Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

Exact , si vreau s-o fac intr-o guilda . Pentru unii nu conteaza, dar pentru mine da.

1-70 faci singur, nu ai nevoie de guilda si nu ai ce skill sa demonstrezi la nivelul asta.

Posted

vai phyxyon , dk ar fi sa fiu fury in raiduri si cu feral drood si ench shaman in party iti fac ~2000 dps la akama, teron, etc., dar din pacate e foame de tanks si plm, mai sunt si eu dps pt karazhan =))

Posted

pai frate asa si yo daca ash avea un druid balance si elemental shaman la terron iti fac 2400. Am mai facut 2400 pana la 20% unde am luat ghost cu resto shaman si boomkin ....

Posted

Iar in SSC Lurker si FLK mie mi se par cei mai usori, la Lurker cand nu sunt MT mereu ma las aruncat de jetul ala cand il da pe la 10%, ies cu last stand de acolo lejer
lol, lu FLK i-am dat 1shot prima data cand ne-am batut cu el.

vai phyxyon , dk ar fi sa fiu fury in raiduri si cu feral drood si ench shaman in party iti fac ~2000 dps la akama, teron, etc., dar din pacate e foame de tanks si plm, mai sunt si eu dps pt karazhan

La noi cel mai bun dps (overall) e un BM hunter, urmat de lock si rogue (ofc, e situational, de obicei rogue e #1 prin ZA unde sunt favorizati melee).

Ete DPS ieri la al'ar:

http://img50.imageshack.us/img50/4971/wowscrnshot052808223637dq7.jpg

in sfarsit am ajuns si eu pe #1. Au ras ei de mine cand am bagat iteme cu +crit... who's laughing now, bitches?

Posted

lol, lu FLK i-am dat 1shot prima data cand ne-am batut cu el.

La noi cel mai bun dps (overall) e un BM hunter, urmat de lock si rogue (ofc, e situational, de obicei rogue e #1 prin ZA unde sunt favorizati melee).

Ete DPS ieri la al'ar:

http://img50.imageshack.us/img50/4971/wowscrnshot052808223637dq7.jpg

in sfarsit am ajuns si eu pe #1. Au ras ei de mine cand am bagat iteme cu +crit... who's laughing now, bitches?

lol tu ai facut acolo dps mare ca melee o freaca in p1 :))

Posted

hai sa ne batem cu pumnu in piept acuma toti cu ce avem in party sa facem cat mai mult dps ...nu vreti si MH ca melee cu buff de necromancer ? [ aviz amatorilor , necromancerii din waves au un buff stackabil care iti mareste attack speed + un DoT pe tine ]

Se stie ca locks / BM hunters si rogues sunt primii mai mereu , asa ca lasati elem shammy , druid si destro pots deoparte. La fel si hunterii aia , daca aveau in party feral si enha .. iti dai seama ca si ei faceau mai mult dmg exponential cu dmg`ul tau cu caster group.

@shade - orice ranged iubeste fight`ul ala ... in p1 dai lejer dps fara aggro , in timp ce melee stau si danseaza ...

Posted

pe mine ma streseaza p1, nu contribuie cu nimic la fight, dar totusi daca vrei sa-l bati intr-un timp rezonabil consumi mana care ai folosi-o mult mai bine in p2..mi se pare un phase inutil..

Posted

pe mine ma streseaza p1, nu contribuie cu nimic la fight, dar totusi daca vrei sa-l bati intr-un timp rezonabil consumi mana care ai folosi-o mult mai bine in p2..mi se pare un phase inutil..

p1 este un test de mp5 ... trebuie sa ii omorati cat de cat repede , incat healerii sa nu foloseasca multa mana ... insa trebuie sa ii omorati mult mai usor decat ia`ti putea omori , incat sa nu ramana dps`erii fara mana . E un test de mp5 ;)

Tin sa te contrazic virus . Ca warlock nu folosesti destro pot decat daca ai un SP in group . Orice warlock are trebui sa foloseasca mana pots .

Nu am nimic personal cu tine .... dar .... te crezi mag? nu cred ca sti sa iti joci clasa daca tu spui ca folosesti mana pots ca lock in raid. period.

Posted

mana pot> destro pot pentru warlocks.

Singurul caz in care nu se aplica e in timpul la bloodlust sau daca e parte din encounter sa iti regenerezi mana. Lifetap=loss of dps+ faptul ca depinzand de encounter healeri poate nu sunt capabil sa te umple la full/sau e prea mult aoe dmg ca sa lifetap complet.

Posted

mana pot> destro pot pentru warlocks.

