Legacy Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 eu am luat un wolf din ashenvale de lvl 28 si i-am facut 30 , iar bite e la lvl 2 .. dar nu merge sa pun pe pisica din Silvermoon Quote
M0rtix Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 fii atent eu bite am luat de la un urs de pe langa tarren mill si claws de la un scorpid din arathi si isi lvl 4 parca amandoua.http://thottbot.com/?pet=Cat ai aici abilitatile care pot fi invatate de o pisica si la ce lvl. ca sa vezi de unde dai tame ca sa iei abilitate dai click spre ex pe claws de lvl 40 si iti zice. spor :) Quote
mmc Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 O intrebare....aseara in tim ce faceam BF .....mi-am dat seama ca m-ar ajuta f mult niste add-onuri...singurele pe care le am este unul decursive si inca unu...x-pearl parca.....ce addoane imi recomandati ca resto druid...multumesc...nu stiu ceva..sa am si action-barurile alea mai apropiate.Grid ca si party/raid frames, inlocuieste si decursive/xperlBartender pentru action bars Quote
Mamut Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 mama cat de mf e bartender :D...doar o mica problema...chatu se suprapune cu stance-urile de la warr, formele de la druid, aurele de la paladin si stealthu de la rogue. cum fac sa pun stance-urile alea altundeva? sau sa iau un addon care pot sa mut chatu mai incolo(nu stiu cum se numeste) Quote
mmc Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Chatul il muti pur si simplu, ai un tab in stanga sus, cu denumirea ferestrei (implicit sunt doua, una pentru chat, una pentru combat log) vizibile doar daca pui mause over pe ele. Dai click dreapta, unlock si le muti.Sau poti muta barele de la bartender, ai in setari unlock. Quote
Mamut Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 thx.acum a mai aparut o problema...nush ce i-am facut si nu mai apare meniul de la bartender...aparea pe un calculator, dar acum nici pe ala nu mai apare...inainte aparea ca un surub si scria la el addon preferences(la calcu la care mergea sa il modific)ps. srry for second post, dar nu mergea edit Quote
mmc Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 /barsau/bar configceva de genu, nu-mi aduc aminte exact. Quote
M.RaMy Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Salut, as mai avea o problema, ieri am facut level 40, toate bune si frumoase pana cand ma uit in bag, 7gold :<, mi'am pierdut toti banii in ah(know is newb). Nu stiti cumva un loc bun pentru farm ? tre sa iau mount :-s Quote
mmc Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Cauta sa farmezi cloth unde vezi humanoizi, wool sau silk, e 2-3g stak-ul parca, la 20 de stack-uri de scoti si fiind mag faci usor aoe cu ei. Quote
beamer Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 din cate am observat ai doar tailoring ,parerea mea e sa iei inca o meserie (herbalism ,skinning,mining) si asa poti face gold vanzand ce aduni fara sa cheltuiesti pt.avansarea in skill .La 70 poti renunta la ea pentru alta mai buna de ex.jewelcrafting ,enchanting,alchemy pt. ca ai sa poti face rost de gold din daily quests sa iti cresti skillul.Eu as alege skinning pt ca se creste usor si pieile se vand relativ repede la ah si la pret destul de bun.Sau poti merge in stonetalon mountins e o mina in windshirecrag parca ,unde pica la mobi woolcloth destul de usor ,la mine pe realm 20 de woolcloth se vindeau cu 7 gold pe putin:) Quote
JerryBlue Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Salut, as mai avea o problema, ieri am facut level 40, toate bune si frumoase pana cand ma uit in bag, 7gold :<, mi'am pierdut toti banii in ah(know is newb). Nu stiti cumva un loc bun pentru farm ? tre sa iau mount :-sIn primu rand magu nu e asa dependent de mount la lvl 40 (aici se include si shamy, duidu, hunteru, paly). Ai portaluri catre toate orasele si blink care pe distanta lunga echivaleza cu buff de 130% speed. In bg lvl 40-44 e cam pierdere de timp pentru ca esti cam 1 shootd chiar si pe ice la hp-u tau, din cauza numarului mare de twinks 49. Singura motivatie pentru a face farm cu scopul vadit de a cumpara mount e moftu ca tu nu ai si cere timp. pentru lvl 40In al doilea rand, banii vor veni odata cu locurile pe care le vizitezi la lvlu tau facand questuri, exemplu Tanaris, humanoizii dau o gramada de silk-magewave drop, si poti sa ai a doua profesie skining, cea mai usor de lvlup, si sa vinzi pieile in AH.Parerea mea e sa nu te opresti din lvlup pentru ca nu ai mount, aoeu tau e foarte slab si sa stai sa farmezi cate un mob apropiat de lvl u tau fara sa faci questuri, cere timp. De la lvl 44+ deja ti se deschid alte harti cum sunt Searing Gorge, Blasted Lands, unde chiar nu ai nevoie de mount, si se fac o gramada de bani, etc.Your choice... Bafta Quote
