Spiky2013 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 lawl balance feral ftw !!eu am dus druid pana la 50 pe feral, si e super ok, e cam rogue style si de aia mi-a placut. dar daca tie iti place caster mai mult decat melee ia-o pe balance :)xD cat despre aoel a rogue, da, abia astept sa iau fok :D + daggere + glifa de fok :wub: Quote
Stalk3r Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 poate conteaza , sunt Taurent druid :) , oricum merg pe balance Quote
jas2jas Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Woaw xD ce usor se creste miningul .. din skill 270 am facut skill 375 in 2 ore :D .. balance ftw :P conteaza sa iti placa pe ce cresti.. ^^ Quote
Stalk3r Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Woaw xD ce usor se creste miningul .. din skill 270 am facut skill 375 in 2 ore :D .. balance ftw :P conteaza sa iti placa pe ce cresti.. ^^nu e greu da nici usor , mai greu e de gasit minerale in partile centrale si nordice din Northrend, acolo incepe distractia Quote
jas2jas Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 nu e greu da nici usor , mai greu e de gasit minerale in partile centrale si nordice din Northrend, acolo incepe distractiate referi la saronite ? Quote
Shade Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 nu e greu da nici usor , mai greu e de gasit minerale in partile centrale si nordice din Northrend, acolo incepe distractiawintergrasp ftw Quote
WhiteWolf Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Downtime este egal la ambii si e mic dupa level 58+ cand se intra in Outland.Rly?Downtime e mai mare pe balance. Se foloseste mult Hurricane si roots, consuma mana cat cuprinde. Nu prea poti sa compari ca downtime un rogue cu un mage de ex. Quote
jas2jas Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Am o problema , daca mi se ia netul sau iau un simplu DC nu ma mai pot loga cam 30-35 de minute.. Iau DC , scri parola se blocheaza la 'Succes' , stau 10 minute .. intru iar pe wow , scriu parola si zice "Connecting" si asa ramane pana ... :< ce dreq e si asta ? m`am saturat de asta sunt sigur 100 % ca mai era o chestie din asta prin BC la ceva patch..Am dat repair.. nu stiu ce sa fac.. sugesti ceva ? ati patit'o si voi ?EDIT : FFS pierd raidu , de 30 min a inceput , nu stiu ce sa ma fac cu chestia asta.. Quote
ReneGade Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 dupa cum zici mie mi se pare ca a picat realmu . check status pe wow-europe. Quote
jas2jas Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 nu a picat nimic .. m`am uitat .. acum imi merge.. Quote
Shade Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Am o problema , daca mi se ia netul sau iau un simplu DC nu ma mai pot loga cam 30-35 de minute.. Iau DC , scri parola se blocheaza la 'Succes' , stau 10 minute .. intru iar pe wow , scriu parola si zice "Connecting" si asa ramane pana ... :< ce dreq e si asta ? m`am saturat de asta sunt sigur 100 % ca mai era o chestie din asta prin BC la ceva patch..Am dat repair.. nu stiu ce sa fac.. sugesti ceva ? ati patit'o si voi ?EDIT : FFS pierd raidu , de 30 min a inceput , nu stiu ce sa ma fac cu chestia asta..ai netu' configurat aiurea. Daca-ti merge acum e bine tho. Quote
mmc Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Rly?Downtime e mai mare pe balance. Se foloseste mult Hurricane si roots, consuma mana cat cuprinde. Nu prea poti sa compari ca downtime un rogue cu un mage de ex.IS - Moonfire - Wrath si ajunge mobul la tine mort, daca ajunge.Ce-ti trebuie Hurricane ca nu faci aoe?Ai regen din talente - Dreamstate.Am jucat vreo 2 levele pe balance in Outland cand am crescut druidul si merge la fel de usor ca si feral, doar ca nu e genul meu ca si caster. Quote
Shuriken Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Woaw xD ce usor se creste miningul .. din skill 270 am facut skill 375 in 2 ore :D .. balance ftw :P conteaza sa iti placa pe ce cresti.. ^^daca joci pe un serverl high-full ca si populatie o sa ai probleme la crescut mining in outland,datorita INFESTATIEI numite DK ce e prin outland si toti merg pe Mining+BS (acuma poate nu-si mai face toata lumea DK dar acu 2-3 luni cam asa era). Quote
WhiteWolf Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 IS - Moonfire - Wrath si ajunge mobul la tine mort, daca ajunge.Ce-ti trebuie Hurricane ca nu faci aoe?Ai regen din talente - Dreamstate.Am jucat vreo 2 levele pe balance in Outland cand am crescut druidul si merge la fel de usor ca si feral, doar ca nu e genul meu ca si caster.Eu iti spun ca am jucat balance in Northrend. Fara Roots, mobul ajunge la tine pana dai tu 2 wrathuri. Hurricane cand tragi 3-4 mobi, Barkskin si ii omori pe toti din 2. Quote
logikal Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 cine imi poate spune si mie va rog frumos un site unde verific ce populatie si cat de populat si cat % castiga hoarda si alliance in battleground ?ma intereseaza detalli despre realmul Taren Millmultumesc Quote
andrew` Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 ma ajuta si pe mine cineva sa inteleg tactica la Four Horsemen? ca am o nedumerire ..... 2 bossi sunt tankati si fac tanks schimb de bosii cand debufful stacheaza a 3-a oara. Primul boss care trebuie sa moara este Korth'azz, apoi Baron Rivendale. Ce nu inteleg eu este ce se face cu ceilalti doi bossi?!. Multumesc . Quote
Shade Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Ce nu inteleg eu este ce se face cu ceilalti doi bossi?!. Multumesc .Pui 2 oameni sa stea langa fiecare, si un healer intre ei. Cand au 3 marks fug in cealalta parte. Blaumeux si zeliek nu se misca de pe loc si nu tin cont de aggro, asa ca tanks nu trebuie. Ai grija sa nu ii lasi singuri, fac urat. Quote
WhiteWolf Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Pui 2 oameni sa stea langa fiecare, si un healer intre ei. Cand au 3 marks fug in cealalta parte. Blaumeux si zeliek nu se misca de pe loc si nu tin cont de aggro, asa ca tanks nu trebuie. Ai grija sa nu ii lasi singuri, fac urat.Sau si mai usor, pui 1 healer cu un alt player sa-i "tankeze". Asa e mai mult DPS pentru primii 2. Quote
andy31 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 http://thottbot.com/i45074 cum ar merge pe un pala ? Quote
tthdd Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 http://thottbot.com/i45074 cum ar merge pe un pala ?de sus in jos Quote
Spiky2013 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Woaw xD ce usor se creste miningul .. din skill 270 am facut skill 375 in 2 ore :Dda... rupe smeltingul. Quote
jas2jas Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 da... rupe smeltingul.fara smelting :P fara sa bag bani ^_^ doar gathering Quote
mmc Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 fara smelting :P fara sa bag bani ^_^ doar gatheringIn smelting nu bagi bani. Quote
Lasher_ro Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Poate a vrut sa zica fara smelting SI fara sa bage bani. Quote