Singurul caz in care nu se aplica e in timpul la bloodlust sau daca e parte din encounter sa iti regenerezi mana. Lifetap=loss of dps+ faptul ca depinzand de encounter healeri poate nu sunt capabil sa te umple la full/sau e prea mult aoe dmg ca sa lifetap complet.

cba sa mai scriu si yo asa ca dau quote . Life Tap e 1 GCD . Un calcul simplu . La fiecare 5 Life Taps pierzi 3 SB . Plus ca in unele encounteruri nu trebuie sa te bazezi tot timpu pe healeri . Te descurci cum poti si u . Yo folosesc ceva de genu 1 Injector pe raid , nu-i mult dar doar la bossi .

Posted

Nu am nimic personal cu tine .... dar .... te crezi mag? nu cred ca sti sa iti joci clasa daca tu spui ca folosesti mana pots ca lock in raid. period.

Wrong virus, atata timp cat vrajile noastre costa mana in prostie si nu stam prea bine cu spirit (daramite mana regen talents), mana pots inseamna less time spent life tapping si in acelasi timp mai putine sanse sa mori dintr-un aoe care te prinde deodata cu 1/2 hp, din cauza ca ai dat life tap.

But enough arguing, cue the theorycraft:

mana pot = ~2 life tap

2 life tap = ~1 shadowbolt

1 shadowbolt raid-buffed = ~3300 dmg, sansa de crit pana la ~7200

15 seconds of +120 spelldmg si +2% crit = 120 spelldmg pe ~5-6 shadowbolts = 600-720 more dmg si o sansa putin marita de 240 dmg in loc de 120. Daca toate loviturile ar fi crit, am dubla bonusul si am ajunge la 1200-1440.

1 normal shadowbolt > destruction potion pe 100% crit chance. 3300 > 1440.

Ergo, mana pot > destruction pot.

ofc am lasat variabilele gen partial resist deoparte, insa cred ca e destul.

Posted

auzi Dele7e, vreau sa stiu si eu de ce ti-ai pus talente pe Shield Specialization?...pt ca vad ca nu prea folosesti shield...

a da, si gz pt 4/5 vengefull + ce mai ai acolo(numa la PvP cred ca ai stat :D)

Posted

auzi Dele7e, vreau sa stiu si eu de ce ti-ai pus talente pe Shield Specialization?...pt ca vad ca nu prea folosesti shield...

a da, si gz pt 4/5 vengefull + ce mai ai acolo(numa la PvP cred ca ai stat :D)

lol,eu sunt mage`ul nu shamanul :)

Posted

mda ... mi s`au dus quotes ..

Anyway , ce vroiam sa spun ... life tap se da ca un end sequence spell [ gen fire blast ]. Il dai cand moare mobul sau cand mergi inspre alti mobi [ ex: hyjal infernals / gargoyles ] ... plus de asta , nu dai niciodata complet , ci 1-2 cu pauza intre ele ... daca stai sa dai shadowbolts pana ramai fara mana [ exceptand bloodlust / destro pot ] , inseamna ca mai bine te rezumi la mana pots [ nu de alta, dar decat sa mori incercand sa faci full mana de la 0 , doar pt ca ti`e lene sau nu ai ocazia sa dai intre spells , mai bine folosesti pots ]

Posted

srry dele7e...dar sa-l intrebi atunci pe el de ce are aja ca sunt tare curios ( ca doar are dual wield :D)

si am nevoie de un sfat:

pt un lock cum e mai bine cu armele: cu staff sau cu sabie/dagger si off-hand?

Posted

depinde la ce level al progresului esti . In MH/BT cel mai bun e Staff - Zhar'doom Greatstaff of the Devourer . in Sunwell Plateau cel mai bun e comb MH+OH vezi Sunflare si Heart of the Pit - KJ si Brutallus . In SSC/TK MH+OH . Oricum poti sa iti iei cel mai bine S3 staff e destul de bun si il poti tine pana iti iei Zharu .

srry dele7e...dar sa-l intrebi atunci pe el de ce are aja ca sunt tare curios ( ca doar are dual wield :D)

si am nevoie de un sfat:

Cam naspa te-ai dus ai strans cam degeaba Haste , sincer sa fiu ca mage ca si lock te duci pe haste cand treci de 25% crit si 1300 spell dmg . De la 1300 spell dmg cel putin pt shadow destro warlocks 1 spell haste point = 1 spell dmg point si balanta tinde se incline pt haste cand spell dmg creste si mai sus . As zice sa schimbi itemele deocamdata si sa iti iei crit . cu 15% crit frate nu faci nimic . Si yo in midSSC cu affliction aveam 18% ....

Posted

si am nevoie de un sfat:

pai are dual wield,dar daca jucam vs melee classes merge pe shield+1h mace cand sunt probleme

ps: pt lock in general e mai bine mh+off ,depinde totusi despre care arme vorbim,de spec,pve sau pvp,etc.