beamer Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 cum man sa nu aibe nevoie de mount ,pai pana in outland fara o profesie de gather nu faci prea mult gold ,daca in outland o arma o dai si cu 6-7 gold,questurile de asemni dau mai mult gold , in old world nu iei mai mult de 1 gold 2 pe o arma + ca dropeaza mai greu,mountul te ajuta la lvl destul de mult si la multe altele .pe rogue la lvl 40 aveam 130 gold facuti din vanzarea de piei ,skinning e aducator de gold + ca poti sa iei pieile si de la killurile facute de alti playeri Quote
JerryBlue Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 cum man sa nu aibe nevoie de mount ,pai pana in outland fara o profesie de gather nu faci prea mult gold ,daca in outland o arma o dai si cu 6-7 gold,questurile de asemni dau mai mult gold , in old world nu iei mai mult de 1 gold 2 pe o arma + ca dropeaza mai greu,mountul te ajuta la lvl destul de mult si la multe altele .pe rogue la lvl 40 aveam 130 gold facuti din vanzarea de piei ,skinning e aducator de gold + ca poti sa iei pieile si de la killurile facute de alti playeriRofl, zice ca nu are bani si vrea sa se apuce de farm la lvl 40. Nu sunt impotriva la skining, chiar i-am zis sal-l ia. Mai mult de ce crezi ca am pomenit de Tanaris si Blasted Lands dupa lvl 44? Banii vin odata cu lvlu, ce e greu de inteles?In al doilea rand, banii vor veni odata cu locurile pe care le vizitezi la lvlu tau facand questuri, exemplu Tanaris, humanoizii dau o gramada de silk-magewave drop, si poti sa ai a doua profesie skining, cea mai usor de lvlup, si sa vinzi pieile in AH. Quote
Legacy Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Ma apropi de 40 (pana duminica sper sa il fac, vreau mount :D ) - si nici eu nam gold , dar cand nu fac q ma duc dupa Coper Ore (minning) prin The Barrens , la skill de minning am decat 20 , si din 20 de cooper bar iti ies vreo 5-6 gold , ceea ce mi se pare rentabil.Si la herbalism am skill 90 , dupa 125 poti culege flori care se vand bine.ps: mie imi cadeau app la toate q wool, nu stiam ca sunt asa cumparate .. si le vindeam la merchant cu 10 silver :/ -- la fel si silk , ma zgarai pe fata ... cand vad ce mi-a trecut prin inventory Quote
odpzgubu Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 :beer: sal ,nu mai am chef si nici timp sa joc ,merge greu cu lvlup , ,nu mai am rabdare :crazy: ... nu stiu ce sa fac .. ... :beer: Quote
zetulescu Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ce lvl si de cat + healing am nevoie pentru Underbog.....multumesc. Quote
beamer Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 underbog e 63-65 de preferat si healing ai destul :) pt lvl tau o sa te descurci ,acum depinde si de restul grupului. Quote
Guest iDevil Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Salut,Cine ma poate ajuta cu un build pentru 2h PvE si un build pentru tank ( Warrior ).Multumesc anticipat. Quote
Mamut Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 2h in PvE nu se prea merita(parerea mea), pt ca nu faci rage asa de rpd. cu DW faci rage rpd si dai mai mult dmg...dual wield pve(trebuie axe ca ai talente bazate pe axe)nucleul pt tankat(mai ai 10 puncte de bagat)si cu 2h(nush exact daca e pve sau pvp) Quote
Bulan69 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 frate dk nu stii, nu te mai baga, alea sunt cele mai proaste specuri ever.http://www.wowhead.com/?talent=LV0cZVZoEtoI0dcest - Prot spec.http://www.wowhead.com/?talent=LA0czAboxMdZVf0V0gRc - Arms PvE spec Quote
virus_ro Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 @mamutu - Nu mai posta link`uri gasite pe google ... Se vede ca nu le`ai facut tu si sunt facute prost. Iti dau un exemplu foarte simplu de digerat : Enrage cu Deathwish fara Ramapage pentru fury PvE - Enrage si Deathwish nu mai stackeaza de mult timp si rampage este vital in fury build@Bulan - Stiu ca tu joci fury pve si abia de curand ai luat cataclysm pentru 2h build [ pvp probabil :) ]. E o mica greseala in build`ul facut de tine ... In fury , cu 2H weap , nu ai nevoie de mai mult de 2/5 Unbridled. 2/5 = 100% pe 2h si foarte multi warrs prefera 5/5 demo shout in loc de 1 rage / hit de la ssc/tk gear in sus si 5/5 demo shout acopera si curse of recklessness [ 2/5 pentru base AP si 3/5 pentru curse ] Quote
Bulan69 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 nu mai fac pve de 3 saptamani, am cataclysm's edge de ft mult timp, however, alea 5 pct nu sunt batute in cuie, si crede-ma pt a avea 100% trebuie 3/5 in UW, testat. Si 5/5 in imp. demo shout se merita doar la anumite encounters, oricum pana la SWP nu sunt necesare. Si btw, am raiduit destul de mult si ca Arms Spec si ca Fury Spec pt a avea o idee despre ce e necesar si ce nu e. Quote
mmc Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Sunt expirate build-urile de pe wowwiki, te crucesti cateodata la ele :) Quote