat,populatie e mica,preturile in AH sunt mari uneori chiar enorme,si abea gasesti party de anumite instante. Quote
Sly Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 In niciun caz pe un real recomandat pentru ca au low population.Full is the way to go. In Wintergrasp e lag pentru ca serverele Blizzard nu pot tine mai mult de 60 jucatori pe metru patrat. Dar o sa se rezolve in urmatorul patch cand o sa faca WG-ul 100 vs 100.Dalaran e alta poveste, eu n-am lag am doar 1fps, dar asta se datoreaza calculatorului meu in procen de 80% si restul de 20% o zona mica cum multi NPC/Players.Joc pe server full si de cate ori am crescut un caracter nu am avut probleme cu factiunea opusa.Nu ai avut tu probleme, el poate avea, iar până-şi creşte caracterul are timp ca acel realm să fie populat, nu zic full.Un amic a jucat pe Executus, pe vremea aia era recomandat, dupa aia a fost extra-populat şi Blizzard a dat free migration de pe Executus pe alte câteva realmuri.Eu sincer să fiu, dacă ar fi să aleg acum intre un realm P.V.P şi unul R.P, aş alege R.P dacă aş vrea să-mi cresc un caracter în linişte şi mai mult decât atât mulţi sunt sătui de mârlăniile facţiunilor opuse, atunci când vine vorba de leveling, în fond fiecare alege ce vrea.În Dalaran poate avea probleme cu FPS-ul, mie îmi scade radical cand e populat, dar poate întâmpina şi probleme de lag la orele de vârf, ştii foarte bine că multi au Inn-urile în Dalaran, nu mai spun de W.G când se fac invitaţiile de grup cu peste 20 de minute înainte de a începe. Quote
zazone- Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 mamutu_vesel ai facut RaF cu paladinu?ca acu cateva pagini de-abia ti-ai facut charu :-? Quote
Mamut Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 nu am facut RaF, ca daca aveam RaF aveam 70 pana acuma...am jucat ca un no-lifer si am avut si un prieten care ne-a tinut in boosts non-stop, am facut scarlet monastery de mi s-a acrit...e bine ca am 15 ani si sunt in vacanta, ca daca eram in timpul scolii...nu mai faceam asa de repede... Quote
zazone- Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 lol nu stiu cum puteti sa faceti lvl asa repede,eu la primu char am facut lvl 70 in /23 days played :( Quote
Mamut Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 23 de zile o_O ? cred ca ai stat fooooooooarte mult la bg's....cred ca ai si schimbat profesiile mult...btw ce ai facut de a durat atata ?!p.s: oricum asta nu e primul char...primul meu char e asta si cand am vazut ca merge atat de greu sa lvluiesti un rogue...l-am lasat balta si m-am apucat de un dk...si pana la urma m-am hotarat sa-mi fac pally impreuna cu un prieten pe Shattered Hand pt ca si el mai cunoastea la randul lui alti prieteni 80, care v-am zis ca ne-au dat boosturi de ne-am crapat. Quote
zazone- Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 is lenes de felu meu :) pe priest am avut 10 zile 1-80:D,ala cu 23 zile fiind shaman si cand intram in bgs nu prea mai ieseam din ele:p Quote
Shade Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Full is the way to go.Daca vrei queues, da. High sau medium e destul pentru o economie buna si oameni cu care sa faci groups, dar vezi sa nu dai peste un realm plin de <other faction>.23 de zile o_O ? cred ca ai stat fooooooooarte mult la bg's....cred ca ai si schimbat profesiile mult...Mie cred ca mi-a luat de 2 ori mai mult. Pvp la fiecare lvl x9, taking my time etc. Quote
mmc Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Daca vrei queues, da. High sau medium e destul pentru o economie buna si oameni cu care sa faci groups, dar vezi sa nu dai peste un realm plin de <other faction>.Queue am vazut pe Grim Batol de doua ori, o data cand s-a bagat patch-ul 3.0.1 in TBC si dupa WoTLK. Dar a durat in jur de doua saptamani si prindeai queue doar daca te logai dupa 7-8 seara.In rest liniste si pace :) Quote
Guest Aldaris Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Vai...ce de realmuri.. Chiar nu stiu pe ce sa incerc. Cineva a zis Stormscale dar dupa cineva a zis despre realmuri din battlegroupul Misery asa ca m-am uitat si nu stiu daca Boulderfist sau Frostmane sau Kazzak sau Outland sunt bune. So undecided! Quote
mmc Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Frostmane/Kazzak/Outland, oricare dintre astea.Al'Akir e plin de ninja, dar asta la nivel 80 si in puguri. Quote
Mamut Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Frostmane/Outland, pe astea ti le recomand eu, stiu ca sunt PvP'eri buni acolo :)...pe Kazzak parca era cam multa lume ? Quote
Shade Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 gratz for one light in the darkness, restul sunt relativ usoare acum. Quote
Mamut Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 gratz :)un scrinşot cu Rusted Proto-Drake nu ai? ca tare sunt curios cum arata un tauren pe chestia aia :DLE: iarasi primul pe pagina :)) Quote
Stalk3r Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Salut, am si eu o intrebare .. la Draenei care e ce-a mai potrivita subclasa ? Paladin .. shaman .. etc? Quote
Spiky2013 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 bai am vazut multi pala si shamani ca draenei :)) probabil ptr heal dunno :D Quote